Koji si tip (" paćenika")?

Meni se više vraćaju nego što se ja vraćam.
Nego, ne mislim da su ljudi paćenici... Već postoje oni koji tek nakon nekog vremena shvate da su pogrešili. Mislili su da će naći nešto bolje a kako vreme ide sve više shvataju kako je ono bilo odlično za njih. Međutim, ako je druga osoba patila posle raskida teško se vraća, neki nikada.

I ako hoće da se spoje, oni su sad nešto drugo, to što je bilo je prošlo.

Da li ste od onih ljudi kojima se bivše ljubavi vraćaju u život ili ste od onih ljudi, koji se trude da bivše ljubavi vrate u svoj život?
Dakl'em,...kojem od tipova "paćenika" pripadate i zašto?
Molim one koje ne pripadaju " paćenicima ", da zaobiđu temu.
Hvala unapred.
Ranije sam raskidao tako sto zapalim sve mostove, klinacki.
NApravim neprijatelja. tako da nije bilo prostora da se bilo ko vrati...

Sada sam laganiji. Nezainteresovan za svadje. Sada sam muska svinja po definiciji. Vise se vezujem za nike patike i zao mi je ako ih zaprljam. Gledam da u ovim poslednjim vremenima kada ljudi ne umeju da vole ne potrosim mnogo emocija i vreme na zene. Bolje biti pravi mangup nego idiot u ocima svih koji te poznaju.

Ranije sam raskidao tako sto zapalim sve mostove, klinacki.
NApravim neprijatelja. tako da nije bilo prostora da se bilo ko vrati...
Nema nista klinacki u rusenju mostova, mada ja kad sam napisao, rusenje nostova mislio sam na bilo pa gotovo, ostaje u memoriji. Nisam previse neprijatelja napravio i to je uglavnom bio njihov izbor, ja svaku mogu da pogledam u oci, javim se, popricam. To sto se neke naprave blesave jer gura kolica i ide sa muze, pa ni zdravo, e to je klinacki.
Al ja sam emotivac, tako da razumem i drugu stranu, kring situacija sto bi mladi rekli, ja i d*pe brisem sa emocijama :D
Mrzim povrsnost i oovrsne i plitke osobe, a takvih je mnogo. Meni je plitko i povrsno ne reci cao npr.
Eto nesavno sam bivsu sreo u matketu, prisla ko pored turskog groblja, ja nesto bio nervozan, los dan i dobacim, mi se kao ne znamo, i tu se javi. Al time sam samo srozao sebe. Mislim osnovna kultura reci dobar dan.
Isto tako, trebala mi tastastura za laptop a redak model, ne mozes naci, setim se neke bivse iz 2018. nismo se posvadjali i nista samo se putevi razusli, a znam njen tata se tim bavi, posaljem joj poruku, ona ne odgovori, samo seen. Opsta nekultura i bezobrazluk. Ako i imam neke namere, necu ti napisati, E cao treba mi mala usluga, da li mozes da pitas tatu ako moze da proba da nadje tastaturu za Toshiba blah blah lap top, ne mogu nikako da nadjem. Hvala unapred i koliko bi kostalo?

Ja samo u fazonu, tuka nevidjena. Traži dalje 😅
I posle ona dodje u NS , a iz BGa je i kao imas nekog druga za mene ;) nonsalantno.
To sam roknuo blok na fejsu.
Paralela, da ne duzim, razumem kukavica si uzivo, al preko poruke niko ne ujeda, odgovori, ne budi nevaspitani de*il

Da li ste od onih ljudi kojima se bivše ljubavi vraćaju u život ili ste od onih ljudi, koji se trude da bivše ljubavi vrate u svoj život?
Hvala unapred.
Ne pripadam ni jednoj grupaciji ali sam imao jaku želju da pišem na ovoj temi, eto :rumenko:

Nema nista klinacki u rusenju mostova, mada ja kad sam napisao, rusenje nostova mislio sam na bilo pa gotovo, ostaje u memoriji. Nisam previse neprijatelja napravio i to je uglavnom bio njihov izbor, ja svaku mogu da pogledam u oci, javim se, popricam. To sto se neke naprave blesave jer gura kolica i ide sa muze, pa ni zdravo, e to je klinacki.
Al ja sam emotivac, tako da razumem i drugu stranu, kring situacija sto bi mladi rekli, ja i d*pe brisem sa emocijama :D
Mrzim povrsnost i oovrsne i plitke osobe, a takvih je mnogo. Meni je plitko i povrsno ne reci cao npr.
Eto nesavno sam bivsu sreo u matketu, prisla ko pored turskog groblja, ja nesto bio nervozan, los dan i dobacim, mi se kao ne znamo, i tu se javi. Al time sam samo srozao sebe. Mislim osnovna kultura reci dobar dan.
Isto tako, trebala mi tastastura za laptop a redak model, ne mozes naci, setim se neke bivse iz 2018. nismo se posvadjali i nista samo se putevi razusli, a znam njen tata se tim bavi, posaljem joj poruku, ona ne odgovori, samo seen. Opsta nekultura i bezobrazluk. Ako i imam neke namere, necu ti napisati, E cao treba mi mala usluga, da li mozes da pitas tatu ako moze da proba da nadje tastaturu za Toshiba blah blah lap top, ne mogu nikako da nadjem. Hvala unapred i koliko bi kostalo?

Ja samo u fazonu, tuka nevidjena. Traži dalje 😅
I posle ona dodje u NS , a iz BGa je i kao imas nekog druga za mene ;) nonsalantno.
To sam roknuo blok na fejsu.
Paralela, da ne duzim, razumem kukavica si uzivo, al preko poruke niko ne ujeda, odgovori, ne budi nevaspitani de*il
Ne treba generalizovati i mrzeti sve zene zbog par kucki, ali sa kuckama naucis skolu i vise ne moze da ti se prodaje magla.

Ja sada svakoj na pocetku kazem ako se ponasas kao kucka tretiracu te kao kucku. Ako se ponasas kao devojka tretiracu te kao devojku. Ako se ponasas kao zena tretiracu te kao zenu. I ucutim se, mesec dva, samo posmatram sta radi i ne izjasnjavam se o planovima sa njom. I onda kada mi nesto prebaci oko mog tretmana prema njoj, onda lepo kazem ko ti je mika pera laza zika, kakvo mesto zauzimaju u tvom zivotu... Ako se guzi na instagramu i slika u tanga dvodelnom kupacem, ona je sve dala drugima nista ne cuva za mene.

Odprilike svi ste ovde razumeli da najbolji komadi mesa prvo prodju kroz moj inbox. A nijedna vredna pomena. Svaka uziva u paznji drugih muskaraca, ne loguje se zbog mene. Razlika je sto ja dobijem golo dupe i sise u inbox, a vi u fotografijama dobijete jednako provokativne slike samo sto je obucena. Napuca sisu, izbaci dupe u helankama, fakticki ona nije moja nego nasa zajednicka.
I da ozenim neku fuksu sa krste ili da budem u stvarnoj vezi? Das sansu svakoj da pokaze kakav je lik. Ovo mi drug, ovaj uvek umereno pise, ovaj je mator, ovaj se sali, ovog si pogresno protumacio... pukne online veza, prodje mesec dva tri i svi pokazu svoje lice. Prezgodne macke su opasne a svoju lepotu ne cuvaju za tebe nego na izvolte u fotografijama clanova.

Sve u svemu imam najvecu kolekciju prezgodnih krstinih mackica. Ali to je to, nije to materijal za vezu, za brak. Vise je materijal da ispraznis jaja i bezis da spasis glavu. Klosarke.

Odprilike svi ste ovde razumeli da najbolji komadi mesa prvo prodju kroz moj inbox. A nijedna vredna pomena. Svaka uziva u paznji drugih muskaraca, ne loguje se zbog mene. Razlika je sto ja dobijem golo dupe i sise u inbox, a vi u fotografijama dobijete jednako provokativne slike samo sto je obucena. Napuca sisu, izbaci dupe u helankama, fakticki ona nije moja nego nasa zajednicka.
I da ozenim neku fuksu sa krste ili da budem u stvarnoj vezi? Das sansu svakoj da pokaze kakav je lik. Ovo mi drug, ovaj uvek umereno pise, ovaj je mator, ovaj se sali, ovog si pogresno protumacio... pukne online veza, prodje mesec dva tri i svi pokazu svoje lice. Prezgodne macke su opasne a svoju lepotu ne cuvaju za tebe nego na izvolte u fotografijama clanova.

Sve u svemu imam najvecu kolekciju prezgodnih krstinih mackica. Ali to je to, nije to materijal za vezu, za brak. Vise je materijal da ispraznis jaja i bezis da spasis glavu. Klosarke.
Ako je to zivotni uspeh, duboki naklon 😂😅😂 brate oces mentol bombone, malo da jos vise mirisis na mentol
A to da li su klosarke ili ne ima i normalnih osoba, al ja zaista nisam dosao ovde zbog takvih stvari Jeremi Rone

Hvala unapred.
Ako su mnogo bivše portal za povratak je zatvoren.
Ako su malo bivše omiljeno mi je da se s vremena na vreme pomirim.

Paćenik ili ne meni odgovara ta dinamika

Ako je to zivotninuspeh, duboki naklom 😂😅😂 brate oces mentol bombone, malo da jos vise mirisis na mentol
Ma kakvi ne posmatram ih ko ljudska bica.

Sve te prepi.cke i lutkice imaju telo nemaju dusu. Ja sam momak sa sela. Profilisem kao fbi profiler. Zato najbolje da se nadje devojcurak uzivo obican prosecan ali da ima dusu i srce. A dev. sa krste ne posmatrati ozbiljno, da su vredele toliko koliko zagrme kroz fotografije clanova - nikad ne bi cekale bad boya sa interneta.

Back