Koji sokovnik kupiti

BGHighlander

Veoma poznat
Banovan
Poruka
13.385
Eto, pise vec u temi...nedavno sam otkrio da postoje cedjeni sokovi i da je to super nesto pa bih cesce da ih pijuckam.
Koji sokovnik izabrati?

Ne bih nikad za sitan komad kuhinske tehnike dao 15-20 000 ( makar ga potpisali NASA i Seka Aleksic zajedno ) ali ne volim ni krseve.
Ima li neko iskustva, dakle budzet 5-10 000 ( ako je bas nesto izuzetno onda i koja crvena vise ), aparat koji se lako odrzava a ne raspada se 2 minuta nakon isteka garancije ?

2 god
gledala sam ja i gorenje
na istu foru
ovaj je bolje uradjen
a duplo manje kosta
zapravo, da cirkus bude veci, pravi ih ista tvornica u kini :lol:
to su sve kopije huroma, al rade posao...isti, bukvalno
i za te pare nnek radi dok radi
i da, ladno cijedjenje je
zapravo, melje i tako cijedi
ima neko dzinovsko svrdlo unutra

aj mi prodas tvoj za 5 000 a ti kupi nov ?:lol:

dobro si ga izreklamirala, mozda ga stvarno uzmem

ps- je l se lako rasklapa / pere ?

white-express-1.jpg

od bosha sam uzivo video ovaj>

http://www.tehnomanija.rs/sokovnici/bosch-sokovnik-mes-3000.html

Nije mi se svideo, sav je jadnjikav,plastican i klimav-krckav, kinez klasicni sa germanskom etiketom

Ne znam za sta ga najvise planiras koristiti...ja sam kupovala pre nekih 5, 6 godina...i dvoumila se izmedju sokovnika i blendera. I prevagnuo blender...htela sam da uzmem nesto sto cu bas koristiti, sto ce mi potrajati (mada je danas sve lutrija, ugavnom), i da ga lako odrzavam...
AEG, staklena posuda, jaki nozevi ("melju" sve zivo) radi, ne urekao se kuc x 3...imao je garanciju 2 god. (na to sam najvise pala, i na popust :malav:...bese oko 40evra)
Miksam sve u svasta, i slatke i slane varijante, sokovi su kasasti (vise ih volim), ako hocu bistri, procedim rucno... (mada mi bezveze da bacam hranjivi deo...i lakse mi malo iseckati npr. jabuku i svu je smiksati, nego da odbacim pola ploda...ne znam kakvi su sad u ponudi, ja sto sam gledala, puno je otpadalo mase...)
....za neko bas mekano voce-tipa jagode, bobicasto, banane...moze i stapni mikser...Ovaj blender je masivan (tezak)-mana mu je sto mora imati svoje mesto, inace ga je nezgdono stalno vaditi, vracati...
E, sad, ako sam fulila preporuku, nema veze... :)
Srecno sa kupovinom!

Poslednja izmena:
Eto, pise vec u temi...nedavno sam otkrio da postoje cedjeni sokovi i da je to super nesto pa bih cesce da ih pijuckam.
Koji sokovnik izabrati?

Ne bih nikad za sitan komad kuhinske tehnike dao 15-20 000 ( makar ga potpisali NASA i Seka Aleksic zajedno ) ali ne volim ni krseve.
Ima li neko iskustva, dakle budzet 5-10 000 ( ako je bas nesto izuzetno onda i koja crvena vise ), aparat koji se lako odrzava a ne raspada se 2 minuta nakon isteka garancije ?

Preporucujem ovaj "ninoced" :lol: za limun i pomorandze je neprevazidjen..ekstra

b0-32953_40d0dd_071e1073f836de75538a958e2f35e10e_81358_fp.jpg

boš je mečka ali kenvud je bentli

Bosh je Kinez sa nemackim naglaskom a Kenvud je opak ali brate 250e za fakin sokovnik, pa mnogo je kume.

Ja imam ovaj i prezadovoljan sam .

Odlican, imam ga godinama, jos iz prve serije mozda.

Bingo.

Power Juicer mnogi hvale ( nasao sinoc i na jednom drugom forumu ) a vidim i vi se slazete.
Moram jos da proucim onaj Vraganin ( cini mi se da je modernija varijanta ) ali neki od ta dva definitivno.

Ne znam za sta ga najvise planiras koristiti...ja sam kupovala pre nekih 5, 6 godina...i dvoumila se izmedju sokovnika i blendera. I prevagnuo blender...htela sam da uzmem nesto sto cu bas koristiti, sto ce mi potrajati (mada je danas sve lutrija, ugavnom), i da ga lako odrzavam...
AEG, staklena posuda, jaki nozevi ("melju" sve zivo) radi, ne urekao se kuc x 3...imao je garanciju 2 god. (na to sam najvise pala, i na popust :malav:...bese oko 40evra)
Miksam sve u svasta, i slatke i slane varijante, sokovi su kasasti (vise ih volim), ako hocu bistri, procedim rucno... (mada mi bezveze da bacam hranjivi deo...i lakse mi malo iseckati npr. jabuku i svu je smiksati, nego da odbacim pola ploda...ne znam kakvi su sad u ponudi, ja sto sam gledala, puno je otpadalo mase...)
....za neko bas mekano voce-tipa jagode, bobicasto, banane...moze i stapni mikser...Ovaj blender je masivan (tezak)-mana mu je sto mora imati svoje mesto, inace ga je nezgdono stalno vaditi, vracati...
E, sad, ako sam fulila preporuku, nema veze... :)
Srecno sa kupovinom!

.... a kod tebe mi se svidja sto si Hrvatica.:D
Imam super sako, cipele i ne zalim pare za prsten.:per: Da se udas za mene pa da se hvalim po Ravnoj Gori ?

To nije sokovnik nego cediljka...a pored toga je i slovenacko.
Kad je hrvatsko ne uzimam ni lek a slovenacko moze tu i tamo ali ovo nije ni "tu" ni "tamo"...nije cak ni sokovnik :D ali hvala na trudu. :kpozdrav:

Ja sam i napisala da je za limun i pomorandze jedan od najboljih do sada
..bolji od bilo kog stranog proizvodjaca..iako je i Gorenje strani proizvod

a sokovnik je odlican, za voce i povrce .meni bar Jack`s power jucier

Preporucujem ovaj "ninoced" :lol: za limun i pomorandze je neprevazidjen..ekstra

b0-32953_40d0dd_071e1073f836de75538a958e2f35e10e_81358_fp.jpg

slazem se..sokovnik je nezgodna stvar jer to treba posle cistiti i bukvalno svako ko ga ima prestane da ga koristi posle mesec dana..

zato su ovi "ninocedi" :lol: ..aparati za cedjenje agruma najbolji..ja imam bas taj model sa fotke i odlicna je stvar.. operes ga za par sekundi pod cesmom a imas ukusan i zdrav napitak....i tu ne treba pojuriti za nekom akcijom i uzeti neki jeftin jer je kvalitet u snazi tih cediljki ..ako ima veliku snagu moze odlicno da iscedi do kore...

svaka preporuka za ovu cediljku.

Kad je hrvatsko ne uzimam ni lek a slovenacko moze tu i tamo ali ovo nije ni "tu" ni "tamo"...nije cak ni sokovnik :D ali hvala na trudu. :kpozdrav:

kad nesto uzimas ne uzimaj po poreklu nego po kvalitetu :)

mislim da na trzistu nema cediljke za agrume te snage (100w)..ja sam trazio par meseci dok se nisam odlucio za taj model jer je ubedljivo najbolji na trzistu.

http://www.gorenje.rs/63086?c=352135

Back