Koji vam je naglasak najljepsi?

Koji vam je najdrazi naglasak?

• Crnogorski

glasova: 4 10,0%
  • Beogradski

glasova: 5 12,5%
  • Dalmatinski

glasova: 10 25,0%
  • Bosanski

glasova: 3 7,5%
  • Vojvodjanski

glasova: 8 20,0%
  • Juznjacki/Šopski

glasova: 7 17,5%
  • Krajiski

glasova: 0 0,0%
  • Zagrebacki

glasova: 3 7,5%

• Ukupno glasova
    40

ZabranjeniLegenda

Buduća legenda
Poruka
35.796
Koji vam je tudji naglasak (od vaseg sopstvenog) najdrazi?

Mene kao Crnogorca, najljepsi za uvo je dalmatinski naglasak, nekako najslicniji je nama Crnogorcima, osjecam da su moji kad zbore. A Beogradski, nekako mi zvuci strano.

Bosanski mi je simpatičan. Nesto kao "hicks" u Americi

Poslednja izmena od moderatora:

Mene kao Crnogorca, najljepsi za uvo je dalmatinski naglasak, nekako najslicniji je nama Crnogorcima, osjecam da su moji kad zbore. A najogavniji je Beogradski, nekako mi zvuci strano, kao da imaju govornu manu.

Bosanski mi je simpaticno ali neozbiljno zvuci, odmah asocira na glupana, blesavog. Nesto kao "hicks" u Americi
Pokušaj da ne koristiš boldovane reči u komunikaciji ;)

Poslednja izmena:
Dobro ubačio sam to u notes, a koji je tebi najdrazi naglasak?
Svi navedeni su mi lepi na neki način.
Dao bih malu prednost južnjačkom (Niš Leskovac Vranje). Jer ceo taj kraj volim i jako je simpatično kako govore ljudi tamo. Naravno ima razlike između tih gradova.

Svi navedeni su mi lepi na neki način.
Dao bih malu prednost južnjačkom (Niš Leskovac Vranje). Jer ceo taj kraj volim i jako je simpatično kako govore ljudi tamo. Naravno ima razlike između tih gradova.

Jeste uvijek mi zvuce nekako vedri kad pricaju, nasmijani, i nekako cute, kao neka srpska verzija japanaca

Mene kao Crnogorca, najljepsi za uvo je dalmatinski naglasak, nekako najslicniji je nama Crnogorcima, osjecam da su moji kad zbore. A Beogradski, nekako mi zvuci strano.

Bosanski mi je simpatičan. Nesto kao "hicks" u Americi

Dva je bar trebalo da se omoguće, ovako je baš tesno.
Volim da slušam Bosance i Crnogorce, ali hajd' neka su mi na prvom mestu Crnogorci, ali baš teška srca.
Kuvala sam sa jednom Bosankom dve godine... i evo, sad mi je stala pamet da se setim kako ona ono kaže "kvasac" ili slično.
Dodaj mi g... g... jao, kako beše??? Neka g... :zcepanje:
Šminka bi nam se pokvarila načisto od smejućeg plača svakodnevno.

Back