Mrkalj
Buduća legenda
- Poruka
- 33.800
Jel bio Morlak ili obican Rom?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel bio Morlak ili obican Rom?
Ромски Цар Фираун! Кажу да је толико био безобразан да је Самог Бога изазивао! Зато је и кажњен, а због њега је кажњен и Цео Честити Ромски Народ!
Крајње негативан лик...дугачка је то прича...
Faraoni su bili uglavnom E haplogrupa, a iste vi Arnauti imate podosta.
И ти си исто део те приче...Ne, @dulesrbenda je rekao da ste vi rod
Nisam primjetio.Ne, @dulesrbenda je rekao da ste vi rod
И ти си исто део те приче...
Мани се заједљивости и провоцирања...уживај у музици мало....Kako lijepa Krajiskinja ! @Krishna
Ма,она је Краљица које год да је Вере!Ona je makedonska Ciganka muslimanske vjere.
Za mene nije, ne slušam tu vrstu muzike.Ма,она је Краљица које год да је Вере!
Ona je makedonska Ciganka muslimanske vjere.
Поштујем!Za mene nije, ne slušam tu vrstu muzike.
Он је Рођак Дичног Четничког Војводе, Манета Роквића.Marinko Rokvić
@dulesrbenda @guslar1389
Mi Krajišnici smo totalni anti-talenti za muziku. Pored tolike Krajine na prste jedne ruke da izbrojiš značajne/poznate pjevače, padaju mi na pamet Mira Škorić, braća Matić, Željko Šašić i Marinko Rokvić. Jako, jako siromašni smo sa pjevačima i netalentovani za muziku kao cjelina. U Srbiji par sela imaju bolje i poznatije pjevače nego čitava Krajina. Nama kroz istoriju nije bilo do pjesme i igre i nismo se bavili time nego nekim drugim stvarima.
Vi Vlahoarbanasi ste tamniji od nas i samim tim bliži Ciganima. Ajde nađi kod vas tako plave ljude kao što su Dragan Đilas ili Dušan Basta (oba Krajišnici), nema ih!Ok pa ne bih zna, licite dosta Velji pozdrav za sve vas
Разумем те, али разуми и ти- не певамо ми овде што волимо, него нам тако лакше.@dulesrbenda @guslar1389
Mi Krajišnici smo totalni anti-talenti za muziku. Pored tolike Krajine na prste jedne ruke da izbrojiš značajne/poznate pjevače, padaju mi na pamet Mira Škorić, braća Matić, Željko Šašić i Marinko Rokvić. Jako, jako siromašni smo sa pjevačima i netalentovani za muziku kao cjelina. U Srbiji par sela imaju bolje i poznatije pjevače nego čitava Krajina. Nama kroz istoriju nije bilo do pjesme i igre i nismo se bavili time nego nekim drugim stvarima.
Naša tradicionalna kola i pjevanje nemaju muzičku pratnju i po tome smo specifični u Evropi i svjetu. Našim kolima ritam daje udaranje učesnika nogama u pod.Jes imate pjevace ali vasa muzika je uglavnom svedena na rikanje pod sator.
Разумем те, али разуми и ти- не певамо ми овде што волимо, него нам тако лакше.
Ми за сваку муку смислимо песму...
Ali moras priznati da mu vjera nije bila jaca strana kada pozeli carstvo zemaljsko umjesto nebeskog.Uobičajena praksa u Crnoj Gori.Koliko je samo devojčica crnogorskih prodato Turcima i Šiptarima da se ovi s njima naslađuju ?