Truman
Elita
- Poruka
- 22.634
Zanima me koji procenat udatih/verenih žena ne nosi burmu/verenički prsten. Ima li takvih?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Mislim da je to ređe kod žena ali me zanima recimo od 50 udatih koliko ne nosi burmu.ево, ја нисам носила бурму.
ни жму није...
нама није била од значаја. купљене реда ради (најјефтиније) док не прође венчање.Mislim da je to ređe kod žena ali me zanima recimo od 50 udatih koliko ne nosi burmu.
Izgubio sam svoju negde 2014, ali zena je ne skida 17 godina. Mada je verenicki dosta skuplji, ali ni burma nije jeftina.Zanima me koji procenat udatih/verenih žena ne nosi burmu/verenički prsten. Ima li takvih?
Ne nosimo, skinuli dan poslije vjenčanja.
valjda se prvo skine burma o bozeНајсмешнији (ч. најјаднији)су они који носе бурме а варају партнера,а таквих је поприлично..
Zanima me koji procenat udatih/verenih žena ne nosi burmu/verenički prsten. Ima li takvih?
Da ne gubim vreme ako ima prsten.s kim imaš posla da znaš po prstenu ?
hihihihi, dobar!!!![]()
Kako ćeš dobiti pouzdane podatke?Mislim da je to ređe kod žena ali me zanima recimo od 50 udatih koliko ne nosi burmu.
Aha, skidaš povremeno?ево, ја нисам носила бурму.
ни жму није...
Па није то појас невиности. Не штити уопште, проверено.Da ne gubim vreme ako ima prsten.