megatron_sr
Iskusan
- Poruka
- 5.617
Marinika Tepic iz mladjih dana, moja fantazija 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Autošovinista i neverovatno iritantan čovek. Od njega je možda gori samo Milan St Protić.Nenad Čanak je živopisna pojava. Takvog političara nisam nigde video. Zabavan je. Ne može se smestiti ni levo ni desno. I separatista i nije separatista. Čini mi se kao neki lukavac koji muze pare od EU, Amera, Soroša i sličnih sa nikakvim rezultatima.
Voja je zastranio jer se zalagao za sukob sa Zapadom zbog Kosova. Bio je nerealan delovao je kao zanesenjak.Vladimir Gajić i Vojislav Koštunica. Vojislav Koštunica je pravi i jedini savremeni državnik.
AV nije državnik.
Njemu dijagnozu ni u Hagu nisu uspeli da ustanove, toliko je on težak slučaj. To je čovek koji je više od 10 godina sejao nacionalističku mržnju ovde po Srbiji. Šta ti je u njemu simpatično da mi je da znam.
Vidi tad znao i da govori, dok mu droga nije sprzila mozak.Gledaj ovo, iz proslosti:![]()
![]()
![]()
Војвода Шешељ је Геније! Србски Јунак, Србски Витез! Србски Жириновски! Контроверзан, јак лидер, интелигентан, храбар.To je jedan obični prostak i cirkusant. Sramota za pravničku struku.
Друг Вулин је фаца, свиђао вам се он или не, али значајан је на Глобалном Нивоу!Vulin..
Uvek se slatko nasmejem tom vicu od drustva gde je Vulin neki bitan lik.
Cak ga i CIA stavlja na neke spiskove jbte, bitan lik Vulin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Код Ђиласа никад!A ti mi Dule deluješ nekako kao tip od vreće brašna i kartona ulja. Šta misliš? Za vreću brašna i jedno 10-15 litara ulja od suncokreta bi li prešao kod Đilasa?! Nisu to sitnice.
Такав је још ефикаснији, сви мисле да је ,,будала", али он ради посао.Vulin podseća na dvorsku ludu sa kraljevskih dvorova iz srednjeg veka.
Сећам се овог клипа, нзм ко је овај лик што глуми Карла Маркса.Gledaj ovo, iz proslosti:![]()
![]()
![]()
Фин је. Верујем да је истински родољуб.Vladan Glišić je političar koga bih volio viditi na čelu Srbije.
Знају Руси добро ко је ко, Шешељ је сто посто наш. Ево, одали су признање његовом сину:Kad vidim Šešelja sa georgijevskom lentom ne znam da li bih se nasmejao ili zaplakao od žalosti. Čudi me da Rusi ne reaguju na takvo svetogrđe. Šešelj mi je uvek bio sumnjiv. Možda je provokator, hrvatski špijun.
У праву си, он је превазишао Политичара и Државника, сада је више Мудрац и Философ!AV nije državnik
Кад помену Милета, он је тек фаца ! Србски Баја!Ima jedna izjava od Dodika, mada je on inače pravi čoban, a to je: sa gospodom gospodski a sa ciganima ciganski. Kod Šešelja je uvek sve ciganski.
Nivo mu je kao da je oženio ciganku pa se upodobio njoj.
Rome ne vređam, zato i pišem cigani malim početnim slovom.
Опет кољем!!
On nije u Srbiji. Dosuše, ne krije da bi rado da otme deo Srbije, onaj koji se zove Vojvodina.Viktor Orban.