Tenkre 2
Aktivan član
- Poruka
- 1.627
Baš suprotno.Retko ko nam je sličan kao oniPoljaci
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš suprotno.Retko ko nam je sličan kao oniPoljaci
Bas me Nemanjici iz srednjeg veka odredjuju kao Srbina danas, 2024-e.Какве везе са идентитетом има ко за кога навија?
Човек који навија за Ливерпул или Манчестер, може да буде Србин наравно, али то није оно што га одређује као Србина.
Србски Идентитет одређују друге ствари. Писмо, језик, традиције, вредности, историја, свест, итд.
Навијање за било који клуб нису одредница некога као Србина.
И ти си Србин јер говориш србски, јер си рођен и одгајан у србској култури и традицији и, иако се свега тога сада одричеш или ти је пак дражи Манчестер од Немањића, ипак то је оно што те одређује као Србина.
Tурци, од ових што су понуђени
Они су део нашег идентитета, Манчестер није.Bas me Nemanjici iz srednjeg veka odredjuju kao Srbina danas, 2024-e.
Za tebe je jasno da je utemeljujuća odrednica Briselsko zavetništvo .Bas me Nemanjici iz srednjeg veka odredjuju kao Srbina danas, 2024-e.
Za koji klub navijam je bitniji deo mog identiteta nego sta su Nemanjici radili u srednjem veku.Они су део нашег идентитета, Манчестер није.
За твој идентитет је небитно за који ћеш клуб да навијаш.
Можда твог, али не и србског.Za koji klub navijam je bitniji deo mog identiteta nego sta su Nemanjici radili u srednjem veku.
Ne mora da pricamo o meni, ali OGROMNOJ vecini Srba danas je bitniji deo identiteta to za koji klub navijaju, nego to da li idu u manastir za one tvoje mosti.Можда твог, али не и србског.
Ти си ионако тотални индивидуалиста, јел да?
Веома много Срба, без обзира за кога навија, иде у Тумане и, да, то им је јако битно.Ne mora da pricamo o meni, ali OGROMNOJ vecini Srba danas je bitniji deo identiteta to za koji klub navijaju, nego to da li idu u manastir za one tvoje mosti.
Vecina njih i ne znaju da te mosti uopste i postoje.
Vase misljenje
U pravu si nisam dobro razumeo naslovBaš suprotno.Retko ko nam je sličan kao oni
Mi smo u odnosu na stare nase postali kukavicki narod.Срби у средњем веку су славили Крсну Славу, славимо је и ми. Дакле, исти смо.
Tako i kod mene blokada, ne znam ni koji su najslicniji nama ni koji su najrazlicitiji.Ne znam, ja nisam slicna mom narodu.
Stvarno ne znam koji parametar da uzmem pa da poredim.
Vjerojatno su prvi Valonci, a drugi Flamanci.Зашто су Белгијанци два пута означени?
Који су то народ Белгијанци?
Не сличимо Прецима, по неким стварима, то се и ја слажем (о чему сведочи и мој потпис), али не треба дизати руке од нашег народа.Mi smo u odnosu na stare nase postali kukavicki narod.
Па једно је осећај, а друго је генетика. Знам неке Србе који су ишли на Занзибар, Кубу и они су се тамо осећали као код своје куће.Турчин кад дође у Србију каже да се осећа као код своје куће.