Koji političari u Srbiji vam se najviše dopadaju?

Ima zasluga, ali moral nula.

Па зато је и створио државу.

Морао је због Србије да одсече куму главу, ко Николић Шешељу ономад - симболички.

Само што је Милошев кум био Србин и Вожд, а Николићев Хрват удбаш.

Па зато је и створио државу.

Морао је због Србије да одсече куму главу, ко Николић Шешељу ономад - симболички.

Само што је Милошев кум био Србин и Вожд, а Николићев Хрват удбаш.
Нетачно. И Николићев је Србин и Вожд!

Али остало си у праву. Наш Председник Вучић је савремени Милош Велики!

A kako da znam kad medije drzi Vucic...
Marinika Tepic....bi dobila svoj cosak da se ja pitam, treba mi podbunjivac uvek...makar pleo i po meni...
Sta je stos nego da plete po svima sta misli da treba, ali ako omasi da ne plete, onda ga skidas, da ne plete....ili po svima ili ni po kome...

A ne onaj lajavac Vucicevic, laje po narudbi , ili placenik sarapa....sta ce mi takve figurine...Hajd ovaj vucicevic jos i razmislja sta laje, daje se svom dusom, a Sarapa ko blenta....

Jeremicka je skandal majstor...ali je krenula odozdo , pa ne moze da dosegne nivoe Jelene Karleuse...a bi , da je imala startnu poziciju koju je imala jelena karleusa...

A da, vidis, meni se svidja onaj sto ga zovu Vlah , a nije Vlah nego gradjanski orjentisan, samo je pristao da bude uz NOPO stranku , koja je registrovana kao vlaska manjina...
Nije strateg tj ne stidi se da pogresi , ali ima namere da bude na pravoj strani....znaci ima i hrabrosti da bude gresnik..nije to lako...to mu je ekstra kvalitet...

On bi u nekom drugom okruzenju bio solidan politicar....
Ovde ga tretiraju kao zamlatu , seljaci uvek tako tretiraju nekog ko im je fin a nije agresivan kao oni i oko stvari koje oni vole agresivno....

Back