Koji suv, euro 5?

Da je Dacia toliko losa koliko ovde pisete ne bi bila medju najprodavanijima u Evropi.
A ko kaze da je medju najprodavanijim u Evropi?
mario? :hahaha:
On laprda svakodnevno gluposti i evo odvalio je kako svaki drugi nemac na primorju vozi Daciu a eto ja sam bio nedavno 12 dana u Becicima i ne znam da li sam video jednu Daciu sa stranim tablicam pored svih onih Audija,Mercedesa,VW-ena,Fordova....

sta ti se vise svida i koji motor mislis :)
Камик.
Питаш женско за мотор? :mrgreen:
Мени треба за повремена путовања.
Шкода ми делује ок квалитетом, ипак су у власништву VW.
А ок ми је и Тигуан, само је њему цена за иоле мањи број километара (мислим на 100.000 и мање) солидна.
Зато сам се договорила са рођаком из Немачке да ми увезе јер ту бар знам реалан број пређених км.
Немци имају закон којим бране смањивање км за немачко тржиште, али ван Немачке он не важи.
Па се овде увозе грдосије са пређених 600-700.000 пређених , а продају се као да су прешли 130.000.

Камик.
Питаш женско за мотор? :mrgreen:
Мени треба за повремена путовања.
Шкода ми делује ок квалитетом, ипак су у власништву VW.
А ок ми је и Тигуан, само је њему цена за иоле мањи број километара (мислим на 100.000 и мање) солидна.
Зато сам се договорила са рођаком из Немачке да ми увезе јер ту бар знам реалан број пређених км.
Немци имају закон којим бране смањивање км за немачко тржиште, али ван Немачке он не важи.
Па се овде увозе грдосије са пређених 600-700.000 пређених , а продају се као да су прешли 130.000.
Pametno nek dode sa njim na odmor pa ga ostavi ,,To sam ja radio vise puta ,,,, ..Skoda je sasvim solidna, nema razloga dizati ulog ako nemas neke preterane zahteve

Ma preprodavci nemaju pojma sa životom varaju sirotinju.
Ne znate vi sta valja u tome je problem..ja nzn koji lim koriste ali je ispod svakog standarda a I plastike su im tvrde najjeftinije moguce ..Sedista kao da su stavili,klupe sa jeftinim tapaciranjem izolacija ocajna uglavnom osesti se da nije ulozdno puno ..mahnika je ok jer guraju predzanje iz Renaulta ali daleko od nekog dobrog auta ..Prevoz jeste i nista vise od toga

A ko kaze da je medju najprodavanijim u Evropi?
mario? :hahaha:
On laprda svakodnevno gluposti i evo odvalio je kako svaki drugi nemac na primorju vozi Daciu a eto ja sam bio nedavno 12 dana u Becicima i ne znam da li sam video jednu Daciu sa stranim tablicam pored svih onih Audija,Mercedesa,VW-ena,Fordova....
https://www.romania-insider.com/dacia-sandero-best-sold-europe-january-april-2023

https://media.dacia.com/dacia-achieves-higher-sales-volumes-and-market-shares-in-q1-2023/

• Dacia sold 171,789 vehicles in the first quarter of 2023, registering an impressive 34.3% growth. The brand’s share of the European Passenger Car (PC) market grew 8 percentage points to 4.6% – the largest increase among the top 30 automotive brands
  • 68,318 Dacia Sandero were registered, up 26.1% relative to the same period last year. The Sandero retained its number one spot in the European retail market.
  • With 57,660 units sold, Dacia Duster saw growth of 23.9% relative to the first quarter of 2022 and maintains its podium position for retail SUVs in Europe.
  • With 23,330 sales in Q1, the Dacia Jogger is now more popular than ever, having reached beyond the 80,000 units sold since launch.
  • Holding onto its strong position in the European retail EV podium, the Dacia Spring maintained its sales momentum with 14,494 sales.

Poslednja izmena:
Ma jok..Poljska,Bugarska, Rumunija dizu prodaju ..U Nemačkoj lose
Screenshot_20230926_181544_Chrome.jpg

Opet pitam ako je na listama najprodavanijih nema tj negde je u zapecku kako onda obara rekorde u prodaji?
To ono kao elektro kad je krenulo pa imali su prodaju od 5 primeraka za godinu dana i onda im je prodaja skocila 300% a prodali su 15.

Back