Koji su uzroci antisrpstva kod antisrba

analiticki 12

Poznat
Poruka
9.505
Primarno se odnosni tema na antisrbe sa prostora bivse Sfrj

Razumijem da neko ne voli srbe kao narod itd, ali ako neko ne voli srbe a citav dan prica o srbima i tema 90 posto diskusija su im srbi.Logican zakljucak makar meni je da ti ljudi u stvari i ne mrze srbe,vec su optereceni srbima zbog samog kompleksa manje vrijednosti i imaju jaku zelju da se dokazu pred srbima kako su oni bolji kao narodi.Jako zele da srbi cuju to sto oni imaju da kazu,meni su licno smijesni i pateticni nikada ne bih ni minut proveo vrijeme na nekom antisrpskom portalu da pisem komentare kako su srbi super i najbolji

Pa logicno samo gledaj, da njih srbi mrze ili da su srbi stvarno toliko losi oni ne bi dolazili u Bg nikada,ja prvi ne bi otisao u grad ili drzavu gdje znam da mrze pripadnike mog naroda.Ako vec neko dolazi kao sto mnogi oni dolaze i provode se po Bg a dobar dio njih ne kazem svi kada se vrate u svoje super demokratske drzave koje su po njima raj za Srbiju,onda pricaju o Srbiji najgore.Logicno je da imaju zelju da se dokazu pred srbima jer imaju kompleks manje vrijednosti,jer dolaze iz manjih sredina i onda taj palanacki duh ih nadajaca.A malogradjanstinu isticu time sto hoce da dokazu da srbi kao narod ima seljacko porijeklo a oni su svi sa dvorova,al poenta je da sve to oni moraju da iznesu pred srbima

To nije mrznja,vec kompleks, jer onaj koji mrzi ne trazi paznju onog kog mrzi nikad

Razumijem da neko ne voli srbe kao narod itd, ali ako neko ne voli srbe a citav dan prica o srbima i tema 90 posto diskusija su im srbi.Logican zakljucak makar meni je da ti ljudi u stvari i ne mrze srbe,vec su optereceni srbima zbog samog kompleksa manje vrijednosti i imaju jaku zelju da se dokazu pred srbima kako su oni bolji kao narodi.Jako zele da srbi cuju to sto oni imaju da kazu,meni su licno smijesni i pateticni nikada ne bih ni minut proveo vrijeme na nekom antisrpskom portalu da pisem komentare kako su srbi super i najbolji

Последица вишедецениске пропаганде која и даље траје ..Ако погледаш нпр тв програм , политичке емисије у другим бившим републикама специјално Федерације БиХ и ХР , ти видиш да се ту ратна реторика од дедесетих уопште није променила , него је још присутна .

Последица вишедецениске пропаганде која и даље траје ..Ако погледаш нпр тв програм , политичке емисије у другим бившим републикама специјално Федерације БиХ и ХР , ти видиш да се ту ратна реторика од дедесетих уопште није променила , него је још присутна .

Oni slusaju srpsku muziku,gledaju srpske filmove,prate srpski sport posle mogu da se foliraju i da kazu nista srpsko ne prate.Gledaju srpske emisije raznorazne itd

Ajde posteno reci sta ti gledas od bih,cg ili cro sadrzaja na tv ,seriju neku ili film,emisiju, vjerovatno ako gledas you tube pa dok skrolujes

Npr. zivis u Srbiji, i najveci otimaci, dileri, nasilnici, reketasi, i sve ostalo najgore u tvom okruzenju su, zamisli- Srbi!
Npr. zivis u Bugarskoj, i najveci otimaci, dileri, nasilnici, reketasi, i sve ostalo najgore u tvom okruzenju su, zamisli- Bugari!
Npr. zivis u Irskoj, i najveci otimaci, dileri, nasilnici, reketasi, i sve ostalo najgore u tvom okruzenju su, zamisli- Irci!
...

Bugari žive u Bugarskoj, Irci u Irskoj, u Srbiji živimo mi Srbi i vi bio Srbi.

Nije problem da u Srbiji zive i japanci super welcome uvijek,ali zasto bi neko bio iskompleksiran i imao osjecaj manje vrijednosti u odnosu na srbe kao antisrbi sa prostora Sfrj.Nije problem da neko nastupi kao narod bez kompleksa u odnosu prema srbiji,onda bi i srbi ozbiljno dozivjeli taj narod ne bi ga gledali kao komediju.Srbi mogu da ne vole njemce npr ali ih postuju jer niti njemci imaju kompleks srba niti srbi njemaca tu je bilo uvijek antipatija ali ja ne pricam o tome.Ja kazem samo da svi antisrbi sa prostora Sfrj ne mrze srbe vec imaju kompleks nize vrijednosti i imaju veliku zelju i potrebu da se dokazu pred srbima posebno kada dodju u Bg pa kada se tu ponasaju na totalno drugaciji nacin nego sto bi se ponasali u svojim drzavama, da bi impresionirali srbe i dokazali kako su bolji i kako imaju plemicko porijeklo a srbi su seljoberi po njima.To nisu price mrznje,vec price koje su posledica kompleksa manje vrijednosti

Oni slusaju srpsku muziku,gledaju srpske filmove,prate srpski sport posle mogu da se foliraju i da kazu nista srpsko ne prate.Gledaju srpske emisije raznorazne itd

Ajde posteno reci sta ti gledas od bih,cg ili cro sadrzaja na tv ,seriju neku ili film,emisiju, vjerovatno ako gledas you tube pa dok skrolujes

Они гледају због тога што наши програми тв , емисије, филмови немају ту ратну хушкачку нијансу у себи ..искрено нису је никада ни имали , чак ни деведесетих када је буктао рат , наши режисери су правили антисрпске филмове

Они гледају због тога што наши програми тв , емисије, филмови немају ту ратну хушкачку нијансу у себи ..искрено нису је никада ни имали , чак ни деведесетих када је буктао рат , наши режисери су правили антисрпске филмове

Oni gledaju nase zato sto nemaju svoju zivotnu filozofiju a znaju da srbi imaju plus imamo i kvalitet.Jer da nas mrze ne bi nista srpsko gledali,mrznja je slijepa ti kada nekog mrzis ne zelis da cujes nista o njemu,nemas kriterijume prema toj osobi i da je sretnes na ulici ono moze doci do svacega neces sigurno toj osobi pred facom pricati kako je njen narod los neki tamo seljoberi sa laznom istorijom i tvoj je kao odlican.To se prica iz kompleksa a onda i imas neki kriterijum i racio jer oni znaju da srbi imaju bolji sadrzaj a i to im je dio zivotne filozofije

Jedan grk i da zna srpski i zivi tu on opet ima svoju zivotnu filozofiju,zna se kada se jede nesto kada pije itd,nece gledati u svemu srbe a antisrbi hoce

Oni nemaju svoju filozofiju zivota a srbi imaju to je njihov problem,to je i poenta ove teme
Њихова филизифија живота, се у многоме разликује од твоје.

Јел стварно мислиш да они немају васпитање, образовање, цркву, књиге, пријатеље...

Они морају бити непријатељи зато што ти националисти и новосветосавци тако кажу (пуне главу).

Како онда наш човек оде негде и без проблема нађе посао, девојку, стан...

Али ти си већ донео закључак, зато што ти је тако објаснио деда или отац.

Iskreno ja volim da gledam hrvatsku Potjeru. Bolja je od naše. Nemam probleme ni sa njihovom muzikom. A što se tiče teme mnogi od njih su identitet i državu izgradili na ako ne baš mržnji ono priči o opasnosti od Srba. I koliko god poricali jedan fin dio njih potiče od Srba. @Отварач мозга...опет kaže neko je li? Je li laž Jasenovac npr? Je li npr laž da su Srbi iz Hrvatske protjerani. Šta nam rade na Kosovu da ne pričam. I onda valjda treba da preko svega toga pređemo.

Razumijem da neko ne voli srbe kao narod itd, ali ako neko ne voli srbe a citav dan prica o srbima i tema 90 posto diskusija su im srbi.Logican zakljucak makar meni je da ti ljudi u stvari i ne mrze srbe,vec su optereceni srbima zbog samog kompleksa manje vrijednosti i imaju jaku zelju da se dokazu pred srbima kako su oni bolji kao narodi.
одроде прати то да су одроди
то ће да мрзе док су живи

Jako zele da srbi cuju to sto oni imaju da kazu,meni su licno smijesni i pateticni nikada ne bih ni minut proveo vrijeme na nekom antisrpskom portalu da pisem komentare kako su srbi super i najbolji

па титова мантра, усташе и паше и данас желе да нама просипају заблуде...
нико ко турчин не мњеа гаће (никове) по друштвеним мрежама и сајтовима глуматајући србина.

овде су довели до гађења. наравно да ми не пада на памет да пишем на њиховој клихоманији али то од турчина немој очекивати, он образа нема

па види у сред новог сада имаш портал аутономија који води турчин из тузле недим сејдиновић. тај портал нико и не чита осим његових паша и суташа и то само њих неколико. али он ти ту качи сијасет неких глупости како је север србије и нови сад тобож антифашистички или ти антисрпски јер њима су срби фашисти...

ко ебе турчина овде служе само за спрдњу

Iskreno ja volim da gledam hrvatsku Potjeru. Bolja je od naše. Nemam probleme ni sa njihovom muzikom. A što se tiče teme mnogi od njih su identitet i državu izgradili na ako ne baš mržnji ono priči o opasnosti od Srba. I koliko god poricali jedan fin dio njih potiče od Srba. @Отварач мозга...опет kaže neko je li? Je li laž Jasenovac npr? Je li npr laž da su Srbi iz Hrvatske protjerani. Šta nam rade na Kosovu da ne pričam. I onda valjda treba da preko svega toga pređemo.
Prica moga dede.
On je bio u pravu.
Umro je pre 10-ak godina.

U tom jasenovcu ima prilicno kostiju mojih predaka iz Kozarske Dubice.

Ja sam u hrvatskoj bio 5-6 puta, sto turisticki, sto poslom.
Njihove filmove, muzicku scenu sport ili politiku propratim, onako usput ne zanima me mnogo ali nisam bas neobavesten.

Patrijote moraju da teraju pricu nas svi mrze , jer ko bi inace bio kriv za los standard, korupciju, pogresne politicke poteze...Mi?
Pa zar m i potomci svetih ratnika Lazara i Milosa??
Kao da potomci imaju neku tapiju na nepogresivost?

Eto, tako otprilike to meni zvuci.

Prica moga dede.
On je bio u pravu.
Umro je pre 10-ak godina.

U tom jasenovcu ima prilicno kostiju mojih predaka iz Kozarske Dubice.

Ja sam u hrvatskoj bio 5-6 puta, sto turisticki, sto poslom.
Njihove filmove, muzicku scenu sport ili politiku propratim, onako usput ne zanima me mnogo ali nisam bas neobavesten.

Patrijote moraju da teraju pricu nas svi mrze , jer ko bi inace bio kriv za los standard, korupciju, pogresne politicke poteze...Mi?
Pa zar m i potomci svetih ratnika Lazara i Milosa??
Kao da potomci imaju neku tapiju na nepogresivost?

Eto, tako otprilike to meni zvuci.
Pogrešno ti zvuči. Ne nisu Hrvati krivi za standard u Srbiji. I niko to ine kaže. Ali imam pravo da ih ne volim. I da ne želim više nikada da odem kod njih. A tek u Albaniju...

Back