koji Pedja Kevin Garnet je zakon

• Začetnik teme Začetnik teme basketas
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bane kralj rostilja:
snaja88:
basketas:
Kevin Garnet je postigao protiv kingsa 21 skok.TO JE IGRAC
Koliko sam ja upucena u pravila ove ocakavajuce igre zvane kosarka,na kraju pisu samo poeni,a ne skokovi!
Sve dok ima majmuna koji ce da skaci nema za nas zime 8)
taj majmun vas je sinoc razbio
Koliko me secanje sluzi taj majmun nije postigao vise od 20 poena a nije ni imao 20 skokova.
J*bacemo vas u naredne 2 utakmice.
Bice sexa u Arko i Targetu!!!! :lol: :lol: :lol:

snaja88:
bane kralj rostilja:
snaja88:
basketas:
Koliko sam ja upucena u pravila ove ocakavajuce igre zvane kosarka,na kraju pisu samo poeni,a ne skokovi!
Koliko me secanje sluzi taj majmun nije postigao vise od 20 poena a nije ni imao 20 skokova.
najveci majmun od svih je dag kristi mada ni ti ne zaostajes mnogo. retardirani sacramento dobija u narko areni ali zato u 7. utakmici 30 razlike za minesotu. samo mi je zao divca

bane kralj rostilja:
snaja88:
bane kralj rostilja:
snaja88:
basketas:
najveci majmun od svih je dag kristi mada ni ti ne zaostajes mnogo. retardirani sacramento dobija u narko areni ali zato u 7. utakmici 30 razlike za minesotu. samo mi je zao divca
Nije tebi nikoga zao kada tako mozes da pises!Svi su oni retardirani zar ne?Sigurno ne vise od tebe!
Verujemo u vas momci! :wink:

Back