Koji tip osobe/zene vas nervira?

Moj spisak je vala podugačak.
Ali pre svega kontam da bih ja vas većinu nervirala, jer u društvu ne volim mnogo da pričam (verovatno nalikujem na ženu-kiborga na početku teme).

A mene pre svega nerviraju "drama queen" koje vrište jer im je pukao nokat i sl.. dobro, to je stvar prošlosti pošto se više ne družim sa takvima, al eto...zaslužuju pomen :mrgreen: .
Nerviraju me zlonamerne osobe u bilo kom smislu.. posebno je specifičan oblik onih koje se kao šale, a u stvari - vređaju..

Naravno, tu je i čuvena "žena pegla", "žena žrtva" sa sindromom "jadna ja" i "neka, ja ću" (Hellen ju je odlično opisala negde na početku teme).

Lično mi smetaju i nerazumno indiskretne osobe koje će me čim me prvi put ugledaju ispitati gde radim, kolika mi je plata, da li imam decu, zašto ih nemam i kada ću ih imati i sl.
Ne volim ni neke preterane izlive emocija, vriskanje, manično grljenje, cmakanje...svo to histerisanje i neumerenost...
Isto, kadan eko ne zatvara usta...to tako zamara...

Ne dopada mi se ni kada je neko neodgovoran (stalno kasni) i kad ne poštuje moje vreme, odluke i sl..

.... jest vala, ja sam izgleda žena-kiborg i namćor :sad2: . :lol:

Meni odmah pada na pamet nekoliko tipova :)

Nerviraju me zene uobrazene po intelektualnoj osnovi - dakle poza (jer se radi o pozi) je "intelektualka". Kada se nadje u vecem drustvu belo gleda svaku zenu koja prica o bilo cemu svakodnevnom i pokusava da joj "spusti".

Nerviraju me "lepotice". Stvarno lepe zene se ne ponasaju tako - ovo je specijalitet. Takva zena svojim ponasanjem, drzanjem i govorom stalno potencira kako je lepa i gledajte mene, gledajte mene... uglavnom ne kaze nista posebno zabavno, stalno se bekelji i koristi flertovanje (i sa zenama i sa muskarcima) kako bi privukla paznju na sebe. U principu nije dobar drug jer nema vremena da misli o drugim ljudima...

A nerviraju me i "krhka bica". E, njima stalno treba ugadjati, pomagati, stalno im je ili zima, ili je losa kafa, ili se boje mraka, ili im se desava nesto strasno, pa onda svi koji su na okupu moraju da se posvete pomaganju i popravljanju njenog raspolozenja...

Da li i vi imate svoje favorite ili sam ja jedini namcor?

Nerviraju me zene iz sve tri grupe, kad TO POTENCIRAJU!!!
I, naravno, najvise me nerviraju "raspojasane kokoske":dash:

Ali pre svega kontam da bih ja vas većinu nervirala, jer u društvu ne volim mnogo da pričam (verovatno nalikujem na ženu-kiborga na početku teme).

A mene pre svega nerviraju "drama queen" koje vrište jer im je pukao nokat i sl.. dobro, to je stvar prošlosti pošto se više ne družim sa takvima, al eto...zaslužuju pomen :mrgreen: .
Nerviraju me zlonamerne osobe u bilo kom smislu.. posebno je specifičan oblik onih koje se kao šale, a u stvari - vređaju..

Naravno, tu je i čuvena "žena pegla", "žena žrtva" sa sindromom "jadna ja" i "neka, ja ću" (Hellen ju je odlično opisala negde na početku teme).

Lično mi smetaju i nerazumno indiskretne osobe koje će me čim me prvi put ugledaju ispitati gde radim, kolika mi je plata, da li imam decu, zašto ih nemam i kada ću ih imati i sl.
Ne volim ni neke preterane izlive emocija, vriskanje, manično grljenje, cmakanje...svo to histerisanje i neumerenost...

Ne dopada mi se ni kada je neko neodgovoran (stalno kasni) i kad ne poštuje moje vreme, odluke i sl..

E, da nisi ti ja ?:) Pa još horoskopska devica!

I ko što Jeka reče, ne mogu da smislim kada ljudi smrde, a približavaju se bez pardona.. ili kad se suviše unose u lice dok pričaju :evil: ...(ne moraju da smrde, sam taj čin unošenja je jeziv).
Oni koji nameću su posebna kategorija "Ajde probaj ovo, ajde nemoj da si takva, nećeš crći" i slično.. koji smatraju da oni bolje od vas znaju šta treba da jedete, šta da mislite i gde da se krećete :mrgreen: .

Sve u svemu, ako bih morala da sumiram, nerviraju me nepristojni i neumereni ljudi.

Namćor sam, pa šta :mrgreen: .

Isto ovo...

Nerviraju me zene uobrazene po intelektualnoj osnovi - dakle poza (jer se radi o pozi) je "intelektualka". Kada se nadje u vecem drustvu belo gleda svaku zenu koja prica o bilo cemu svakodnevnom i pokusava da joj "spusti".
Zene uobrazene na itelektualnoj osnovi!Katastrofa----->lepo si rekla,u pitanju je poza i nista drugo!Takve su najgore(moje misljenje),jer konstantno pametuju pri cemu postoji opasnost da se neko i naprimi na njihove ''pametne'' savete.Naravno,uvek su upravu,nekriticki namecu svoje misljenje,a ono sto je najgore ne znaju koliko ne znaju!
.
Morala sam vas dve da citiram. Imam jednu takvu koleginicu, znamo se i iz neke ranije priče, nebitno, uglavnom jedan (srećom manji :lol:) period života smo provele živeći zajedno i isisala mi je energjiu samo tako, osećala sam se ko preporođena kad sam pobegla. Ako smem po njoj da sudim (a ona potpuno odgovara vašem opisu), u pitanju su folirantkinje najobičnije, samo se tako dobro foliraju da ljudi opušteno mogu da ne provale. I onda (one) steknu nekakav kredibilitet koji je na užasno klimavim nogama. A ako neko počne priču ne o fakultetu nego o boji laka za nokte ili gde je bio sinoć odmah ga smatra za niže biće :lol: haos.

Prvo sam bila stvarno isceđena, sad je izbegavam u širokom luku i super mi je.

ako mi neko nije blizak (a sigurno mi neće biti blizak ako ima 100 glupih osobina) ne sekia me
u površnom kontaktu svašta može da se istoleriše dok me lično ne ugrožava, a to se jako retko dešava
naravno, izogovaram ja to posle i načudim se raznim postupcima i razmišljanjima i radim c c c ponekad
al to je sve onako.. nebitno
odakle meni ovaj zen?
Blago tebi! Ja sam baš danas komentarisala s nekim drugom kako očigledno imam suviše živaca i emocija kad ih trošim i na nebitne ljude.
Ume da me iznervira i kad neko lupeta i kad je bezobrazan i kad je bahat i svašta nešto - ako je to usmereno prema meni ili ako sam prosto očevidac

moram da naučim da se iskontrolišem :D

Meni odmah pada na pamet nekoliko tipova :)

Nerviraju me "lepotice". Stvarno lepe zene se ne ponasaju tako - ovo je specijalitet. Takva zena svojim ponasanjem, drzanjem i govorom stalno potencira kako je lepa i gledajte mene, gledajte mene... uglavnom ne kaze nista posebno zabavno, stalno se bekelji i koristi flertovanje (i sa zenama i sa muskarcima) kako bi privukla paznju na sebe. U principu nije dobar drug jer nema vremena da misli o drugim ljudima...

A nerviraju me i "krhka bica". E, njima stalno treba ugadjati, pomagati, stalno im je ili zima, ili je losa kafa, ili se boje mraka, ili im se desava nesto strasno, pa onda svi koji su na okupu moraju da se posvete pomaganju i popravljanju njenog raspolozenja...

Da li i vi imate svoje favorite ili sam ja jedini namcor?

Izvini, ja sam onda jedna od tih koja te nervira..."krha bića"...:sad2: Šalu na stranu, ja bih to podvela pod izrazito senzitivna i senzibilna osoba, no, valjda te i dalje to nervira...:zag:
Nerviraju me samo žene koje su ne ljudi...ljude delim samo na ljude i ne ljude, jer svi smo mi ljudi a malo ko čovek i svi imamo neke iskonske karakterne osobine koje nerviraju ljude, zbog ovoga ili onoga, ali eto, ako izuzmemo, najvaznije je samo biti covek, onda i ove mane i nisu tako strašne..jer lenjost se da iskoreniti, aljkavost takodje..ali karakterno loš čovek, teško...takvih se treba plašiti. Kada bih baš morala da navedem, eto...ne volim neodlučne ljude, pesimiste, bezobzirne osobe i neosećajne, aljkave..da, i sebične ljude, egoiste. Ali sve se to da korigovati, samo ako je čovek voljan da radi an sebi.:cmok:

Back