Proverena mehanika, provereni motori cak ove nove su i na novoj platformi i opet Dcia ne valja za pojedince.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
A ko kaze da je medju najprodavanijim u Evropi?Da je Dacia toliko losa koliko ovde pisete ne bi bila medju najprodavanijima u Evropi.
Koji preprodavci? Neki konkretno ili?Ma preprodavci nemaju pojma sa životom varaju sirotinju.
sta ti se vise svida i koji motor mislisШкода Камик, Јети?
Камик.sta ti se vise svida i koji motor mislis![]()
Pametno nek dode sa njim na odmor pa ga ostavi ,,To sam ja radio vise puta ,,,, ..Skoda je sasvim solidna, nema razloga dizati ulog ako nemas neke preterane zahteveКамик.
Питаш женско за мотор?
Мени треба за повремена путовања.
Шкода ми делује ок квалитетом, ипак су у власништву VW.
А ок ми је и Тигуан, само је њему цена за иоле мањи број километара (мислим на 100.000 и мање) солидна.
Зато сам се договорила са рођаком из Немачке да ми увезе јер ту бар знам реалан број пређених км.
Немци имају закон којим бране смањивање км за немачко тржиште, али ван Немачке он не важи.
Па се овде увозе грдосије са пређених 600-700.000 пређених , а продају се као да су прешли 130.000.
Ne znate vi sta valja u tome je problem..ja nzn koji lim koriste ali je ispod svakog standarda a I plastike su im tvrde najjeftinije moguce ..Sedista kao da su stavili,klupe sa jeftinim tapaciranjem izolacija ocajna uglavnom osesti se da nije ulozdno puno ..mahnika je ok jer guraju predzanje iz Renaulta ali daleko od nekog dobrog auta ..Prevoz jeste i nista vise od togaMa preprodavci nemaju pojma sa životom varaju sirotinju.
https://www.romania-insider.com/dacia-sandero-best-sold-europe-january-april-2023A ko kaze da je medju najprodavanijim u Evropi?
mario?
On laprda svakodnevno gluposti i evo odvalio je kako svaki drugi nemac na primorju vozi Daciu a eto ja sam bio nedavno 12 dana u Becicima i ne znam da li sam video jednu Daciu sa stranim tablicam pored svih onih Audija,Mercedesa,VW-ena,Fordova....
Ne cvate cveće ni u naše preduzeće
Nije samo to, nece ljudi da kupuju fuserajski golf a da plate masnoNe cvate cveće ni u naše preduzeće
kriza i u EU
Samo Nemacka ih vadi inace pukli su.A evo I za vas koji mislite da Nemci kupuju nesto drugo osim nemačkog.. a I pogledajtr o kolikom trzistu je reč i sad tu neka Dacia sa prodatih 5k komada..Smesno
Pogledajte prilog 1417552
Nije lose u Francuskoj tamo Dacia i Francuzi dominiraju.Ma jok..Poljska,Bugarska, Rumunija dizu prodaju ..U Nemačkoj lose
Pogledajte prilog 1417549
Камик је леп дизајн али не уклапа се у ову цифру до 10.000. Јети ми се не свиђа изглед. Ипак хвала на предлозима.Шкода Камик, Јети?
Тигуан баш лепа линија. Какви су?Tiguan, mada meni se sviđa i Subaru, nešto ovako
https://www.polovniautomobili.com/a...baru-forester-20-4wd?attp=p1_pv0_pc1_pl1_plv0
Tipičan VW ako si vozio golfa , pasata ili škodu e pa to je.Тигуан баш лепа линија. Какви су?