Koji narod smatrate najslicnijim vasem narodu

Koji narod vam je najslicniji

• Ukupno glasova
    20
pa kinesfi narod jer ja milim da su ono potekli od nas ima neki sangaj dal je ljubomir il dusan neznam sangajac ili ali sam vido od crkveni kalendar sangajac a pre njega dzinkis kan je otimao zene od srbiju pa se razmetalo sa svih strana kime srbi samo sto onu jedu pirinac pa ne lice na srbe npr dpk korejanski nisu i japansci srbi
ali za kinu poptisujem 100%

Румунски народ... Због гостољубља

Иста историја, вера, писмо, слободољубив менталитет - у позитивном смислу...

У негативном - јавашлук, русјачење и наивност
Niđe veze, Rumuni su totalno različiti od Srba.

Niđe veze, Rumuni su totalno različiti od Srba.
Вама доле ипак Турци и Арбанаси, брђо...

Вамо горе - Ромејска цивилизација, и Романи, као носиоци наслеђа...

То су једини Словенизовани Латини, отуд пријатељство између Румуна и Срба...

pa kinesfi narod jer ja milim da su ono potekli od nas ima neki sangaj dal je ljubomir il dusan neznam sangajac ili ali sam vido od crkveni kalendar sangajac a pre njega dzinkis kan je otimao zene od srbiju pa se razmetalo sa svih strana kime srbi samo sto onu jedu pirinac pa ne lice na srbe npr dpk korejanski nisu i japansci srbi
ali za kinu poptisujem 100%
Свети Јован Максимовић или свети Јован Шангајски. Његове мошти су у САД.

Пољаци, само да нас нису продали из чисте мржње према Русима. Највећи витез свих времена, Завиша Сулимчик Црни је страшно уморен бранећи Србију.
Пољаци и данас, када за некога хоће да кажу да је пример чојства и јунаштва кажу - Као Завиша.

Srbi i Amerikanci

-Prave najbolju rep muziku
-Prave najbolju rok muziku
-Oba naroda vise vole hamburgere nego picu
-Oba naroda su losa u fudbalu a vrhunski u kosarci
-Amerikanci su isto tretirali svoje politicke vodje kao Srbi

- Jedine 2 zemlje u kojima politicari mogu biti ucesnici rijalitija

-Jedine 2 zemlje gdje svaki idiot moze da se pojavi na tv sa nacionalnom frekvencijom i prica sve i svasta i ono moze da gostuje u emisiji sa politickim vodjama a emisija trac tipa

-U Americi je trend da su pjevacice bile u vezi sa krimosima kao i u Srbiji

-Seselj je srpska verzija Trampa ili Tramp je americka verzija Seselja,oba rijaliti likovi

-Karleusa je srpska verzija Madone ili Bijons

-Marcelo je srpska verzija Eminema

Itd ima jos more stvari

-

Moguce ali sad u 21 veku i u doba interneta jesmo postali ko njih i poprimili sve sto kod njih ne valja.Uglavnom sve poprimimo iz sveta ono nefativno pa nam uvek neko drugi kriv.

Ali ovo ti je neka medijska kultura te slicnosti i politika a onako kao narod tu ima razlike i neke slicnosti, zavisi jer je amerika velika i oni sami kod sebe se razlikuju...

Poslednja izmena:

Back