Koji vam je najomiljeniji crnogorski junak?

Najomiljeniji Crnogorski Junak? 🇲🇪

• Vojvoda Mirko Petrović-Njegoš

glasova: 2 20,0%
  • Krsto Zrnov Popović

• Car Šćepan Mali

glasova: 3 30,0%
  • Knjaz Danilo

• Komita Petar Zvicer

glasova: 0 0,0%
  • Ivanbeg Crnojević

glasova: 0 0,0%
  • Skenderbeg Stanko Crnojević 🙏

glasova: 1 10,0%

• Ukupno glasova
    10
IMG_20240619_163445.jpg

Ромски Цар Фираун! Кажу да је толико био безобразан да је Самог Бога изазивао! Зато је и кажњен, а због њега је кажњен и Цео Честити Ромски Народ!

Крајње негативан лик...дугачка је то прича...

Znaci moze da je jedan od @Krishna predaka?

@dulesrbenda @guslar1389
Mi Krajišnici smo totalni anti-talenti za muziku. Pored tolike Krajine na prste jedne ruke da izbrojiš značajne/poznate pjevače, padaju mi na pamet Mira Škorić, braća Matić, Željko Šašić i Marinko Rokvić. Jako, jako siromašni smo sa pjevačima i netalentovani za muziku kao cjelina. U Srbiji par sela imaju bolje i poznatije pjevače nego čitava Krajina. Nama kroz istoriju nije bilo do pjesme i igre i nismo se bavili time nego nekim drugim stvarima.

@dulesrbenda @guslar1389
Mi Krajišnici smo totalni anti-talenti za muziku. Pored tolike Krajine na prste jedne ruke da izbrojiš značajne/poznate pjevače, padaju mi na pamet Mira Škorić, braća Matić, Željko Šašić i Marinko Rokvić. Jako, jako siromašni smo sa pjevačima i netalentovani za muziku kao cjelina. U Srbiji par sela imaju bolje i poznatije pjevače nego čitava Krajina. Nama kroz istoriju nije bilo do pjesme i igre i nismo se bavili time nego nekim drugim stvarima.

Jes imate pjevace ali vasa muzika je uglavnom svedena na rikanje pod sator

@dulesrbenda @guslar1389
Разумем те, али разуми и ти- не певамо ми овде што волимо, него нам тако лакше.
Ми за сваку муку смислимо песму...

Back