Koji tip osobe vas najviše nervira?

The attitude. Ponovim joj pošto me je izignorisala koju votku tražim i ona se izdere

ZNAM ZNAM NE MORAŠ DA MI PONAVLJAŠ BRE​

И тебе је изнервирало то што те игнорисала, њено Бре, или то што је провинцијалка?
И на основу чега си закључио да је провинцијалка?

..
И тебе је изнервирало то што те игнорисала, њено Бре, или то што је провинцијалка?
И на основу чега си закључио да је провинцијалка?
slabo idem u Maxi , al moram jedan dan da odem da pogledam prodavačice, da vidim šta to u njima ima da se ovde toliko spominju :D

Ali nije isto šta ne voliš, šta smeta, šta nikako ne može da prođe, i šta nervira. Ovo poslednje je ono kad iritira nešto u odnosu . Dakle, i najbolji prijatelj pa kad počne da davi konstantno o nečemu, to me baš nervira.
Baš tako nekako sam i ja napisala. Mogu nekog da volim a da mr nervira. Zle osobe me ne nerviraju,nemam ih oko sebe i ne volim ih.

..

slabo idem u Maxi , al moram jedan dan da odem da pogledam prodavačice, da vidim šta to u njima ima da se ovde toliko spominju :D
Па пази, тип особе која те највише нервира, Провинцијалка која ради у Максију...морам да утврдим који је то тип и зашто толико нервира?

Размишљао сам још мало.
И даље не постоји тип особе који ме НЕРВИРА. али заиста.
Постоје особине које ми СМЕТАЈУ, онако баш су неки људи напорни...
Али да не нервирају, заиста не.
Једино сам себе понекад изнервирам неким својим особинама.

Ја мрзим Штрумфове!
JmNbzHbr_400x400.jpg

Ne volim sujetne i teške ljude i gledam da ih se klonim, mada u principu za mene postoje 2 vrste ljudi oni čija mi energija i prisustvo prijaju i oni čija mi energija i prisustvo ne prijaju, tako da ono sad na stranu nečije vrline i mane koje svi mi imamo ono ok mi je svako ukoliko mi nečija energija prija, delimo neka zajedniča interesovanja i teme, dok gledam da se klonih onih čija mi energija ne prija i čije prisustvo mi je opterećujuće.

Back