Treba da kupim stampac, prevashodno mi treba za stampanje teksta, znaci obicna crno-bela stampa. Razmisljam o "Samsung ML-1520" za 107e. Sta mislite, da li je to dobra ponuda?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kyocera su najbolji sto se tice kvalitet-cenastanoje:Ako niste upoznati stampac o kome ovaj momak prica je laserski.
A sto se tice ekonomicnosti najekonomicniji su ubedljivo stampaci Kyocera. Malo su skuplji od konkurencije, ali cena stampe je neuporedivo jeftinija (toner 20.000 strana je 95 eura) kao i kvalitet samih stampaca. I ja koristim jedan stariji model i veoma sam zadovoljan.
Znam da je laserski, a coveku sam samo rekao da nastavi o nekom modelu i da razmislja.stanoje:Ako niste upoznati stampac o kome ovaj momak prica je laserski.
E *ga, ti opet iz pocetka...Valijant:Hvala na savetima!![]()
Da li neko ima iskustva sa Samusngovim laserskim stampacima?
"Samsungov ML 1520" za 107e (kao sto sam napisao), zanima me da li neko zna da li je to povoljno?
Pozdrav!
Valijant:Hvala na savetima!![]()
Da li neko ima iskustva sa Samusngovim laserskim stampacima?
"Samsungov ML 1520" za 107e (kao sto sam napisao), zanima me da li neko zna da li je to povoljno?
Pozdrav!
serviser:Ja preporucujem Samsunga 1520 ali on ima samo USB ako ti to odgovara.Prvi toner ti stampa 1000 strana i mozes da ga refilujes bez problema ali samo jednom.
Kada kupis drugi on ti stampa 3000 i njega posle mozes da refilujes x puta!Garancija je 2god. i servis traje bukvalno u najgorem slucaju 1 sat!!!
Ciscenje radis na 50000 strana!