- Poruka
- 8.224
I ovo je mnogo.
Kako ko nindža?Najboljije moi Zoki jerje debelo dlakavo ai napaljeno muško iakje ko vo
Aud otih forumaša sam ćula dae @Sizif pravi Ninđža reklemi nemke forumašice dasu prombale
Naibržeje gotov @Zika34 a najdulje traie @georgejune asad jeliim verovati nareč to morateda proverite same
Najiskusnija od zena se ne oglasava @Tvin Konza
Ma o stolarima kad se krevet pokvari
greškaNajbolji je onaj kome je stalo do tebe
pa da , popravi ga pa prilegne da vidi šta je uradioMa o stolarima kad se krevet pokvari
...sta bi na to rekao ginekolog...pa da , popravi ga pa prilegne da vidi šta je uradio
e potseti me na onaj vic...sta bi na to rekao ginekolog...
Nisam majstor al mogu da pogledame potseti me na onaj vic
idem ja kod kolege na ušno da ih obiđem kad vidim jelku okićena modelima ušiju
a u plan mi da posetim i ginekološko odelenje , samo se mislim kakva će tamo biti jelka
koji crniCime li ga kaci gastrolog.
Skembicekoji crnigastrolog, pričamo o ginekologu
, e taj će da kači creva
tebi se vrzma doručak , škembe čorbaSkembice
Najbolji je onaj kome je stalo do tebe
Zakljucak:Naj bolji muskarac u krevetu je ginekolog sa skembicima.tebi se vrzma doručak , škembe čorba![]()
"Najbolji je onaj kome je stao u tebe"Najbolji je onaj kome je stalo do tebe
TehnicariOk, zene (i muskarci), da li ste primetili korelaciju izmedju nekih osobina muskaraca i njihovog performansa u krevetu?
Stepen obrazovanja/ velicina polnog organa/ zanimanje/ otvorenost/ zatvorenost/ finansijska situacija etc.
Posto imamo temu gde se analiziraju zenske vestine u krevetu zasto ne bismo uradili isto i sa muskim?
Bolj da ljulja, neg da zulja,Evo Ljubavi, vidis da ne skripi vise.
Samo si probala cetvoricu forumasa?Najboljije moi Zoki jerje debelo dlakavo ai napaljeno muško iakje ko vo
Aud otih forumaša sam ćula dae @Sizif pravi Ninđža reklemi nemke forumašice dasu prombale
Naibržeje gotov @Zika34 a najdulje traie @georgejune asad jeliim verovati nareč to morateda proverite same