Koji posao bi radili

da ne radite taj koji radite? O čemu ste maštali kao mlađi?

Ovo su dva malo nepovezana pitanja.
Sta bih radio da ne radim ovo sto radim, nema mnogo veze sa time sta sam mastao kao klinac, jer tad sam mastao uglavnom o neostvarivim stvarima iz domena naucne fantastike :D
Tako da nista od toga ne bih morao da radim :D

Sta bih drugo radio - nemam pojma, mozda nesto jednostavno za mozak, moleraj, zidarstvo, neki zanat gde vise rade ruke.

Ovo su dva malo nepovezana pitanja.
Sta bih radio da ne radim ovo sto radim, nema mnogo veze sa time sta sam mastao kao klinac, jer tad sam mastao uglavnom o neostvarivim stvarima iz domena naucne fantastike :D
Tako da nista od toga ne bih morao da radim :D

Sta bih drugo radio - nemam pojma, mozda nesto jednostavno za mozak, moleraj, zidarstvo, neki zanat gde vise rade ruke.
Nisi prvi od koga to čujem. Verovatno si dobar manuelac, na to mislim kada pitam kao dete. Sigurno ne djubretar jer ima narandzastu uniformu

Nisam nista posebno, nego me smorio mentalni posao.
Mada, kada bih radio manuelni posao, smorio bi me i taj posao, pa bih zeleo nesto vise mentalno :D
Otprilke kao i sa mnom.
Poželela sam milion puta da radim na nekoj traci sa minimumom razmišljanja.

A za san iz detinjstva se stvarno ne sećam.
Deca prolaze kroz razne faze.
Igrala sam se kasirke često (:mrgreen: sad tražim vezu kod Menidjera i tako). :lol:
A imali smo i neku kao biblioteku kao klinci i ja radila u njoj - ovo je narealnije meni najbliže, bez šale sada.

Nisi prvi od koga to čujem. Verovatno si dobar manuelac, na to mislim kada pitam kao dete. Sigurno ne djubretar jer ima narandzastu uniformu
Ја бих био астронаут :D
Иначе, ти што имају наранџасту униформу су чистачи, а ђубретари смо сви ми који правимо ђубре.

da ne radite taj koji radite? O čemu ste maštali kao mlađi?

Мало људи је од малена знало шта жели,
односно желели смо све где би видели добро друштво и дугарство, тимски дух.

И кад сам одрастао и почео да радим,
сусрео сам се са правилом "какво ти је друштво, такав ти је посао"
у смислу сваки посао је добар, ако је друштво на послу добро.

Има оних који од малена знају шта ће бити,
такви далеко у каријери добацују.

Пример су и Новак Ђоковић и Стефан Миленковић.
Постоје документарци где они још као врло мали причају да ће бити на врху ...

Back