- Poruka
- 16.912
i može samo sa razumnim osobama, inače...On prvi, ali siroke ruke, dzentlmenski, i onda mu ti vratis cast. To je interesanto, kao u filmu.
i može samo sa razumnim osobama, inače...On prvi, ali siroke ruke, dzentlmenski, i onda mu ti vratis cast. To je interesanto, kao u filmu.
Ima onih IQ 150 koji su skroz mutavi i glupi u komunikaciji.. pa vrv misliš na ono prirodno inteligentanŠto nas opet vraća na inteligenciju...
Ima mnogo onih IQ 150 koji su skroz mutavi i glupi u komunikaciji.. pa vrv misliš na ono prirodno inteligentan
Ma ne, studirala sam prirodne nauke i mnoštvo kolegaKako naletis na to, blind date?
Kombinacija easy goinga i muškarca sa stavom
idealno
to mogu samo sigurne i ostvarene osobe
daIma ih i sa 35?
Moderatorke izgleda najbolje poznaju muske duse.
karijeru
Prošlo je već dosta toga u životu (ne mislim pri tome dosta partnera)Ima ih i sa 35?
Sa iskusnim ljudima sve se odvija u par reči
Ok, zene (i muskarci), da li ste primetili korelaciju izmedju nekih osobina muskaraca i njihovog performansa u krevetu?
Stepen obrazovanja/ velicina polnog organa/ zanimanje/ otvorenost/ zatvorenost/ finansijska situacija etc.
Posto imamo temu gde se analiziraju zenske vestine u krevetu zasto ne bismo uradili isto i sa muskim?
najbolji su oni koji imaju debeo bankovni racun.Ok, zene (i muskarci), da li ste primetili korelaciju izmedju nekih osobina muskaraca i njihovog performansa u krevetu?
Stepen obrazovanja/ velicina polnog organa/ zanimanje/ otvorenost/ zatvorenost/ finansijska situacija etc.
Posto imamo temu gde se analiziraju zenske vestine u krevetu zasto ne bismo uradili isto i sa muskim?
zavisi kakva je iskustva imao i da li je postao mudriji ili emotivno unistenNaprotiv, ako je imao veze iza sebe, neku ljubav, to mu je samo pomoglo da ima bolju dušu. Da bude sigurniji u sebe.
Ovo da je muškarac napisao razapeli bi ga 🙄Nzm što se s.exa tiče,...sada mi odgovaraju ružni, što g.uplji i sa što dubljim đžepom!
San snova!![]()
Pisu slicno, samo umesto ruzne traze devicuOvo da je muškarac napisao razapeli bi ga 🙄
Da radja 😅Pisu slicno, samo umesto ruzne traze devicu
Da samo on seksao itd 💩Da radja 😅