Deep PurpleKako ti glasaš?
Deep PurpleKako ti glasaš?
Odlični su i oni.Deep Purple
Za razliku od ovih troje grupa koje sam postavio, the who je svoj vrhunac uspjeha postigao jos sezdesetih godina, zajedno sa bitlsima. Ove tri grupe sa liste su grabile uspjeh u novoj muzickoj deceniji i zato su oni bili avangarda. The who je meni omiljena grupa ali oni su tekovina sezdesetih godina.
KOJA DEBILNA TEMA. nadam se da imas oko 15 godina. nikako viseBritanska muzicka invazija je bila neumoljiva. Sedamdesetih godina proslog vijeka su tri rivalske grupe vladale muzickom scenom. Koji je po vama najbolji band u svijetu, od ovih predlozenih na anketi?
Gospodin Iommi je izabrao album "Sabotage" za najkvalitetniji album dostupan svim muzickim pravcima. Album "Master of Reality" ka najmracniji album, sa poznatim hitom "Children of the Grave".sa liste - subotarski bend..
Upravo! Čudno pitanje u naslovuНе постоји најбољи бенд на свету јер је опет то ствар укуса. Можда би могло да се прича о томе ко је најкомерцијалнији, издао највише носача звука, највише продао.....?
Рецимо, дуго година си сматрани Битлси као најбољи? У врху су били Дорси. Могао би да наведем још туце бендова који заслужују да се помену али рећи да су најбољи, то не.
Рецимо, мени је био бенд (ако се два музичара могу звати бендом) Clark Hutchinson ван серијски и трајали су кратко а издали само три албума. Многи за њих нису ни чули.
https://forum.krstarica.com/threads/clark-hutchinson.950411/
Mislim na trash modu iz osamdesetih i devedesetih godina, tacnije na Metallicu i GNR.Pod mlađi bendovi misliš na sve koji su došli iza njih ili na one koji su se pojavili na sceni zadnjih godina?
Zasto AC DC nije na spisku??? Oni su bili popularni kao jedan tadasnji trend ali nek mi neko kaze jel taj bend snimio neku baladu? Taj njihov boogy je bio jedna promijena i vise je stvar mode neko sto bi to bio neki dugotrajan ucinak.
Led Zeppelin ima pjesmu Stairway to Heaven, Deep Purple ima Child in Time a Black Sabbath ima baladu Changes. Na koji nacin je AC DC dokazao da je svestran kad su svirali jedno te isto kao pod kalup?
Извини али неко те је већ питао, колико имаш година?Stvar ukusa je nesto drugo od toga da je ovaj trio dokazao kroz svoje pjesme i albume, svoju snagu koju mladji bendovi mogu samo sanjati.
Sve u muzici, i umetnosti uopšte, je stvar ukusa. Možemo pričati o tehničkom izvođenju, popularnosti..., ali pričati o tome ko je najbolji je potpuna glupost. Možeš samo reći ko se tebi lično sviđa ili ne sviđa.Stvar ukusa je nesto drugo od toga da je ovaj trio dokazao kroz svoje pjesme i albume, svoju snagu koju mladji bendovi mogu samo sanjati.
slazem se.. kad mi neko kaže da sluša samo kvalitetnu muziku (Pink Floyd, Doors-e isl), ja kažem ok, onda je ovo moje nekvalitetno..Sve u muzici, i umetnosti uopšte, je stvar ukusa. Možemo pričati o tehničkom izvođenju, popularnosti..., ali pričati o tome ko je najbolji je potpuna glupost. Možeš samo reći ko se tebi lično sviđa ili ne sviđa.