Gedeon
Veoma poznat
- Poruka
- 10.996
U kojoj stranci?Ниси у току, Јелена је већ ангажована.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U kojoj stranci?Ниси у току, Јелена је већ ангажована.
Милош Велики је био Геније!"И запамти, Султан воли паре, и мушко дупе...а ми пара да ти дамо немамо"
Владајућој, оф корс.U kojoj stranci?
INije se ponašao dostojno državnika. Zato je i brzo zaboravljen. Idol je samo nepoštenim i nemoralnim tipovima poput Vučića.Милош Велики је био Геније!
SNS-u. Onda su pali na jako niske grane.Владајућој, оф корс.
Zaduzena za botovanje i ulizivanje.Ниси у току, Јелена је већ ангажована.
И сад живи кафанским животом.Prodao stranku, otisli su najbolji ljudi iz Dveri.
Видећеш доследност кад му Мистер Гренел нареди да формира Заједницу Сербских Обштина!Аљбин Курти.
Због доследности.
Тај човек је створио Модерну Србску Државу!INije se ponašao dostojno državnika. Zato je i brzo zaboravljen. Idol je samo nepoštenim i nemoralnim tipovima poput Vučića.
А држо си га на аватару ономад, Гедо змијо.INije se ponašao dostojno državnika. Zato je i brzo zaboravljen. Idol je samo nepoštenim i nemoralnim tipovima poput Vučića.
Zato sam ga o maknuo. Malo sam bolje proučio njegov lik i delo.А држо си га на аватару ономад, Гедо змијо.
Normalno. I Šešeljuga je Rvat.Andrijana Arnautović mi se sviđa. Nova Šešeljeva zvijezda. Po imenu se čini da je Hrvatica. Nešto kao Ana Brnabić
Ima zasluga, ali moral nula.Тај човек је створио Модерну Србску Државу!
Био је Геније!
Normalno. I Šešeljuga je Rvat.
Видећеш доследност кад му Мистер Гренел нареди да формира Заједницу Сербских Обштина!
Милош Велики је био Геније!
Ima zasluga, ali moral nula.
Е па ништа ниси научио.Zato sam ga o maknuo. Malo sam bolje proučio njegov lik i delo.
Нема аутошовиниста код мог Вучића. Побегли сви, и Шормаз и Зорана у остали!Pa kako to može kod tvog Vučića?
Нетачно. И Николићев је Србин и Вожд!Па зато је и створио државу.
Морао је због Србије да одсече куму главу, ко Николић Шешељу ономад - симболички.
Само што је Милошев кум био Србин и Вожд, а Николићев Хрват удбаш.
Још увек је звер.Kakva zver, crkotina o koju i Erdogan oštri.