Koji narodi imaju dobru dusu u politickom smislu?

Koji narodi imaju dobru dusu u politickom smislu ?

  • Hrvati, Nemci, Amerikanci i Albanci.

    glasova: 0 0,0%

  • Ukupno glasova
    4

fauler

Veoma poznat
Poruka
14.190
da ta vrsta generalizacije je dosta tupava kao ovaj narod je ovakav a onaj je onakav to danas jedino ima smisla u kontekstu viceva i stereotipa naročito kad u celu priču ubaciš nepostojeću stvar koju zovu duša ali to je već druga tema,jedini izuzetak bi bio da posegneš za argumentom tipa eno tamo neki narod ljudoždera živi izolovano od sveta i oni su ovakvi i onakvi ali izvan toga to su ćorava posla
 

Sizif

Strani posmatrač
Moderator
Poruka
47.028
Indijci.

Cena toga je da ih je nalupao ko god je stigao, počev od Aleksandra, preko Mongola, pa do Engleza, svi daleko manji narodi od njih.

Izborili se za samostalnost nenasilnim otporom.
Malo se mlate sa Pakistanom oko par hiljada hektara čemerne nenaseljene pustare, ali Bože moj, ko nije nikad zapucao na komšiju neka baci prvi kamen.
 

jos_1_5ak

Poznat
Poruka
9.464
. И Енглези.

Haha a jel bi ovo kao neka fora trebalo da bude ili sta ? :confused:

Ono popljackali, porobili i izgenocidisali 3/4 planete, znaci nema tacke na planeti gde ih ne pamte po zlu (ukljucujuci i britanska ostrva) vece zlo i kugu ljudsku svet nije video u poslednjih (pa barem nekih 500 godina), dobro je da nisi rekao jos i nacisticka Nemacka pa da show bude kompletan.
 

JankoTheGreat

Buduća legenda
Poruka
27.048

Objavljena karta prosječne veličine penisa​


1668580153595.png


Muški spolni organ maksimalnu veličinu postiže između 17. i 22. godine dok se do kraja života može polako smanjiti do tri centimetra.


I za sve one koji se možda pitaju koja je prosječna veličina penisa u svijetu, web stranica All size matter objavila je interaktivnu kartu svijeta koja pokazuje prosječnu veličinu penisa gotovo svake države.

U ružičastoj su boji države s minimalnim prosjekom, ljubičaste su države s većim prosjekom, a plave s maksimalnim. Na karti je popisano ukupno 143 država, a prosječna veličina penisa u svijetu je 13,8 cm., a obujam 11,8 cm. Hrvatska je na karti zauzela 34. mjesto, s prosječnom veličinom penisa od 14,8 cm i obujmom od 13 cm, prenosi Večernji.hr.

Muškarci iz Bosne i Hercegovine našli su se na 25. mjestu s prosječnom veličinom od 15,3 cm i obujmom od 12,1 cm. Srbija se nalazi na 35. mjestu, ali s istom prosječnom veličinom kao i Hrvatska – 14,8 cm, ali obujmom od 12,7 cm.

Slovenija je zauzela 61. mjesto s prosječnom veličinom od 14 cm i obujmom 11,7 cm, dok je Mađarska na 38. mjestu s prosječnom veličinom od 14,7 cm i obujmom 11,7 cm.

Crna Gora je na 84. mjestu s prosječnom s prosječnom duljinom od 13,6 cm i obujmom 12,0 centimetar, dok je Talijanima prosječna duljina 12,5 centimetar s obujmom od 12,2 centimetra, što ih smješta na daleko 121. mjesto.

Na prvom mjestu s najvećom veličinom prosječnog penisa nalazi se Ekvador. Dužina penisa im je 17 centimetara, a obujam 13,4. i veći su za 23,3 posto od svjetskog prosjeka.

Prati ga Gana s 16,8 centimetara prosječne duljine i obujma od 12,8. Filipinci su među zadnjima pa su se tako s prosječnom duljinom 10.9 cm smjestili na 138. mjesto. Zadnje 143. mjesto su zauzeli muškarci u Kambodži kojima je spolovilo prosječno dugačko 10,1 cm s obujmom od 11,1 cm, što je 26,8 posto manje od prosjeka u svijetu.

https://ba.n1info.com/lifestyle/obj...e-velicine-penisa-evo-na-kojem-mjestu-je-bih/
 

marlon\p{Zs}

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.947
"Narod" je imaginarna kategorija. To ne postoji uopšte u tom kontekstu u kom pitaš.

Kao kad bi pitao da li bolju dušu imaju navijači Briža ili Anderlehta.
rece demokrata
procitaj predgovor dostojevskog za zle duhe gde ti najveci knjizevni um crta sta su narodi, a sta tzv "evropsko prosvetiteljstvo".

tupadzijo. ti si najtragicniji lik ove krstaricine melodrame. mislis da si pametan, a glup si ko polomljena noga od stola.
 

Sizif

Strani posmatrač
Moderator
Poruka
47.028
rece demokrata
procitaj predgovor dostojevskog za zle duhe gde ti najveci knjizevni um crta sta su narodi, a sta tzv "evropsko prosvetiteljstvo".

tupadzijo. ti si najtragicniji lik ove krstaricine melodrame. mislis da si pametan, a glup si ko polomljena noga od stola.
Imam dobru ideju, ko ima dva psa može da im nadene ime "Lorem" i "Ipsum".

Onda za njihovo potomstvo nema brige.
 

Top