Slucaj sa Rambo Amadeusom me je naveo da postavim ovu temu. Poznato je da su Crnogorci rodjeni demagozi a cure veoma teske za zavodjenje. Mozda je to razlog slabog nataliteta u toj drzavi.
Pa ne mogu da se sjetim treceg? Pomognite malo i vi.Dao si samo dva izbora izbora brate.
Kratko repke visoko letačke...
Hmm, pa recimo emancipovana na pravi nacin tako da je svesna svoje seksualnosti, ne tabuizira ga i odnos sa muskarcem shvata kao dusevno nagonski odnos gde se oboje nadogradjuju, a ne kao nekakav dug njega njozi zato sto mu je dala pristup vadzajneru.Pa ne mogu da se sjetim treceg? Pomognite malo i vi.
Ja sam mislia da je to zbog toga sto Crnogorci kazu:Slucaj sa Rambo Amadeusom me je naveo da postavim ovu temu. Poznato je da su Crnogorci rodjeni demagozi a cure veoma teske za zavodjenje. Mozda je to razlog slabog nataliteta u toj drzavi.
Ma jok, Crnogorci su od malena odgojeni da budu prvi u svemu. Dje je junastvo, tu su obavezno Crnogorci. Takve su i zene. Ne moze ni zamisliti Crnogorac da mu scer ili sestra bude predmet seksa. Mnogo su tradicionalni i tu su slicniji Albancima nego Srbima.Ja sam mislia da je to zbog toga sto Crnogorci kazu:
"Ebem mu oca", pa su mozda nesto pomesali![]()
U Crnoj Gori je mnogo већи наталитет него у Србији 1.75 по жени, насупрот Србије где је 1.48.Slucaj sa Rambo Amadeusom me je naveo da postavim ovu temu. Poznato je da su Crnogorci rodjeni demagozi a cure veoma teske za zavodjenje. Mozda je to razlog slabog nataliteta u toj drzavi.
Slucaj sa Rambo Amadeusom me je naveo da postavim ovu temu. Poznato je da su Crnogorci rodjeni demagozi a cure veoma teske za zavodjenje. Mozda je to razlog slabog nataliteta u toj drzavi.
Siptari i muslimani ga podizu.U Crnoj Gori je mnogo већи наталитет него у Србији 1.75 по жени, насупрот Србије где је 1.48.
Ja voulim samo sebe.. Jedino sebe...
Муслимани у Рашкој, Шиптари нису нешто нарочито наталитетнији од Срба у ЦГ. Но јад и беда су српске општине на северу које су врло сиромашне, одлив људи па је тамо и мањи наталитет. Шиптари имају среће да су уз море и Подгорицу.Siptari i muslimani ga podizu.