Koji tip cure volite?

Koji tip cure volite?

• One sto prodaju muda za bubrege (moralne)

glasova: 5 45,5%
  • Slobodne (iskusne)

glasova: 6 54,5%

• Ukupno glasova
    11

MrNapokon

Buduća legenda
Poruka
44.386
Pa ne mogu da se sjetim treceg? Pomognite malo i vi.
Hmm, pa recimo emancipovana na pravi nacin tako da je svesna svoje seksualnosti, ne tabuizira ga i odnos sa muskarcem shvata kao dusevno nagonski odnos gde se oboje nadogradjuju, a ne kao nekakav dug njega njozi zato sto mu je dala pristup vadzajneru.
Uz to da je seksualno svesna da ume da pokrije kompletan odnos na zdrav i balansiran, a ispunjujuc nacin, a ne da je uzbudjuje neki majmun koji je dovoljno glup da je bez pardona uhvati u kaficu i pretece joj kaze da podje za njega, a njoj strcne od siline i miline kroz taj gen vecite zrtve i svetice izmesan nakaradnim mentalitetom i tunjavo se prepusti. A ovamo se uda za Milutina koji joj je obecao rmbacenje za malo taslacenje do penzije.
Drugim recima: zena u dodiru sa sobom. Ne neki psiho.

Askari

Primećen član
Poruka
626
E sada mogu iskreno pricati. Meni se dopada mentalitet srpske zene koje ne glume ali srpski muskarci su nezahvalni i stalno citam o nasilnickom ponasanju muskaraca Srba prema srpskim zenama. Ali, ostavimo to. To nije tema za ovaj slatkoljubavni podforum.

Askari

Primećen član
Poruka
626
Ja sam mislia da je to zbog toga sto Crnogorci kazu:
"Ebem mu oca", pa su mozda nesto pomesali :mrgreen:
Ma jok, Crnogorci su od malena odgojeni da budu prvi u svemu. Dje je junastvo, tu su obavezno Crnogorci. Takve su i zene. Ne moze ni zamisliti Crnogorac da mu scer ili sestra bude predmet seksa. Mnogo su tradicionalni i tu su slicniji Albancima nego Srbima.

Frederick_

Ističe se
Poruka
2.742
Slucaj sa Rambo Amadeusom me je naveo da postavim ovu temu. Poznato je da su Crnogorci rodjeni demagozi a cure veoma teske za zavodjenje. Mozda je to razlog slabog nataliteta u toj drzavi.

Hahahaha....za godinu dana, koliko sam ziveo u CG, potpuno sam se uverio u suprotno za cure.
U zivotu nisam vise seksa sa vise razlicitih cura imao za tako kratko vreme nego tad :)

Poenta je: casne su i postene i 'teske za zavodjenje', dok ne vide da ce da dobiju punu diskreciju (kako bi se njihova cedna slika sacuvala).
A ja, kao stranac koji je tu privremeno, i uskoro ide, naravno da dajem punu diskreciju.
Tako da..... 😎😎😎

bernardo

Zainteresovan član
Poruka
128
Siptari i muslimani ga podizu.
Муслимани у Рашкој, Шиптари нису нешто нарочито наталитетнији од Срба у ЦГ. Но јад и беда су српске општине на северу које су врло сиромашне, одлив људи па је тамо и мањи наталитет. Шиптари имају среће да су уз море и Подгорицу.