Metronomy
Buduća legenda
- Poruka
- 45.267
Zabavljacko, atleticarsko muzicki vod iliti prirucna ergela,
prekjuce....
prekjuce....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje si korisno potrosio na trazenje posla ili skolovanje, pravljenje dece ili sirenje imanja.....Ne bih da spamujem ako ima posebna tema oko sluzenja vojnog roka...
Ali kako ste podnijeli odlazak na godinu dana?
Previse je to majku mu...
Moj stric je sluzio mornaricu i mislim da je bio 2 godine tamo!! A neki su u mornarici sluzili i 3 godine.
Stvarno mislim da bih u tom slucaju podmazao nekog doktora da me vadi na loodilo. Bačene dvije godine zivota
i ja sam tu, 1983.Обука у Шентвиду, техничка служба
Колико ти је требало да се снађеш у оним ходницима?i ja sam tu, 1983.
znao sam gde mi je spavaona i učionicaКолико ти је требало да се снађеш у оним ходницима?
Да, ја сам био 1978.
Ау брате, ја се не сећам ни која је војна пошта била . Сећам се команде, ВП9773.broj puške i bajoneta 27710
Да, звучи ми познато.....vp 2480
Ја проверавао али је нисам нашао?Haha
Maloprije sa Mocom pričah o vojsci
Mada ima već tema
Na aerodromu u Nisu...63 padobranska.....
Isto Leskovac , kasarna Jablanica poznatija kao Južni Logor celi vojni rok decembar 2003/2004 159. ARB PVO Prištinskog Korpusa. I moji su držali baze u KZB-u,ja sam to srećom eskivirao.Leskovac 2002/2003 bez prekomande ali sa 73 dana služenja u KZB
Prištinski korpus (odavno rasformiran)
I ja sam u Jablanici, isto u 159 pvoIsto Leskovac , kasarna Jablanica poznatija kao Južni Logor celi vojni rok decembar 2003/2004 159. ARB PVO Prištinskog Korpusa. I moji su držali baze u KZB-u,ja sam to srećom eskivirao.
Gde si ti bio?
ja sam ona neka generacija koja je mogla da ide u civilnu, ali su neki drugari iz iste generacije koji nisu studirali, sa 21 god. isli u "pravu" vojsku (pocetak 2000ih), pa me je onda to smaralo kad u nekom drustvu pocnu da dave vojnickim pricama.Nisam bio u vojski, al' sam se naslušao vojničkih priča kao da sam bio tri puta.