georgejune
Starosedelac
- Poruka
- 191.668
Probao sam umesto kecapa paradajz iz konzerve i ne ide,ne moze da zadrzi ostale sastojke da ih zalepi kao kecap,ukus je isto bzvz previse voden
nagradno pitanje logicno glasi kakva je riba tuna? Ako volis recnu i morsku a tunu neFeferone... iako nisam ljubitelj ljutog.
A nikad mi neće biti jasno zašto bilokakvu tunjevinu ne volim... a volim ribu, i rečnu i morsku.
Da ni skuše ne volim baš, ali to pojedem kad se zeznem pa kupim. Sardine da. Od konzervi... se tuna samo tako servira? Možda je i do konzervirane tune taj mrz ka njoj...nagradno pitanje logicno glasi kakva je riba tuna? Ako volis recnu i morsku a tunu ne![]()
a ta rukola neka ukrasna biljka.. samo se stavlja po jelima, niko da napravi salatu od nje![]()
ma dajte vi piccu , pa kakva i da je
uh nemoj tako
imala sam 17 godina kad me put odneo daleko na neki seminar
pri povratku kuci na jednoj maloj zheleznoj stanici u nekoj zabiti mala pizzerija
kontam "nekako to sve izgleda ulijpljeno" ali tad sam bila mrshava ko grana a ogladnjela
naruchim pizzu hawai dakle sa ananasom shunkom sirom
pojedem ja to
i za malo vremena boli stomak i muka i jedva sam otrchala do kante ispovratjala zhivot
sad kad neko kazhe hawaitoast ili pizza hawai to vishe nebi pojela nema para
iako odvojeno sve volem rado jedem ananas, shunku retko, volim sir ali nikako vishe skupa
ja ću da poludim od tvoje piceuh nemoj tako
pri povratku kuci na jednoj maloj zheleznoj stanici u nekoj zabiti mala pizzerija
kontam "nekako to sve izgleda ulijpljeno" ali tad sam bila mrshava ko grana a ogladnjela
pojedem ja to
i za malo vremena boli stomak i muka i jedva sam otrchala do kante ispovratjala zhivot
iako odvojeno sve volem rado jedem ananas, shunku retko, volim sir ali nikako vishe skupa
Ja sam jednom jeo tu havajsku i nije mi bila loša. Možda jednostavno neki od sastojaka te pizze nije bio najsvježiji pa ti je zato bila muka. Pogotovo ako je to bilo u, kako kažeš, zabiti, gdje vjerojatno nije velika fluktuacija gostiju pa im namirnice vjerojatno dugo stoje.uh nemoj tako
pojedem ja to
mislim stvarno,dal imam slabe živce,al njena pica zrači![]()
![]()
ionako nema tebi spasa 🤪
Ja uopšte ne kapiram gde je tvoj problemja ću da poludim od tvoje pice![]()
![]()
![]()
![]()
ionako nema tebi spasa 🤪
izvini,ja se navadio na tvoju picuJa uopšte ne kapiram gde je tvoj problem
Tema je jasna![]()
Ja sam jednom jeo tu havajsku i nije mi bila loša. Možda jednostavno neki od sastojaka te pizze nije bio najsvježiji pa ti je zato bila muka. Pogotovo ako je to bilo u, kako kažeš, zabiti, gdje vjerojatno nije velika fluktuacija gostiju pa im namirnice vjerojatno dugo stoje.
Ja obožavam plodove mora na pizzi ali nema šanse da bih naručio pizzu fruti di mare u pizzeriji u nekoj zabiti.
ne rizikujem povrede na raduNe dijelim
Fight viljuskama![]()
Probao sam umesto kecapa paradajz iz konzerve i ne ide,ne moze da zadrzi ostale sastojke da ih zalepi kao kecap,ukus je isto bzvz previse voden