Koji način prilaska volite? Zašto ne prilazite devojkama, šta vas koči?

Novogodisnju euforiju je zamenila novogodisnja ogorcenost?
Bice bolje u 2024.!
Što ogorčenost? Samo kažem onako kako jestee, evo sinoć me gleda dečko sve vreme nešto kao pokuša, postali su smotani mnogo, još da sam neka drska i namrštena bilo bi mu još teže
Ovako se sprdaš pa se opuste, mice male <3
 
Prisao sam pre neki dan. Cao, hoces da se upoz....nista nije rekla, samo prstom pokazala negativno. A to me udara u ego i dostojanstvo, tako da me sve vise odvraca od takvog prilazenja. Ponizava me takav cin.
Promeni pristup, što kaže @georgejune ne postavljaš takva pitanja, a i ako te je ta jedna odbila ne mora da znači i da će neka druga, ne shvataj to previše lično :)
 
Promeni pristup, što kaže @georgejune ne postavljaš takva pitanja, a i ako te je ta jedna odbila ne mora da znači i da će neka druga, ne shvataj to previše lično :)
Прилазити што више па по систему великих бројева једна ће и пристати. 🤣
 
To se vidi iz daljine. Prilazis ako je vedra i nasmejana, a sad je sve vise ovih sto izgledaju nadrkano/frustrirano. Njima nece niko da prilazi.
Pa ti zaobidji te namrštene, normalnoj devojci neće zasmetati takav prilazak, jeste da nam je zanimljiviji neki malo originalniji pristup i drugačija pitanja, ali to kasnije i nije toliko bitno ako nastavite da se upoznajete
 
Ma fuj brate! ovaj narod mora da nauci da kulira. kao da je nesto nenormalno ako si otvoreno pitao za seks.
Pa i nisi, vec se zayebavas. Ako ona to shvati ozbiljno njen problem, osim ako si joj ogradio prostor i obratio poput nekog manijaka onda jbga. Znaci samo kroz totalnu zayebanciju. A i moze da se desi da ti odgovori pozitivno i podigne situaciju na drugi nivo.
 

Back
Top