Koji smartić odabrati za dete?

Mačkoni

Veoma poznat
Poruka
11.710
Pozdrav forumaši. Zanima me ako neko ima da preporuči neki dobar smart sat za dete od 9 godina. Važno mi je da ima praćenje i da može normalno da se poziva.
Naime, imam jako loše iskustvo sa TCL-om koji ne pokazuje lokaciju odnosno kasni po 10 minuta, nedostupan je 50% vremena i ne može da se poveže sa kontaktima. Bio na servisu, kao sredili su ga i ništa se bitno nije promenilo, i dalje brlja.

Gledao sam u Gigatronu, ima svašta, od 5000 pa do 25000 ali stvarno ne znam šta tu valja a šta ne. I ovajTCL je na papiru bio super pa je ispao užasan.

Zanima me ako neko ima da preporuči neki dobar smart sat za dete od 9 godina.

autonomous-concept-car-smart-vision-eq-fortwo-welcome-to-the-future-of-car-shar_10.jpg

I ja sam pomislio da hoces detetu da kupis auto, bas kontam dobro bi bilo neke decije dozvole, isto bodovi, sta koj moj ogranicenje u godinama, kad ima lujki koji u 30 godina su blente a setim se mene u 13 sam zrela licnost......

Ja nekako vezujem smart kao peglicu , jednom su probali da me uguraju u peglicu , bilo je bas bolno...i jednom odraslog u ficu i to je bilo skoro pa bolno , ali kao dete sam ulazio u ficu...

Dakle kad mogu da voze ove trambuline, koje voze 30kmph, sto ne bi mogli automobile koji idu do 40kmph...ne znam razliku izmedju 40 i 50 da li je nesto znacajno....u reakciji ili udaru, ali ipak bi 40kmph uzeo kao gornju granicu za decu..

usput, ko kaze da je opasno , mislite da je za tinejdzera sigurnije kad prelazi ulicu a neko vozi 200 na sat u nocnim satima...
Tu je ta fora od 40kmph bitna jer shvatas da si spor i da ne mozes da das gas i uteknes i smugnes...

Vidim imaju hrvati takve citroene koji idu od 12 godina da se voze...znaci vec neko razmislja na isti nacin...

Pozdrav forumaši. Zanima me ako neko ima da preporuči neki dobar smart sat za dete od 9 godina. Važno mi je da ima praćenje i da može normalno da se poziva.
Naime, imam jako loše iskustvo sa TCL-om koji ne pokazuje lokaciju odnosno kasni po 10 minuta, nedostupan je 50% vremena i ne može da se poveže sa kontaktima. Bio na servisu, kao sredili su ga i ništa se bitno nije promenilo, i dalje brlja.

Gledao sam u Gigatronu, ima svašta, od 5000 pa do 25000 ali stvarno ne znam šta tu valja a šta ne. I ovajTCL je na papiru bio super pa je ispao užasan.
Ja prodajem Microsoft band 2 za 60€

Back