analiticki 12
Poznat
- Poruka
- 9.909
Koji narod najlicniji je vasem i obrazlozite zasto
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Румунски народ... Због гостољубљаKoji narod najlicniji je vasem i obrazlozite zasto
Народе који причају нашим језиком не би требало да рачунамо у праве друге народе...Valjda narod koji prica istim maternjim jezikom kao i tvoj; kakva je ovo nebuloza.
Druga kategorija ce biti neki slovenski narod, a treca bilo koji evropski.
To crnogorci ala turci i oni iz sandzaka isto takoSrbi su po meni daleko najslicniji sa Turcima i Amerikancima neka mjesavina
To crnogorci ala turci i oni iz sandzaka isto tako
Отприлике тачно...Srbi su po meni daleko najslicniji sa Turcima i Amerikancima neka mjesavina.Slobodni ali opet i tradicionalni
Turci su rastom mali dok su Karadažani ka vile nebeske.To crnogorci ala turci i oni iz sandzaka isto tako
Turci su kvalitetan narod i dobri ljudi sve toplo I gostoljubivo u sebi sto imaju balkanski narodi to im je od Turaka a ovo kazem kao pravoslavac da te neko ugosti i doceka kao Turcin,to nece niko drugo je politika i istorija,vladari i njihovi ciljevi to nije tema
Отприлике тачно...
С тим што им је наметнуто такви да буду...
Mentaliteit turski.Turci su rastom mali dok su Karadažani ka vile nebeske.
Koji narod najlicniji je vasem i obrazlozite zasto
Mi Crnogorci smo najslicniji Italijanima, jer smo mediteranski narodi, imamo dobru modu, mafiju, krvnu osvetu, i zborimo rukama i jedemo prsut
Niste sa Italianima nego sa Sicilijancima koji i sebe ne smatraju Italijanima vec gledaju Italijane kao okupatore,oni su vecinom separatisti,
I PanjenkiРека Морава, карактеристична национална имена: Милош и Душан. Ради се о Чесима и Србима.
ovi Bosanci iz Republike Srpske.
Tvrdoglava bosanska glava.Чуди ме да су остали брђани, иако су неко време провели под Великом Двојном Монархијом.