Koji to spoljni faktori pokušavaju da destabilizuju Srbiju? I da li uopšte neko to pokušava? Zašto bi to radio, kome je to u interesu da destabilizuje Srbiju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji to spoljni faktori pokušavaju da destabilizuju Srbiju? I da li uopšte neko to pokušava? Zašto bi to radio, kome je to u interesu da destabilizuje Srbiju?
Али Лукашенко није утицајан.Мислим да је у питању Лукашенко.
jes a unutrasnji je stabilizuju, sto se da videti poslednjih 20+ godinaKoji to spoljni faktori pokušavaju da destabilizuju Srbiju? I da li uopšte neko to pokušava? Zašto bi to radio, kome je to u interesu da destabilizuje Srbiju?
sve ti pise ovdeKoji to spoljni faktori pokušavaju da destabilizuju Srbiju? I da li uopšte neko to pokušava? Zašto bi to radio, kome je to u interesu da destabilizuje Srbiju?
Наравно да није Лукашенко.Али Лукашенко није утицајан.
Пре ће бити да је неки унутрашњи Фактор који се камуфлирао у Инострани фактор![]()
Онај ко је увек радио на вечитој дестабилизицаји је само увек и једино Запад.Наравно да није Лукашенко.
Мало сам се нашалио.
Не постоји никакав спољни фактор који дестабилизује Србију, јер Србија данас никоме није на радару, а онима којима смо у зони интереса, не само да не желе дестабилизовану Србију, већ својим деловањем показују, управо, супротно. Желе стабилократију у Србији, дакле, да СРбија буде што стабилнија.
А они који би желели да дестабилизују Србију (Сусједи...) немају снаге за тако нешто.
Нашалио сам се јер ми је доста више ове мантре како неко тамо, из иностранства, мрзи Србију и стално је дестабилизује, а те приче увек прича једна те иста политичка екипа.
Онај ко је увек радио на вечитој дестабилизицаји је само увек и једино Запад.
Они то доказано,роваре и мешетаре..
Они имају своје НВО,они имају своје(наше) Министре у Влади,они пакују Пучеве и финансирају их,они нама ускоро пакују свој нуклеарни Отпад,они нама шаљу њихове прехрамбене Производе којима истекао Рок,они нам наређују како ћемо фиксирамо девизни Курс,они нам за Џ. узимају Земљу, Хале Комбината бивших и приморавају нас да их још плаћамо за то...
Широк је тај Дијапазон западних Злодела,знаш..
CIA
MI6
Vatikan
Masoni
Baš tim redosledom.
Oskar i njegov režim često imaju običaj da pozivaju na jedinstvo i slogu, što u prevodu znači ''nemoj niko da se buni''.Zaboravio si Iluminate
Mislim, meni je to sa spoljnim destabilizacijama težak bulšit koji se često generiše u autoktatskim i diktatorskim režimima kako bi se narodu uterao strah. Eto svi hoće da nas unište, da nas satru, moramo da se stisnemo, moramo da sve ostavimo po strani i da podržimo vođu... I što je najgore, to pali. Bukvalno strategija prepisana iz prvog poglavlja priručnika za diktatore![]()
Zašto bi to Zaapad radio? Pa dovoljno je da krenu da stižu packe iz Brisela i Vučić je završio karijeru kao Tadić svojevremeno.Онај ко је увек радио на вечитој дестабилизицаји је само увек и једино Запад.
Ко те и кад приморао(још давно) да србску земљу рецимо сејеш модификованим Монсанто Семеном?Колико знам, за Џ смо земљу давали само истоку. Кинезима и црним Арапима.
Znadem...ovo (susjedi) se odnosi na .....BugareА они који би желели да дестабилизују Србију (Сусједи...) немају снаге за тако нешто.
mislis pi--ousti? sada se videlo koje ste vi pi-de kao i vas av, nasrcete na zene i starce samo da izbegnete odgovornost za okrvavljene ruke od cak 15 mrtvih ispod nadstresniceПредседник ће вечерас све објаснити!
Znadem...ovo (susjedi) se odnosi na .....BugareTko bi drugi nego ti Tatari radio Srbiji o glavi
.Ne postoji zeleno kuče ni dobar Bugarin
![]()
Ето, сад знамо зашто је Вучић извео онај перформанс у скупштини.
Није он крив што су ови из тзв опозиције насилници.Ето, сад знамо зашто је Вучић извео онај перформанс у скупштини.
Кад ће бре неки Дијалог,да се Муслију суочи мало са супротним Мишљењем?
Нико не сме да му изађе на црту, зато нема дијалога!Кад ће бре неки Дијалог,да се Муслију суочи мало са супротним Мишљењем?
Каква ПИУЧКА од нзв. Председника?![]()
jel shvatas da je vucic rekao nema ekspo, nema metro, nema para, pa da ce sada da izazove gradjanski rat umesto da ga se hvata i dacica i sve vas u BUKAGIJE?Није он крив што су ови из тзв опозиције насилници.
Ништа од овога није јасно.jel shvatas da je vucic rekao nema ekspo, nema metro, nema para, pa da ce sada da izazove gradjanski rat um,esto da ga se hvata i dacica i sve vas?
Вучић театрално нариче: Опозиција хоће да људи не приме плате и пензије (ВИДЕО)
od kada opozicija isplacuje plate i penzije? nema kredita jel shvatas?
– Страх ме за ЕXПО, после трагедије у Новом Саду, можда нећемо стићи да завршимо објекте за ЕXПО – каже Вучић.
ajde neka neko objasni kakve veze ekspo ima sa novim sadom? NEMA PARA! niko nije lud ni da ulaze, ni da kreditira UBICE, kinezi su pobegli zajedno sa vucevicem za kinu odmah!
Вучић у паници због пропасти пројеката Рио Тинта, београдски метро и ЕКСПО
e, cim nestane para, berite kozu na siljak, pa nije niko tolika budala da poveruje vucicu da je opozicija uzela pare za plate i penzije i da ih ne da narodu, nego je sns sekta sve pokrala i sada se ceo lopvski sistem rusi naocigled svih, i zato se vi sada bijete, sram vas bilo, ROBIJACETE!
jel rekao vucic da nece stici da se zavrsi gradnja za ekspo? znaci mora da se otkazeНишта од овога није јасно.
znas koliki moras da si idiot da poverujes ovo vucicu? vesace vas, dule, pa ne mozete ovoliko bas da vredjate zdravu pamet, kao da je opozicija blagajnik i da drzi kasu, ili uzima krediteВучић театрално нариче: Опозиција хоће да људи не приме плате и пензије (ВИДЕО)