Koji to spoljni faktori pokušavaju da destabilizuju Srbiju?

Има двеста пута више слике са Путином, Рогозином и осталим руским представницима и идеолозима.
Ђилас и Мариника немају ниједну.

И није поента у сликама, већ у делима. Кампања ,,крваве руке" је осмишљена у сорошевским кухињама и коришћења је против Путина и других неподобних лидера.
Осим тога, кад смо код слика:

Pogledajte prilog 1648010
Tako je svi trebamo šutiti i praviti se da nije pala nadstrešnica i ubila 15 ljudi. Tri dana formalne žalosti i idemo dalje Srbija ne sme da stane.

Ти и даље кењаш,тако бесувисло и простачки.
"Крававе Руке " су дошле ТЕК ПО ИСТЕКУ ДОБРИХ 5 ДАНА(ТАКО) ,,

Јер Муслију апсолутно НИШТА није радио по Питању Проналаска Одговорних за ту Трагедију.
Нема та кампања ,,крваве руке" никакве везе са страдалима.

Tako je svi trebamo šutiti i praviti se da nije pala nadstrešnica i ubila 15 ljudi
А одакле ти та идеја?

Не треба ћутати, али не треба правити ни политичку кампању и пропаганду од тога. Не треба лешинарити над оним што се десило.

Какве везе лудачко понашање опозиције такозване у скупштини има везе са страдалима?

Нема та кампања ,,крваве руке" никакве везе са страдалима.
podelili pokradene pare sa kinezima, a vucicevic ih je izveo iz zemlje, kao nezgodne svedoke i odgovorne zajedno sa vrhom sns-a

ako sns-u nisu krvave ruke, zasto zataskavanje i zasto ovo sada nasilje? zasto odugovlacenje zavlacenje, i laganje da su krivi od pre 50 godina, da nije ni radjena nadrstesnica itd? OKRVAVILA JE SEKTA RUKE, UZELA MITO, I SADA SAMO LAZE, nipodastva cak i te mrtve posle svega, a zive pravi ludima - bukagije za vrh sns-a

А одакле ти та идеја?

Не треба ћутати, али не треба правити ни политичку кампању и пропаганду од тога. Не треба лешинарити над оним што се десило.

Какве везе лудачко понашање опозиције такозване у скупштини има везе са страдалима?
Da nema "krvavih ruku" o nadstrešnici se ne bi ni pričalo više.

Da nema "krvavih ruku" o nadstrešnici se ne bi ni pričalo više.
zamisli koji je on idiot da taj izraz "krvave ruke" klasifikuje kao sorosevu zaveru? znaci bezobrazan do srzi, a pravi se budala jos vise

izraz "krvave ruke" postoji od kada je sveta i veka, kakav soros, dule je bezobrazan, ma najbezobrazniji covek koga sam ja citao, ili upoznao u svom zivotu

Vlast samo pere ruke od kad je pala nadstrešnica.
Оставке, истрага, хапшење, ништа не одговара.
Маки, да ли си свестан да си запао у такву врсту острсшћености да ништа, али баш ништа што би власт и држава урадилиџ теби не би одговарало.

Оставке, истрага, хапшење, ништа не одговара.
Маки, да ли си свестан да си запао у такву врсту острсшћености да ништа, али баш ништа што би власт и држава урадилиџ теби не би одговарало.
Sve je to zbog pritiska naroda.

Ког народа? Оног што је просипао говна по новом Саду?
Šta god da su radili vidimo da ima efekta. Blokirali su sud i odmah hapse zbog nadstrešnice.

Ni meni se ne sviđa što smo došli do tačke da normalnog dijaloga u društvu ne može biti već da sve mora biti kako je i bilo.

Šta god da su radili vidimo da ima efekta. Blokirali su sud i odmah hapse zbog nadstrešnice.

Ni meni se ne sviđa što smo došli do tačke da normalnog dijaloga u društvu ne može biti već da sve mora biti kako je i bilo.
Нема то везе са њима. Океј,слажем се да је првог дана били доста људи који су са оправданим бесом тражили правду. Али, кад су видели шта ови раде, народ се повукао, видео да су предводници протеста исто будале и лешинари.

А ја сам одмах рекао, пре свега тога, да ће бити оставки и хапшења. Крупна је ова ствар, нико не може да од тога се сакрије.
Дакле, везе то нема са протестима.

Нема то везе са њима. Океј,слажем се да је првог дана били доста људи који су са оправданим бесом тражили правду. Али, кад су видели шта ови раде, народ се повукао, видео да су предводници протеста исто будале и лешинари.

А ја сам одмах рекао, пре свега тога, да ће бити оставки и хапшења. Крупна је ова ствар, нико не може да од тога се сакрије.
Дакле, везе то нема са протестима.
Ma vraga nema. Eto slučajno čim je opozicija krenula nešto konkretnije raditi od laganih šetnjica odmah se hapse krupne glave SNSa. Koja koincidencija.

U moje vreme je bilo moderno govoriti da je to Vatikan…Tako su govorili tadašnji analitičari… Ne znam sad kakva je moda… Pretpostavljam duboka država, Soros Itd…
Ne znam, treba čuti Ljubana Karana. Ali ne p'še, ne javlja se, izgleda ga skrajnulo, jer iako je pod kontrolom, nikad se ne zna šta će taj da izlupeta u studiju, jurodiv je.

Сви који не желе добро Србији и којима смета Србски Развој! У питању су разни центри моћи! И у Србији и ван ње!
Pa kako to? Precednik tvrdi da je najcenjeniji političar na svetu, Makron mu prijatelj, Tramp mu prijatelj, Putin mu prijatelj, Soroš sin mu prijatelj, Bler mu prijatelj, Šolc mu prijatelj...pa ko onda, ebemu miša?

Back