Koji Tablet? PomoC

gruja07

Početnik
Poruka
33
Treba mi pomoc, trazim jeftiniji tablet, do 25k rsd, tj ne daje mi se 700e za ipad :D

trazio sam malo po netu, i po ostalim temama a vidim bilo je slicnih no nije bilo onoga sto mene zanima pa me interesuje sta mislite o ovome, MultiPad 7070 Prestigio

prestigio-multipad-7070-7-tahvelarvuti-28075.jpg

ako neko zna, molio bih da mi objasni malo blize njegove funkcije, ne razumem se bas u skracenice u upustvu :D
meni je potreban mini komp za surf po netu kada nisam kuci, nista posebno i jako, za to koristim laptop. interesuje me internet konekcija i surf, ako bi mi neko mogao docarati blize :D

dvoumim se izmedju 7070 i 7100, samo 7100 je mnogo veci, ne treba mi laptop :per:

ili ako imate neki drugi predlog, pomagajte :worth:

Ne bih ja uzimao tablet sa 480 x 800. Nije meni to neka rez za pristojan rad i surf. Skupi koji din pa kupi nesto jace,makar i polovno. Mislim da i za te pare ima nesto polovno a dobro :D

imam i ja pitanje, i mene interesuje, da li mogu sa njega normalno ici po netu, tj ici na stranice tipa fb erep ili ostale igrice i zezancije, kao i preko kompa, da se zakacim sa ovim wifi, na net, ako ja to dobro razumem to je wireless, i da idem po netu po navedenim stranciama

unapred hvala

Back