Casual Observer
Legenda
- Poruka
- 67.518
Ti bar sam priznaš. Tvoj partijski kolega Nenad se tu krije i maskira.Вмровмровмровмрооооооооооо!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti bar sam priznaš. Tvoj partijski kolega Nenad se tu krije i maskira.Вмровмровмровмрооооооооооо!
Ma nek se tako bori ‘za‘ nekog drugog.nediraj ga jel on se bori za srbiu
to je heroj srbie,ostavi ga na miruMa nek se tako bori ‘za‘ nekog drugog.
Шта јој фали, баш је слатка?
Pored njih Maori, a i mačji narod, vredni i zimogrožljivi.Ma Finci
Ova je moja strankaTi bar sam priznaš. Tvoj partijski kolega Nenad se tu krije i maskira.
Не звучи лоше, овако сам овлаш прегледао. Међутим, какав став имају о Србији и Србима?
Pa dobar stav o Srbima kao slovenski pravoslavni narod,ali zbog Zapadne pokrajne i Makedoniji ne vole srpskoj drzavi.Не звучи лоше, овако сам овлаш прегледао. Међутим, какав став имају о Србији и Србима?
Маћедонију треба поделити на србски и бугарски део.Pa dobar stav o Srbima kao slovenski pravoslavni narod,ali zbog Zapadne pokrajne i Makedoniji ne vole srpskoj drzavi.
Ovo je isto kao ja da kazem-ajmo da podelimo Kosovo na bugarski i srpski deo.Nece biti,i ne mora biti srpski deo Makedoniji.Ovo kvari bugaro-srpskih odnosa vec 150 godinaМаћедонију треба поделити на србски и бугарски део.
Маћедонија никада није било саставни део Бугарске.Ovo je isto kao ja da kazem-ajmo da podelimo Kosovo na bugarski i srpski deo.Nece biti,i ne mora biti srpski deo Makedoniji.Ovo kvari bugaro-srpskih odnosa vec 150 godina
Маћедонија никада није било саставни део Бугарске.
Bugari i Makedonci su najsličniji Srbima
па Бугари, то је јасноБугари, нпр
Па има итекако истине. Само су Американци били мало успјешнији у својој револуцији. Српска револуција је доњела Србима више турског.Amerikanci.Srbi su Amerikanci za sirotinju