Koji muškarci su najbolji u krevetu?

Paula

black cat
Moderator
Poruka
16.912
Ima ih i sa 35?
Prošlo je već dosta toga u životu (ne mislim pri tome dosta partnera) :lol:
Koliko god imao neko lepo telo, meni ne može biti interesantan duže od 1 viđanja neko neiskusan
Muškarci koji su bili sa više žena, dovoljno žena, da bi znali šta žele i da npr žele baš mene :p
Ja nisam ljubomorna na ono što je bilo. Naprotiv, ako je imao veze iza sebe, neku ljubav, to mu je samo pomoglo da ima bolju dušu. Da bude sigurniji u sebe.
Moj bivši je jednom rekao "orlovi orlovima, sokolovi sokolovima"
Deluje surovo, ali je tako
Sa iskusnim ljudima sve se odvija u par reči

**Freya**

Veoma poznat
Poruka
13.663
Ok, zene (i muskarci), da li ste primetili korelaciju izmedju nekih osobina muskaraca i njihovog performansa u krevetu?

Stepen obrazovanja/ velicina polnog organa/ zanimanje/ otvorenost/ zatvorenost/ finansijska situacija etc.

Posto imamo temu gde se analiziraju zenske vestine u krevetu zasto ne bismo uradili isto i sa muskim?

Primetila sam...volim da mislim kako je noc zanimljivija kraj nekog tiseg, mrsavijeg, suptilnog i elegantnog, recimo, istoricara ali, u mom slucaju, sa doticnim krhkim istoricarima nikada nije varnicilo pa sam noci delila sa krupnijim, jacim i direktnijim inzenjerima...nikad da omanem.
Ili me nece istoricari, ili me hoce prirodnjaci.
Ili se suprotnosti privlace.

a bre Milun

Buduća legenda
Poruka
27.243
Ok, zene (i muskarci), da li ste primetili korelaciju izmedju nekih osobina muskaraca i njihovog performansa u krevetu?

Stepen obrazovanja/ velicina polnog organa/ zanimanje/ otvorenost/ zatvorenost/ finansijska situacija etc.

Posto imamo temu gde se analiziraju zenske vestine u krevetu zasto ne bismo uradili isto i sa muskim?
najbolji su oni koji imaju debeo bankovni racun.

LBarbara

La Femme
Moderator
Poruka
47.175
haha, nem pojma, nisam bas nesto ekstra iskusna ali aj da se ubacim u memory files...recimo..
Postoje muskarci masine za seks ali posle te masinske radnje ne ostaje nista, nikakav trag..nista
sto pamtim kao posebnost..nije da su bili losi ali eto, nista...
Postoje i oni koji ostave trag i iz mog iskustva to su mahom inteligentni, obrazovani, snazni, visoki, krupni
sa dobrim smislom za humor..realno, nije tu sama fizika u pitanju, prosto ima tu jos nesto izmedju
sto je tesko definisati...ili ume da animira onaj neki taster u mojoj glavi ili nume...:lol: