Nema nista klinacki u rusenju mostova, mada ja kad sam napisao, rusenje nostova mislio sam na bilo pa gotovo, ostaje u memoriji. Nisam previse neprijatelja napravio i to je uglavnom bio njihov izbor, ja svaku mogu da pogledam u oci, javim se, popricam. To sto se neke naprave blesave jer gura kolica i ide sa muze, pa ni zdravo, e to je klinacki.
Al ja sam emotivac, tako da razumem i drugu stranu, kring situacija sto bi mladi rekli, ja i d*pe brisem sa emocijama
Mrzim povrsnost i oovrsne i plitke osobe, a takvih je mnogo. Meni je plitko i povrsno ne reci cao npr.
Eto nesavno sam bivsu sreo u matketu, prisla ko pored turskog groblja, ja nesto bio nervozan, los dan i dobacim, mi se kao ne znamo, i tu se javi. Al time sam samo srozao sebe. Mislim osnovna kultura reci dobar dan.
Isto tako, trebala mi tastastura za laptop a redak model, ne mozes naci, setim se neke bivse iz 2018. nismo se posvadjali i nista samo se putevi razusli, a znam njen tata se tim bavi, posaljem joj poruku, ona ne odgovori, samo seen. Opsta nekultura i bezobrazluk. Ako i imam neke namere, necu ti napisati, E cao treba mi mala usluga, da li mozes da pitas tatu ako moze da proba da nadje tastaturu za Toshiba blah blah lap top, ne mogu nikako da nadjem. Hvala unapred i koliko bi kostalo?
Ja samo u fazonu, tuka nevidjena. Traži dalje
I posle ona dodje u NS , a iz BGa je i kao imas nekog druga za mene
nonsalantno.
To sam roknuo blok na fejsu.
Paralela, da ne duzim, razumem kukavica si uzivo, al preko poruke niko ne ujeda, odgovori, ne budi nevaspitani de*il