ili vas se niko i ne seti? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ovu najnoviju? Bas se radujem sto ce to biti, retko je pustaju...Da puste zikinu dinastiju
I Rusku salatu, pre torte molim te.... Nemoj to razdvajati.Uglavnom planiram da za NG pošaljem iz duše poruke u smislu BRAVO! na Viber svima kojih se to tiče, u nadi da ću dobiti poneko malo BRAVO zauzvrat.
Mogla bih i neku tortu da napravim i donesem na posao?
Samo neka smo živo i zdravo! Samo neka smo na broju!
Lajk what??? Ja kupila mešavinu za rusku salatu i nabila u zamrzivač puta tri!I Rusku salatu, pre torte molim te.... Nemoj to razdvajati.
Wauu, to je gozba!!! i Ruska i torta... Mogao bi tu i neki alkohol da se malo nazdravi.... Pa nova godina je pred vratima......Lajk what??? Ja kupila mešavinu za rusku salatu i nabila u zamrzivač puta tri!
Hvala, izgleda super-prvo ću poslužiti rusku salatu kolegama, a onda će prionuti na tortu. Jedna reč je dovoljna da se ovo sve ne desi. Jedna reč! Ma, šta, jedan namig, jedan treptaj okom!
Ali šta to može da se dogodi da do toga ne dođe?! misliš da te neko naljuti? ili da ti namigne neko u koga si ludo zaljubljena i sa kim bi i na pusto ostrvo? nadajmo se da je ovo drugo u pitanju..... zvuči mnogo lepše i romantičnije.....
Meni Uprava Krste da kupi:ili vas se niko i ne seti?![]()

Današnja omladina***** da isteram oči vrv.
Preko sto godina me niko nije nazvao tako.Današnja omladina
Da puste zikinu dinastiju
Zimsku kapu senf boje, vec sam narucila