Koji se znaci privlače ?

ti si pretpostavljam u kafani pri jelu, predmet paznje svih gostiju :hahaha:
Hajde ti idi tamo organizuj neki svinger parti, okani se postenih, vrednih, radnih zena
kickedoutsmile.gif

Hajde ti idi tamo organizuj neki svinger parti, okani se postenih, vrednih, radnih zena Pogledajte prilog 706211
postene vredne i radne zene moraju biti uz muza da mu peru umorne noge u lavoru i da rane decu, opremaju ih za skolu i masu za njima sa suzama u ocima kad izlaze iz kuce...
onda mogu na forum... a kod nekih sve obratno...muz izadje sa suzama u ocima kad vidi zenu krmeljivu kako kucka po krsti dok on prebira po jucasnjoj klopi iz frizidera dok su deca vec digla ruke i sa onim pogledom keva opet na forumu samo se nakeze i izjure iz doma kao opareni :lol:

postene vredne i radne zene moraju biti uz muza da mu peru umorne noge u lavoru i da rane decu, opremaju ih za skolu i masu za njima sa suzama u ocima kad izlaze iz kuce...
onda mogu na forum... :lol:

Bas tako, i nikako drugacije :)

Jos nisam sela bilo za forum, kafu, i uopste da predanem za zivota svoga a da sve nije obavljeno i pozavrsavano na vreme, kako treba i do kraja...

Inace ako sam nesto pocela da radim pa me nesto prekine, ili ne uspem zavrsiti iz nekog razloga, ili ako je nesto oko mene nesredjeno, neorganizovano itd prosto kipim nervoze i pocne da me hvata panika....
Cesto se cudim da nisam devica u horoskop, ali eto neki cudom nisam ni u podznaku

Back