Koji političari u Srbiji vam se najviše dopadaju?

Nenad Čanak je živopisna pojava. Takvog političara nisam nigde video. Zabavan je. Ne može se smestiti ni levo ni desno. I separatista i nije separatista. Čini mi se kao neki lukavac koji muze pare od EU, Amera, Soroša i sličnih sa nikakvim rezultatima.
Autošovinista i neverovatno iritantan čovek. Od njega je možda gori samo Milan St Protić.

26109_01-1000x0_orig.jpg

To je jedan obični prostak i cirkusant. Sramota za pravničku struku.
Војвода Шешељ је Геније! Србски Јунак, Србски Витез! Србски Жириновски! Контроверзан, јак лидер, интелигентан, храбар.
Духовит, док је био млађи, млео је у ТВ дуелима сваког ко би му изашао на црту. Наравно, и сад је он такав, али остарио је, нема више ту снагу.

Али, за мене, он је још више,мене СРС враћа у младост. Тада, били смо млади, чили, спремни за акцију. СРС је био наш омладински бунт. Сећам се, ја, брат, другари, сви смо тада били уз Војводу! Ишли смо на митинге, скупљали људе, гласове, водили борбу. Осећали смо се као Борци за своју Земљу! Дружили, пили, шалили, итд. А моја тадашња девојка,садашња жена, и њени ватрени СПС. Хехе. Па ме моли да учиним њој и једном њеном другара да идемо на скуп СПС у Пожаревцу. Ако не, наљутиће се. А ја слагао да идем нешто до БГ-а нешто хитно, а заправо је наш одбор СРС правио скуп, фешту. Кад ме није убила и оставила тад, хахахаха.

Али добро, сад смо сви под Окриљем СвеСаборне Србије!

Vulin..

Uvek se slatko nasmejem tom vicu od drustva gde je Vulin neki bitan lik.

Cak ga i CIA stavlja na neke spiskove jbte, bitan lik Vulin :cepanje: :cepanje: :cepanje: :cepanje: :cepanje: :cepanje:
Друг Вулин је фаца, свиђао вам се он или не, али значајан је на Глобалном Нивоу!

1731047075527.jpeg

Видиш да чак и ЦИА зна његов значај и зна да је он јак лик, чим га ставља на те њихове листе!

A ti mi Dule deluješ nekako kao tip od vreće brašna i kartona ulja. Šta misliš? Za vreću brašna i jedno 10-15 litara ulja od suncokreta bi li prešao kod Đilasa?! Nisu to sitnice.
Код Ђиласа никад!

А и нисам тај лик, ја сам и младости био србски националиста - идеалиста (што ће рећи СРС) сад сам србски националиста реалиста (што ће рећи СНС).

Али све и даље исто верујем- у обнову Велике Србије и Победу Русије! Значи, лажемо ЕУ а БРИКС нам у срцу! Мада, ја као ја могу да пишем и говорим шта хоћу, Господину Вучићу је тешко да се надмеће и бори са светским алама и аждајама!

Kad vidim Šešelja sa georgijevskom lentom ne znam da li bih se nasmejao ili zaplakao od žalosti. Čudi me da Rusi ne reaguju na takvo svetogrđe. Šešelj mi je uvek bio sumnjiv. Možda je provokator, hrvatski špijun.
Знају Руси добро ко је ко, Шешељ је сто посто наш. Ево, одали су признање његовом сину:

Sergej Lavrov odlikovao Aleksandra Šešelja Ordenom za doprinos jačanju mira​

1731047834610.jpeg

https://www.politika.rs/sr/clanak/6...ndra-Seselja-Ordenom-za-doprinos-jacanju-mira

Ово је својеврсно признање и Војводи, мада њега су Руси увек подржавали!

Ima jedna izjava od Dodika, mada je on inače pravi čoban, a to je: sa gospodom gospodski a sa ciganima ciganski. Kod Šešelja je uvek sve ciganski.
Nivo mu je kao da je oženio ciganku pa se upodobio njoj.
Rome ne vređam, zato i pišem cigani malim početnim slovom.
Кад помену Милета, он је тек фаца ! Србски Баја!

20241106_121215.jpg

Миле редовно диже притисак свим аутошовинистима и сусједима. То је разлог да га човек мора готивити!

Back