Koji telefon da kupim?

Ukratko, nikad nisam imao pametni telefon. Sad mi je OTP banka ukinua placanje sa kompa pa moram da imam pametni fon. Sta je najjeftinija varijanta ?
Ako ti je potreban pametni telefon isključivo za obavljanje osnovnih funkcija, poput plaćanja putem mobilnih aplikacija, jedna od najjeftinijih opcija bi mogla biti Xiaomi Redmi 12C ili Samsung Galaxy A04s. Ovi telefoni nude solidne performanse za svakodnevne zadatke, a cena im je često oko 100-150 evra, u zavisnosti od prodavca.

Takođe, možeš razmotriti i Realme C33, koji je takođe povoljan, a nudi dovoljno mogućnosti za osnovne funkcije, uključujući bankarske aplikacije.

totalno je glupo da banka ukida placanje sa racunara i zahtjeva da imas samo mobilni za kupovinu onlajn..ne znam dal postoji OTP banka.. al OTP znaci on time passcode...i on se salje na mobilni putem sms radi sigurnosti...mozda se doticni forumas nije dobro izrazio...

Zasto bi covek kupovao sa 5G kad ga mi realno i nemamo, a realno ni 4g ne pokriva dosta delova Srbije nego 3g. A nasi provajderi ce radije pucati sebi u nogu nego da uvedu neogranicen internet (jedino cast A1 izuzetku, sto zaista nudi pravi neo, ali po debljoj ceni)
Ako mu ne treba ne mora 5g.
možda menja mob jednom u 7-10 godin pa hoće da bude futureproof.

totalno je glupo da banka ukida placanje sa racunara i zahtjeva da imas samo mobilni za kupovinu onlajn..ne znam dal postoji OTP banka.. al OTP znaci on time passcode...i on se salje na mobilni putem sms radi sigurnosti...mozda se doticni forumas nije dobro izrazio...
Ишао сам у банку да видим о чему се ради. Експлицитно су рекли да више не може путем рачунара него искључиво путем телефона. Плаћао сам преко налога на рачунару нека три месеца али од 16. јула то више није могуће. Не знам зашто то раде. Тотални су ретарди.

Back