Koji političari u Srbiji vam se najviše dopadaju?

Иначе браћо србски политички аналитичари,данас СПЦ празнује Светог Великомученика Димитрија - Митровдан! Желим свима који славе да честитам Славу и пожелим све најбоље у животу,вама и вашим породицама!

Данас ме неће бити овде до вечерас, јербо нсма је то Преслава па имамо госте и породица ће бити на окупу ! Можда се видимо вечерас, живи ми и здрави били!

Иначе браћо србски политички аналитичари,данас СПЦ празнује Светог Великомученика Димитрија - Митровдан! Желим свима који славе да честитам Славу и пожелим све најбоље у животу,вама и вашим породицама!

Данас ме неће бити овде до вечерас, јербо нсма је то Преслава па имамо госте и породица ће бити на окупу ! Можда се видимо вечерас, живи ми и здрави били!

Коштуница је онај свој, наопаки, Устав хтео да назове Митровдански Устав, али му се идеја није примила у народу.

Одабрао је празник са глупим именом.

Сретенски Устав или Видовдански Устав много боље звуче од "Митровдански Устав".

Знају Руси добро ко је ко, Шешељ је сто посто наш. Ево, одали су признање његовом сину:

Sergej Lavrov odlikovao Aleksandra Šešelja Ordenom za doprinos jačanju mira​

Pogledajte prilog 1638935
https://www.politika.rs/sr/clanak/6...ndra-Seselja-Ordenom-za-doprinos-jacanju-mira

Ово је својеврсно признање и Војводи, мада њега су Руси увек подржавали!
To beše onaj što je iz partijske kase prokockao desetine hiljada evra na online klađenja. Gadne su te internet kockarnice. Očas ostaneš bez para. Čuvajte se toga.

Коштуница је онај свој, наопаки, Устав хтео да назове Митровдански Устав, али му се идеја није примила у народу.

Одабрао је празник са глупим именом.

Сретенски Устав или Видовдански Устав много боље звуче од "Митровдански Устав".
Мени би се свидео. По мојој Преслави!

Autošovinista i neverovatno iritantan čovek. Od njega je možda gori samo Milan St Protić.
Да. Чак ми више смета његова иритантност него то што је аутошовиниста. Покушава да копира Шешеља, лоша копија.
Али добар је да га водају по овим србофобским медијима и код сусједа и да слушају његове глупости.

Баш чудни су ови Гедини фаворити. @Gedeon :D

Nije u Srbiji, al dobar je primer ovim našim političarima.
Ne bi on da otme Vojvodinu, to samo neke naše udbokumunjare titioti hoće da odvajaju delove Srbije
Ma jok, kud bi on, taman posla:
https://forum.krstarica.com/threads...l-na-kojem-je-vojvodina-deo-madjarske.962294/
A da ne pominjem kako hvali Mikloša Hortija čiji su vojnici baš u Vojvodini počinili nebrojena zločinstva.

Hajde lepo priznajte da vam se kod Orbana pre svega sviđa to što je Putinova pudlica.

Друг Вулин је фаца, свиђао вам се он или не, али значајан је на Глобалном Нивоу!

Pogledajte prilog 1638927
Видиш да чак и ЦИА зна његов значај и зна да је он јак лик, чим га ставља на те њихове листе!
Ova je slika dokaz koliko je Putin nisko pao.

Да. Чак ми више смета његова иритантност него то што је аутошовиниста. Покушава да копира Шешеља, лоша копија.
Али добар је да га водају по овим србофобским медијима и код сусједа и да слушају његове глупости.

Баш чудни су ови Гедини фаворити. @Gedeon :D
A Dinko Gruhonjić, on je više društveni aktivista nego političar. U nekim drugim zemljama bi ostao bez državljanstva i leteo van.

U vezi Obrana kojega je neko pomenuo: Mađarska sad da npr. otme od Srbije Vojvodinu ko Rusija Donbas i Novorusiju (a činjenica je da je Vojvodina istorijski bila mađarska zemlja jako dugo, a Rusija se danas poziva na istorijsko pravo) Mađarska nema potencijala da Mađarizuje Vojvodinu. Nema više Mađara dosta ni za samu Mađarsku.

NATO je propala organizacija
Nije propao. Opasniji je nego ikada. Zapad je povilenio (ni lud ni normalan, bliže ludilu). Zapadne zemlje nemaju nikakav natalitet, migrante i bi i ne bi (a trebaju im), sami uništavaju industriju i poljoprivredu, degenerišu decu i mlade, to je potpuno truo sistem. Imperija na zalasku. Misle da ih samo ratovi mogu spasiti.

Bože, Bože, kakvog li slepila. Hrvatska je u NATO, a mi nismo tako da i ako bude nekog otimanja teritorija to će opet biti na našu štetu, a ne hrvatsku.
Koje crno otimanje teritorija u Evropi, spremite se svi za dozalak ljudi iz Azije i Afrike i zamenu stanovništva u Evropi. Žurka je odavno gotova samo se vi pravite blesavi pa ne vidite da je tako.

Back