Који су критеријуми да би нека тема ...постала " лепљива "?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

kojeimedadam

Buduća legenda
Poruka
27.250
Као у наслову...;)

1. Назив теме.

2. Квалитет теме.

3. Број порука на теми.

4. Понављање из године у годину " истоимене теме " № 1, № 2, № 3 ...итд...зато што је " нај актуелнија " и тиме и " нај посећенија ".

5. Фејсбук " Оцена " типа...
Qe0Vyg1.gif
2uCKlf2.png

6. Произвољна оцена и одлука надлежног модератора ...или супермодератора.

----:huh:----:huh:----:huh:----:huh:----:huh:----​

Зашто све ово пишем...

До пре неколико дана на пдф Сваштара, моја тема " Slika / Fotografija Za Moju Dušu ...♥ ♥ ♥ ♥ " која је достигла своје " четврто издање " скинута је са још неким темама са " лепљвих тема " и тамо је постављена..по мени маргинална тема... " Moja fotografija " ( аутора Blajbinger ..сада BLAJBI )...која је отворена месец дана после моје прве теме .." Slika / Fotografija Za Moju Dušu ...1 " ..и до данас је једва прешла 1/4 теме ( тачније 226 страна - од 801 ).

Мало ми је " криво " због тога... јер сматрам да та тема .." ни по којем критеријуму није равна мојој теми "...:think: :aha2:

Зато ме и интересује " који су критеријуми пресудни " за додељивање... Статуса - " лепљвих тема " ...:think:

Kriterijum za lepljive teme je znacaj teme i aktuelnost..
Na primer na Politici imamo lepljivu temi "Izbori" jer je to sada aktuelno

Kako se ovde radi o podforumu Slikovnice i temama gde se iskljucivo kace slike sa interneta,
smatramo,da osim teme "Moja fotografija" koja je zalepljena, i razlikuje se od ostalih tema
jer,na toj temi korisnici postavljaju svoje autorske slike,a ne sa neta, ni jedna druga tema
ne ispunjava kriterijum da bi bila zalepljena.Jos nekoliko tema je odlepljeno u okviru sredjivanja pdf Svastara

Poslednja izmena:
Kriterijum za lepljive teme je znacaj teme i aktuelnost..
Na primer na Politici imamo lepljivu temi "Izbori" jer je to sada aktuelno

Kako se ovde radi o podforumu Slikovnice i temama gde se iskljucivo kace slike sa interneta,
smatramo,da osim teme "Moja fotografija" koja je zalepljena, i razlikuje se od ostalih tema
jer,na toj temi korisnici postavljaju svoje autorske slike,a ne sa neta, ni jedna druga tema
ne ispunjava kriterijum da bi bila zalepljena.Jos nekoliko tema je odlepljeno u okviru sredjivanja pdf Svastara

У томе је и ...ПОЕНТА...:think:

Та тема ..."Moja fotografija"...нема ни 20% ауторских фотографија, а све остало је са ..интернета... :( :aha2:

Ти би...ТО... већ као стручњак за фотографије...пошто се дуго тиме бавиш на Крсти...могла лако да утврдиш...:think:

Интересантно је да се критеријуми који иначе важе само на пдф Фотографија и још на неким форумима...где се захтева " аутентичност фотографија " ...:eek: ОДЈЕДНОМ :eek: ..СТРИКТНО примењују и на пдф Сваштара...на коју су предходних година као у " неку канту "...:(.. стизале одбачене теме са других форума...и још повремено стижу...:(...:think: :aha2:

Ту ...НЕШТО НЕ ШТИМА...:think: :aha2:

Ovo vec nije razgovor i dogovor vec neprimerene insinuacije i vredjanje
Odgovor si dobio..Na Slikovnici su sve teme gde se kace slike sa neta i nece se ni jedna tema favorizovati.
Tako mogu i ostali korisnici cije teme imaju vise postova od teme Slika za moju dusu , da traze da im se tema zalepi
I ponavljam jos jednom, nije odlepljena samo tvoja tema vec sve zalepljene teme

a ova se tema zakljucava

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back