- Poruka
- 351.770
Koji su to ljudi ?
Ili vas takvi ne doticu ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Abronoše, tračare, lajavci, zavidljivci, radoznalci, prevrtači i izveštači-izvrtači, kao I ljudi koji ne umeju da kažu dobar dan u prolazu. Ne dotiču me, hvala Bogu, ali samo neka probaju jer imam i ja trista čuda u svakom ćošku što smatram da treba u grob da ponesem dok se ne pokaže suprotno.Koji su to ljudi ?
Ne volemKoji tip osobe vas najviše nervira ?
Ne volem
Nikog Lutko,
takva mi je narav
Kao odžak star i garav
Puno dima je kroz mene prošlo,
Ne volem....
navedi sve one koji te nervirajuKoliko je dozvoljeno da se navede ?
Ma šalim se malo.navedi sve one koji te nerviraju
aaahahahaha..imaš lajk za ovaj simpa postOni koji su pametniji od mene,dakle svi ljudi i poneki konj.
Koji su to ljudi ?
Narcise, imam fizicke manifestacije kad sam u blizini njih, neku vrstu anksioznog napada i jakog besa da uzem i da zadavim olose. Tako da sam vremenom shvatila da kad mi proradi lampica da je neko takav, a proradi mi na prvo upoznavanje, ja moram takve osobe da eliminisem iz okoline da ne robijam. A probala sam nije da nisam da budem demokraticna bez predrasuda i da dam sansu i njima, ne vredi krece moja podsvest da radi i odma instinkt pali lampice i samo da udavim takve. Tako da vise ne dajem sanse uopste, sta ce mi takvi u zivotuKoji su to ljudi ?
Pusaci ,ego manijaci i komplexasi
samo bezobrazni, tako da ja odmah dobijem slagvort da budem bezobrazan i ja.Koji su to ljudi ?
ja nas najvise volimsamo bezobrazni, tako da ja odmah dobijem slagvort da budem bezobrazan i ja.