Koji poklon očekujete za novu godinu? I od koga?

Lajk what??? Ja kupila mešavinu za rusku salatu i nabila u zamrzivač puta tri!
Hvala, izgleda super-prvo ću poslužiti rusku salatu kolegama, a onda će prionuti na tortu. Jedna reč je dovoljna da se ovo sve ne desi. Jedna reč! Ma, šta, jedan namig, jedan treptaj okom!
Wauu, to je gozba!!! i Ruska i torta... Mogao bi tu i neki alkohol da se malo nazdravi.... Pa nova godina je pred vratima......
Ali šta to može da se dogodi da do toga ne dođe?! misliš da te neko naljuti? ili da ti namigne neko u koga si ludo zaljubljena i sa kim bi i na pusto ostrvo? nadajmo se da je ovo drugo u pitanju..... zvuči mnogo lepše i romantičnije.....

Ali šta to može da se dogodi da do toga ne dođe?! misliš da te neko naljuti? ili da ti namigne neko u koga si ludo zaljubljena i sa kim bi i na pusto ostrvo? nadajmo se da je ovo drugo u pitanju..... zvuči mnogo lepše i romantičnije.....

Naime, prošle sezone mi je neko rekao da bi me na drugom sličnom mestu najurili posle samo dva dana.
12 DANA-Jedna greška iz koje sam mnogo naučila-ostalo Saturn koji driluje svoje najneposlušnije dete, ali ima i veliki plan za njega!
E, pa... Srce, nisam najurena nakon dva dana! Daću sve od sebe da se ne obistiniš ništa.

Prilozi

• 1765912976872.png
    1765912976872.png
    40,7 KB · Pregleda: 5
Meni rodjus onako....

Em pred sam kraj godine pa se onda svi standardno skupe da se kod mene dogovaraju "gde će za Novaka"
A pokloni redovno izostaju jer su zadnje pare dali za Sv.Nikolu (bilo priprema bilo pokloni domaćinu) pa za mene ne bi ostalo ništa.
Dodju praznih ruku a vataju se za posluženje ko da celu godinu nisu jeli.

I kad izračunaš - moj rodjus ti je duplo golo
Zato ga već 3 i po decenije ne održavam, ko će meni da pokloni nešto?
Da se ne bih razočarao ne pravim ništa.
Sam ċu da kupim Let's go Pikachu i Eevee (pikaču je bezvezni pokemon, električni miš, nego je postao maskota serijala zbog izgleda, ni autori se nisu nadali, Eevee je kao pekinezer samo jbg ohoho zakasnila...)

A bitan je redosled igranja Pokemona jer onda u kasnijim verzijama mogu lakše otključam rare pokemone kad sistem detektuje save fajl prethodne verzije.

@tab503 javi tamo da otkazujem, sam ću...

Poslednja izmena:
Sete se uredno svi oni kod kojih tokom godine koja odlazi kupuješ nešto, pa ti pošalju uglavnom na mail poruku gde ti uz ono čestitanje Nove "provuku" kako i dalje imaju najdobre cene uglavnom onog što ti više ni ne treba. :mrgreen:

Ne očekujem ništa, ja sam skromna osoba. ;)
A i kada nemaš neka očekivanja baš tada može nešto prijatno da te iznenadi, onako sasvim neočekivano pa bude još lepše. :heart2:

Back