Van razuma
Iskusan
- Poruka
- 6.278
J ne licim ni na jednu meni poznatu zensku skorpijuSve ima veze sa horoskopom.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
J ne licim ni na jednu meni poznatu zensku skorpijuSve ima veze sa horoskopom.
Daj sliku da vidimo pa ćemo ti rećiJ ne licim ni na jednu meni poznatu zensku skorpiju
Koza, da.Jesi i ti koza? Mislim u horoskopu?
ti si pretpostavljam u kafani pri jelu, predmet paznje svih gostijuJa sam malo fizički povukla i na znak.
Pre bih rekla da sam " kobilastog" izgleda, nego k'o koza.Ko neka kobiletina!
P. S. I jesam "kobila", a'l u kineskom horoskopu.
Ma ne...na poslu, ritam.ti si pretpostavljam u kafani pri jelu, predmet paznje svih gostiju
Gladna sam, jelo ne pominji.ti si pretpostavljam u kafani pri jelu, predmet paznje svih gostiju
pa i ja samGladna sam, jelo ne pominji.
Spremi nešto.pa i ja sam
zato i pominjem
bi dimamSpremi nešto.
Hajde ti idi tamo organizuj neki svinger parti, okani se postenih, vrednih, radnih zenati si pretpostavljam u kafani pri jelu, predmet paznje svih gostiju
postene vredne i radne zene moraju biti uz muza da mu peru umorne noge u lavoru i da rane decu, opremaju ih za skolu i masu za njima sa suzama u ocima kad izlaze iz kuce...Hajde ti idi tamo organizuj neki svinger parti, okani se postenih, vrednih, radnih zena Pogledajte prilog 706211
postene vredne i radne zene moraju biti uz muza da mu peru umorne noge u lavoru i da rane decu, opremaju ih za skolu i masu za njima sa suzama u ocima kad izlaze iz kuce...
onda mogu na forum...
i moj misko vozio 2 km vezanih ociju u rikverc, jel verujes?Bas tako, i nikako drugacije
Jos nisam sela bilo za forum, kafu, i uopste da predanem za zivota svoga a da sve nije obavljeno i pozavrsavano na vreme, kako treba i do kraja...
Pa dobro. I ova koza što je mene opčinila je "kobilasta", šira je u kukovima, a tu je negde oko 65 kg i na 170+ cm. Totalno van onoga što se meni sviđa kad je izgled u pitanjuKoza, da.
To je tvoje misljenje, i ja stvarno nemam nista sa njimi moj misko vozio 2 km vezanih ociju u rikverc, jel verujes?
Pa dobro. I ova koza što je mene opčinila je "kobilasta", šira je u kukovima, a tu je negde oko 65 kg i na 170+ cm. Totalno van onoga što se meni sviđa kad je izgled u pitanju
Tu što si ti opisao je "ždrebe"!Pa dobro. I ova koza što je mene opčinila je "kobilasta", šira je u kukovima, a tu je negde oko 65 kg i na 170+ cm. Totalno van onoga što se meni sviđa kad je izgled u pitanju
Bilo bi zanimljivo videti tebeTu što si ti opisao je "ždrebe"!
Imaš neke moje fotke na temi "žene".Bilo bi zanimljivo videti tebe
Ajd sad da prpam tamo, oce potrajeImaš neke moje fotke na temi "žene".
Ma šta god da je ja bih je posedovaoTu što si ti opisao je "ždrebe"!
Šta sad kad te neće...opet ćeš plakati!Ma šta god da je ja bih je posedovao
Gde je ta tema da i ja vidimImaš neke moje fotke na temi "žene".
Ma jok...sve sam suze već isplak'oŠta sad kad te neće...opet ćeš plakati!