Krishna
Elita
- Poruka
- 21.489
Proguglaj za slike.Океј. Нисам никад упознао Азера, нити видео сем на сликама, па зато питам.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Proguglaj za slike.Океј. Нисам никад упознао Азера, нити видео сем на сликама, па зато питам.
To ti kažem.Visoko cenjen proizvod imate uz meso za argetu pastetu ,dovoljno
Jednog Bugarina sam pitao u kom djelu Bugarske ima najviše ljudi svjetle pigmentacije i reče mi u Sofiji i okolini.Што се Бугара тиче, некако нису сви исти.
Софија, рекло би се да су доста сличнији Србима, чак, помислиш да си у неком солидном европском граду кад шеташ централним улицама.
Међутим, ако мало зађеш ван Софије, некако су сви мали, здепасти и црномањасти. Сви као неки полупропали кримоси.
Можда су се мало више мешали са дошљацима из Индије, док смо ми овде живели једни поред других, али без превише мешања.
Океј, на сликама сам видео, али никада нисам имао прилике да упознам неког.Proguglaj za slike.
Azeri su mješavina Persijanaca i nekih turkijskih plemena. Genetički su više Persijanci, ali govore turkijskim jezikom koji je blizak turskom.Да, Азери су туркменски народ, етнички сродан Турцима. Само Азери су шиити, а Турци сунити.
Него, јел Азери држе до вере, ја сам читао да не баш, шта ти кажеш?
добро, ок, БОШЊАЦИ и ХЕРЦЕГОВЦИKakvi Bosanci?
U Bosni ne zive nikakvi Bosanci,procitaj Ustav,ako meni ne vjerujes.
Они су шиити, то знам, али нзм дал су искрени верници или само ради реда?Azeri su mješavina Persijanaca i nekih turkijskih plemena. Genetički su više Persijanci, ali govore turkijskim jezikom koji je blizak turskom.
Nauci da razlikujes regionalnu od nacionalne pripadnosti,za pocetak.добро, ок, БОШЊАЦИ и ХЕРЦЕГОВЦИ
Бугарска је циганска земља поуздано знам.Jednog Bugarina sam pitao u kom djelu Bugarske ima najviše ljudi svjetle pigmentacije i reče mi u Sofiji i okolini.
Od više naših sam čuo da su na crnomorskoj obali Bugarske ljudi uglavnom crnomanjasti, niski, zdepasti i glavati.
Ако си му рекла!Ostale lekcije naplacujem.
Ne volim Šiptare, ali prema Toskama imam blagu simpatiju posebno prema pravoslavnim. Toske imaju potpuno drugačiji mentalitet i način života od Gega koji su divlji brđani i pravi varvari. Imamo nesreću da imamo problem sa muslimanskim Gegama (Šiptari Kosovari), koji su najgori među Šiptarima.Мени католички из Северне.
Da, ali etnički Bugari sa istoka su takvi kako sam opisao. Kod nekih je vidljiv i azijatski upliv, valjda od onih izvornih kosookih Bugara.Бугарска је циганска земља поуздано знам.
Provokator.Pravi se budala!Ако си му рекла!
Бугари су изворно азијско племе. Татари.Da, ali etnički Bugari sa istoka su takvi kako sam opisao. Kod nekih je vidljiv i azijatski upliv, valjda od onih izvornih kosookih Bugara.
Зато ја и радим са њима онако како сам описао малопре.Provokator.Pravi se budala!
А Малисори?Ne volim Šiptare, ali prema Toskama imam blagu simpatiju posebno prema pravoslavnim. Toske imaju potpuno drugačiji mentalitet i način života od Gega koji su divlji brđani i pravi varvari. Imamo nesreću da imamo problem sa muslimanskim Gegama (Šiptari Kosovari), koji su najgori među Šiptarima.
Jeste. I najviše veze sa njima u genetičkom smislu imaju oni Bugari sa istoka, mada i oni slabo. Izvorni Bugari su se naselili u Dobrudžu i okolinu 680. i od tamo su vršili pohode i širili svoju vlast. Prva prestonica Bugarske je bila Pliska u sjeverpistočnoj Bugarskoj. Sredac (Sofiju) i Šopluk Bugari su osvojili tek oko 200 godina nakon dolaska na Balkan, u drugoj polovini 9-og vjeka.Бугари су изворно азијско племе. Татари.
Tatarstan je srce Rusije.Бугари су изворно азијско племе. Татари.
Daj link ka postu.Зато ја и радим са њима онако како сам описао малопре.
da li si bio u Plovdivu...Бугарска је циганска земља поуздано знам.
Ево један видео о казањским Татарима, Бугарима, тј њихова нека песма и приказ њиховог народа:Jeste. I najviše veze sa njima u genetičkom smislu imaju oni Bugari sa istoka, mada i oni slabo. Izvorni Bugari su se naselili u Dobrudžu i okolinu 680. i od tamo su vršili pohode i širili svoju vlast. Prva prestonica Bugarske je bila Pliska u sjeverpistočnoj Bugarskoj. Sredac (Sofiju) i Šopluk Bugari su osvojili tek oko 200 godina nakon dolaska na Balkan, u drugoj polovini 9-og vjeka.
Не.da li si bio u Plovdivu...
Ијао,мрзи ме сад да тражим, не на овој него ваљда на оној другој теми са сличним оваквим насловом.Daj link ka postu.
Propustio sam.