Stojkov Menidjer
Legenda
- Poruka
- 67.004
JesteKoji su to ljudi ?
Ili vas takvi ne doticu ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JesteKoji su to ljudi ?
Ovo sam mislio staviti, ali bila si brža...Ne volem
Nikog Lutko,
takva mi je narav
Kao odžak star i garav
Puno dima je kroz mene prošlo,
Ne volem....
Misliš na moju novu koleginicu ?Upravo je kalis opisa,par tema iznad
Joj... Nabrajanju nikad kraja. Ispašće da se volimo samo između sebe kao neki sektaši. Sve ovo podržavam što vi redom ne volite. Namćor do namćora... Đole bi zaista bio ponosan na nas.-Nerviraju me osobe koje zbog svojih nteresa gaze sve, ne biraju sredstva da dođu do cilja.
-dvolični, poltroni, ljigavci.
-oni koji poznanike koriste kao žrtvu da njima pričaju svoje probleme, opterećujući ih i gušeći, a ne zanima ih kako se drugi oseća i ima li svoje probleme.
- ljudi koji pre podne misle jedno, popodne rade drugo.
-oni koji samoinicijativno dele netražene savete a ne znaju da reše svoje probleme.
- slatkorečivi, nepouzdani, sebični.
А шта те то нервира код ње?Provincijalka u MAXI radnji.
The attitude. Ponovim joj pošto me je izignorisala koju votku tražim i ona se izdereА шта те то нервира код ње?
Што је провинцијалка или што тргује у Максију?
Ne mogu da kazem da se zbog njih nerviram, ne dotice me preterano, ali recimo da ne volim ono sto je zajednicko u svakoj apsolutnoj vecini...Ljude koji ne sumnjaju u svoja uverenja, one koji imaju potrebu da ponavljaju kako nikada ne lazu, kako ne vole nepravdu, ne vole da govore nekome iza ledja, ne mrze nikoga, kako su posteni, kako su dobri, kako ih je to kostalo i na kraju kako nisu zasluzili... Ti ljudi su apsolutna vecina u svakom periodu, oni su komunisti u komunistickoj drzavi i preziru jedva postojecu manjinu, ona je kriva i smeta....kada je drzava nacionalisticka oni su u masi nacionalista i oci im bodu oni koji to nisu...Kada liberalizam donosi korist i cini vecinu, onda su liberali i smetaju im oni malobrojni drugaciji.... Od prilike, kada bi videli da grupa ljudi sutira nekoga na zemlji, mogli bi da ubede sebe da im se treba prikljuciti ili makar ne sprecavati...Identifikuju se samo iz koristi...Na sve to, gordi su, a to je majka svih greha....Koji su to ljudi ?
Mislim da su to ljigavci, ona dvolična gamad koja puzi. To zaključujem jer mi uvek dodje da im stanema na lepljive prste i sačekam da se iizklizaju ispod djona...Koji su to ljudi ?
Osobe koje zive u zlatnom kavezu ,zive dosadan zivot bez rizika tj prezivljavaju.Koji su to ljudi ?
Narcise, imam fizicke manifestacije kad sam u blizini njih, neku vrstu anksioznog napada i jakog besa da uzem i da zadavim olose. Tako da sam vremenom shvatila da kad mi proradi lampica da je neko takav, a proradi mi na prvo upoznavanje, ja moram takve osobe da eliminisem iz okoline da ne robijam. A probala sam nije da nisam da budem demokraticna bez predrasuda i da dam sansu i njima, ne vredi krece moja podsvest da radi i odma instinkt pali lampice i samo da udavim takve. Tako da vise ne dajem sanse uopste, sta ce mi takvi u zivotu