Koji mob Vivo, Honor, Realme

Ne mogu da cimam 15" i taj kineski hp razdrnda se džek punjača to naravno ne podleže garanciji. Ne mogu da sedim po ceo dan radim posao koji ima pristup preko aplikacije i jednostavno je ali na kršomiju bukvalno sve puca po pola godine pa se sredi tel pa opet puca sistem i aplikacije. Tačno vidiš da te kinez podjebava na daljinu.
Uzmi onda 14 icu, ajde batali taj, kad vec imas :heart:

Zaista ne verujem da na ijednom danasnjem smatfonu moze baterija duze od dva-tri dana da traje. 7 dana? Svaka cast ali-kako...?
Može, zato što verovatno koristi super saver mode I samo pozivi i SMS i namesti da mu se fon pali/gasi u određeno vreme ujutru/uveče. Meni je isti model Alcatela držao po 5 dana, valjda sam malo više pričao, ali to je kad smartphone koristiš kao dumbphone.

sat dva video poziva na Whats App izvuce 15-20 %baterije SVAKOM telefonu! Poonekad navigacija napolju, pokoja fotkica, malo muzika, provera emaila-sve normalne stvari, nista preterano-i dva dana baterija, dan i po. I to je OK. 7 dana? Ne vidim kako...?
Ma kakav sat.10 minuta najvise.Doduse imam Viber i na kompu,pa i njega nekada koristim,ako me neko pozove,ne uzimam telefon,vec sa kompa.

sat dva video poziva na Whats App izvuce 15-20 %baterije SVAKOM telefonu! Poonekad navigacija napolju, pokoja fotkica, malo muzika, provera emaila-sve normalne stvari, nista preterano-i dva dana baterija, dan i po. I to je OK. 7 dana? Ne vidim kako...?
To samo tinejdžeri zovu video poziv i to samo ako nemaju nijednu bubuljicu trenutno. Realno 3 dana smart telefon ne može da izdrži pa da ga ne pipneš nijednom i da nemaš nijedan poziv.

To samo tinejdžeri zovu video poziv i to samo ako nemaju nijednu bubuljicu trenutno. Realno 3 dana smart telefon ne može da izdrži pa da ga ne pipneš nijednom i da nemaš nijedan poziv.
Eto vidis moj Alkatel drzi bateriju 7 dana i to se ne gasi,vec me opomene na 16% da treba da se puni.Ne punim ga dok ne spadne ispod 20%,ali kao sto sam i napisao ne koristim ja to za igranje,vec samo po potrebi.

Back