Koji poslovi nisu za suprotan pol?

Gost 436569

Domaćin
Poruka
3.580
Nisam mislio da je problem u snazi, već brzo propada koža od sunca, hladnoće i prašine. Naročito ruke i lice.

I muškarcima isto sve propada.

Mislim da su uslovi rada na gradilištima generalno nenormalni u Srbiji. Sećam se jednom, čini mi se da je bila ulica Kraljice Marije, 35+ stepeni, a oni jadni ljudi kopaju i muče se. Ja se u letnjoj haljinici preznojavam, a oni… ne znam. Mučno je to.

cronnin

Veoma poznat
Moderator
Poruka
13.441
Но има послова које мушкарци неће да раде као што су кафе куварица, спремачица, те секретарица.
Не знам дал уопште постоји мушкарац који ради као секретарица, и да ли неко прима?
Тај који прима, тај то и ради 😅

cronnin

Veoma poznat
Moderator
Poruka
13.441
Šta mislite koje poslove mogu i trebaju obavljati samo muškarci i obrnuto, koji poslovi priliče i odgovaraju više ženama u odnosu na muškarce? Baš bi bilo zanimljivo da čujemo različita mišljenja.

Evo ja ću prvi. Pošto sam radio na gradilištu kao inženjer i video koliko je to težak posao, a viđao sam klipove da žene tamo rade, mislim da ženama nije mesto na gradilištu da rade kao majstorce i kao radnice.

Постоји разлика између само/искључиво, и између онога што одговара. Увек има појединаца који могу свашта да раде, али би генерално неке комбинације требало да се избегавају. Поготово је данас проблем што људи не знају појединости одређених занимања и залећу се из его трипова.

limunada

Buduća legenda
Poruka
27.196
Šta mislite koje poslove mogu i trebaju obavljati samo muškarci i obrnuto, koji poslovi priliče i odgovaraju više ženama u odnosu na muškarce? Baš bi bilo zanimljivo da čujemo različita mišljenja.

Evo ja ću prvi. Pošto sam radio na gradilištu kao inženjer i video koliko je to težak posao, a viđao sam klipove da žene tamo rade, mislim da ženama nije mesto na gradilištu da rade kao majstorce i kao radnice.
Zebe ne bi trebale obavljati poslove uglavnom gdje je potrebna snaga,jer su muskarci jaci.
Ovde ne govorim o izuzecima medju zenama ili muskarcima koji su u manjini,nego u globalu.
Muskarci jesu jaci id zena i to je tako bioloski.
Tamo gdje treba samo neka vjestina,mogu svi raditi.

limunada

Buduća legenda
Poruka
27.196
Но има послова које мушкарци неће да раде као што су кафе куварица, спремачица, те секретарица.
Не знам дал уопште постоји мушкарац који ради као секретарица, и да ли неко прима?
U Engleskoj vjerovatno postoji.U knjigama Agate Kristi,sve su muskarci sekretari.😀