Koji ste automobil kojeg ste imali najviše voleli i zašto?

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
232.108
Eh ta ljubav ... neki je čovek toliko voleo svoj auto da mu je kad mu je stigao kraj priredio i pravu pravcatu sahranu, sa sve 1500 prisutnih i sveštenicima. Auto inače nije bio neki poseban, stari Suzuki, prilično bezvezan za moj pojam, ali je njemu eto bio tako drag, kaže da je mnogo pomogao njegovoj porodici i eto.

Ok, to je zaista ekstremno, ali sigurno da ste i vi imali auto koji vam je bio posebno drag iz nekog razloga. Zbog čega i šta je na kraju bilo s njim?

ali sigurno da ste i vi imali auto koji vam je bio posebno drag iz nekog razloga. Zbog čega i šta je na kraju bilo s njim?
BMW 2002ti, nabudžen na 170KS, vozio i brdske trke sa njim.
A voleo sam ga zato što je bio registrovan i za normalan saobraćaj, doduše u Nemačkoj.
Na kraju je bilo pucanje gume na trci i prevrtanje, prodao ga takvog.
Još uvek mi je žao tog auta... :sad2:

Meni jedan stari Opel. Njega sam imao kad sam upoznao sadašnju ženu, porodična legenda kaže da je u njemu napravljen naš sin, njime smo išli na prvo letovanje i tako. Nažalost dosta je istrulio, motor je oslabio i pošto bi celo sređivanje uveliko premašilo vrednost auta rastali smo se.
Opeli su poznati po rdji, pragovi i zadnji rubovi najpoznatiji, bar na starije modele, poput astre F '97 '98, imao sam i jednu i drugu, vectra mi se cini malo bolja, ali koliko sam upucen nije daleko bolja...

Imao sam ih mnogo tj 73 ali mogu da izdvojim jedan Golf 4 koji je bio savrsen i ne znam sta mi bi da ga prodam. Voleo sam svaki svoj auto ali neki su se izdvojili iako nisu bili jaki i brzi pa tako tu je i Kangoo koji je bio bas koristan i udoban. Od ovih sportaka bih izdvojio Astru Coupe 2.0T Z20LET.
Ne znam ni sam koji mi je najdrazi jer bilo ih je mnogo ali lako moze da bude da je i najobicniji Fico.

Nisam ih imao puno, samo 5, a najdrazi mi je Passat B2, 2.2. Na njemu sam naucio da vozim, uzivao u zvuku motora sa 5 cilindra. Na 2. mesto bih postavio Megana, dosta lepih trenutaka sa njim i u njemu 😁, mada mi je svaki drag po necemu. Sa Alfom je bilo pravo divljanje i letenje, ni jedan auto vise nisam tako vozio.
Zato i jesu Alfe na glasu kao nepouzdane jer ih vozite divljački. U normalnim rukama može sasvim lepo da služi.

Peugeot 205 dizel. Kupio sam ga kada je imao 200K, sigurno je kilometraza vracana, vozio 5 godina i prodao coveku koji ga je vozio do pre neku godinu, kada se konacno raspao. Mislim da je sigurno presao preko 500K.Sta je samo loz ulja pogoreo, plus onaj dizel iz flasa za koka kolu tokom sankcija...
Imam utisak da sam u njega sipao ulje iz friteze sigurno bi isao, bas kao mecka 123.

Back