- Poruka
- 76.576
То дивљење непријатељским лидерима је такође одлика аутошовиниста.Istina. Vučić ispunjava sve što se traži i rezultati nikakvi, a Kurti ne ispunjava ništa a rezultati sve bolji (zaokružuje vlast Prištine na celom Kosmetu).
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То дивљење непријатељским лидерима је такође одлика аутошовиниста.Istina. Vučić ispunjava sve što se traži i rezultati nikakvi, a Kurti ne ispunjava ništa a rezultati sve bolji (zaokružuje vlast Prištine na celom Kosmetu).
Не, морају се привући гласови свих слојева. За обшту ствар, то није лоше!SNS-u. Onda su pali na jako niske grane.
И мени.Andrijana Arnautović mi se sviđa.
Види, није мени да судим његовом моралу. Овде говоримо из перспективе Народа и Државе.Ima zasluga, ali moral nula.
Лако је њему кад га глобалисти мазе и пазе и дају му да ради шта хоће.Па, мораш признати да је упоран.
Један од најупорнијих политичара у Србији.
Kako to da ti nije u gostima na preslavi?
A ko je milos veliki?INije se ponašao dostojno državnika. Zato je i brzo zaboravljen. Idol je samo nepoštenim i nemoralnim tipovima poput Vučića.
Нетачно. И Николићев је Србин и Вожд!
Лако је њему кад га глобалисти мазе и пазе и дају му да ради шта хоће.
Видо би га да је под притиском целог западног света, као Господин Вучић и Србија генерално, како би се понашао. Кад сви гледају да те униште, а ти настојиш да сачуваш што се сачувати може, да сакријепш Србију под камен од надолазеће катаклизме.
Е сад ћу да видим Куртија, кад му Мистер Гренел стави омчу око врата.
Marijan Rističević je doktor nauka i primer lepog ponašanja u odnosu na tog brdjansko udbaskog bravaNenad Čanak je živopisna pojava. Takvog političara nisam nigde video. Zabavan je. Ne može se smestiti ni levo ni desno. I separatista i nije separatista. Čini mi se kao neki lukavac koji muze pare od EU, Amera, Soroša i sličnih sa nikakvim rezultatima.
Кога су сменили?Ај виђећемо. Њега су глобалисти већ једном сменили због његове доследности, ако се сећаш.
Куртија. Кад је био премијер први пут. 2020. Обалили га после 50 дана...Кога су сменили?
Ма то је само фолиража. Сад за њега иду тешки дани.Куртија. Кад је био премијер први пут. 2020. Обалили га после 50 дана...
Војвода Шешељ је Геније! Србски Јунак, Србски Витез! Србски Жириновски! Контроверзан, јак лидер, интелигентан, храбар.
Духовит, док је био млађи, млео је у ТВ дуелима сваког ко би му изашао на црту. Наравно, и сад је он такав, али остарио је, нема више ту снагу.
Али, за мене, он је још више,мене СРС враћа у младост. Тада, били смо млади, чили, спремни за акцију. СРС је био наш омладински бунт. Сећам се, ја, брат, другари, сви смо тада били уз Војводу! Ишли смо на митинге, скупљали људе, гласове, водили борбу. Осећали смо се као Борци за своју Земљу! Дружили, пили, шалили, итд. А моја тадашња девојка,садашња жена, и њени ватрени СПС. Хехе. Па ме моли да учиним њој и једном њеном другара да идемо на скуп СПС у Пожаревцу. Ако не, наљутиће се. А ја слагао да идем нешто до БГ-а нешто хитно, а заправо је наш одбор СРС правио скуп, фешту. Кад ме није убила и оставила тад, хахахаха.
Али добро, сад смо сви под Окриљем СвеСаборне Србије!
Sreća njegova što će mu sad Grenel biti iza ledjaЛако је њему кад га глобалисти мазе и пазе и дају му да ради шта хоће.
Видо би га да је под притиском целог западног света, као Господин Вучић и Србија генерално, како би се понашао. Кад сви гледају да те униште, а ти настојиш да сачуваш што се сачувати може, да сакријепш Србију под камен од надолазеће катаклизме.
Е сад ћу да видим Куртија, кад му Мистер Гренел стави омчу око врата.
Meni Vuk Milisav CerovacNe živim u Srbiji, ali imam državljanstvo Republike Srbije. Politički scenu pratim čitajući ponešto na internetu i tu i tamo pogledam dnevnik RTS-a.
Najsimpatičniji su mi Dragan Đilas i Marinika Tepić. Umereni su i nisu bahati kao ovi na vlasti.
Гренел ће му скратити животне дане.Sreća njegova što će mu sad Grenel biti iza ledja