Koji se znaci privlače ?

Bikovi i Device kao preostala dva zemljana znaka pored Jarca.

Onda vodeni znaci, Rak, Škorpija, Ribe.

To je samo kompatibilnost znakova, a kako se ko individualno slaže s nekim se tumači pomoću uporednog horoskopa.
e fala ti kao sestri..taman sam se nameracila , mislim moja drugarica se nameracila na jednog Raka :malav:

A evo i istina o mom podznaku :fdlan:

moja mater ne moze precizno da se seti od koliko sati je tada mome ocu pocinjala smena na poslu... :lol:

da ne detaljisem, kako god sam racunala mogu samo da budem skorpija, strelac ili jarac, sve ostalo je podaleko od vremena mog rodjenja..

skoro smo pricale o tome, nesto preciznije mi je rekla, sto je i otac nekada spominjao, ali to novo vreme kada ubacim da izracunam pokazuje mi neko vreme kada se ne moze sa preciznoscu odrediti podznak jer je to vreme period izmedju vladanja dve planete.... nesto izmedju skorpije i strelca....

e sad zasto se ja busam da sam i u podznak skopija... prvo obozavam te ljude, .....drugo ja se toliko u skorpiji pronalazim, skroz ali bas skroz u svemu, u svakoj reci... imam obicaj reci kao da su mene analizirali i po meni pisali o skorpijama... cak se desavalo da razgovaram sa ljudima i pitaju me da nisam slucajno skopija u horoskop

trece ja se ne pronalazim ni u jarcu ni u strelcu....

Poslednja izmena:
Da, ja se svakom obracam sa osmehom, kazu da sam melem za dusu, u mome se drustvu uvek smeju, kazu da sam super zena, blago mojima, da sam najbolja komsinica, snajka, majka, od mene traze savete, meni se poveravaju aman bas svi.... cude se kako mogu biti sa svima ljubazna a tako loseg sveta ima, a najcudnije im je i niko mi ne veruje kada kazem da sam nervozna :fdlan:

Back