Koji mob Vivo, Honor, Realme

Као неко ко је променио свега три Андроида телефона од 2012-2023 и који користи искључиво само Андроид само ћу да ти кажем је лаж. Аргументе имаш горе...

Само једном морао сам да идем у сервис и то након 2 године рада али то сам ја био крив. :hahaha:
Pa posle 2 godine verovatno i nema servisnih mogućnosti osim kanibalnih. Za neke originalnu masku nisam mogao da nađem posle tog perioda, kamoli da pokušavam servis.

Sad sam pogledao imam 8 (osam) instaliranih aplikacija. Ostalo je sve miui koji ne može da se uništi i iskoreni jer je ko najveći korov. Aninstaliram a on posle nekog vremena se opet pojavi. Dakle kršomi je što se mene tiče - teško kinesko sranje i treba ih zabraniti u srbiji a ove što ih prodaju na kupujemprodajem sa lažnom memorijom sve pohvatati i u zatvor.

Inače je sve iz kine prevara i škart kako mi je jedna kineskinja davno govorila. Jednostavno su takav narod prevarantski. Ako kupiš patike 45 budi siguran da su broj ili dva manje.

Sad sam pogledao imam 8 (osam) instaliranih aplikacija. Ostalo je sve miui koji ne može da se uništi i iskoreni jer je ko najveći korov. Aninstaliram a on posle nekog vremena se opet pojavi. Dakle kršomi je što se mene tiče - teško kinesko sranje i treba ih zabraniti u srbiji a ove što ih prodaju na kupujemprodajem sa lažnom memorijom sve pohvatati i u zatvor.

Inače je sve iz kine prevara i škart kako mi je jedna kineskinja davno govorila. Jednostavno su takav narod prevarantski. Ako kupiš patike 45 budi siguran da su broj ili dva manje.
Fora sa Kinezima je da ce da sve jedno otkaze,ma kolko kostao. Zato kupujes sto jeftinije, da imas manje stete :hahaha:

Ne mogu da cimam 15" i taj kineski hp razdrnda se džek punjača to naravno ne podleže garanciji. Ne mogu da sedim po ceo dan radim posao koji ima pristup preko aplikacije i jednostavno je ali na kršomiju bukvalno sve puca po pola godine pa se sredi tel pa opet puca sistem i aplikacije. Tačno vidiš da te kinez podjebava na daljinu.

Back