jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 26.499
I da bude bolja baterija.Ma kakvi .I ovako radi sasvim solidno. Jedino bi dobro bilo da zbog fluidnije navigacije ima senzor kompasa.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
I da bude bolja baterija.Ma kakvi .I ovako radi sasvim solidno. Jedino bi dobro bilo da zbog fluidnije navigacije ima senzor kompasa.
Ово има исто РАМ-а као мој PC из 2011 године.Moja masina.Pogledajte prilog 1333095
Što? Tvoja propala? Meni i dalje izdrži ceo dan maltretiranja:I da bude bolja baterija.
Meni je spori punjac.Puni se telefon celu noc,a iazdrzi mi i po 4 dana,eto koliko ga ja koristim,ali treba kada se ode negde od kuce.Što? Tvoja propala? Meni i dalje izdrži ceo dan maltretiranja:
Pogledajte prilog 1334891
Ali kad već pominješ, da je brži punjač nego 10w je sporo.
Punjač jeste spor ali mi se dosad nikad nije desilo da se vratim kući s potpuno pravnom bakterijom ni posle jake upotrebe. Tako da ne brini ni kad odeš negde ceo dan...Meni je spori punjac.Puni se telefon celu noc,a iazdrzi mi i po 4 dana,eto koliko ga ja koristim,ali treba kada se ode negde od kuce.
Ja ne dopunjavam moj telefon na recimo 30-40%.Stavljam ga na punjenje sa onih 16 % kada sam zatrzi punjenje i tako mi traje po puna 4 dana,jer kao sto sam napiso,ja ne koristim mnogo telefon.Na poruke Viberom i razgovor viberom.Koristim i SMS i razgovor bez vibera,ali retko vise od 2-3 minuta.Deca mi salju slike i snimke unuka na Viber,sa zenom se dopisujem kada je na poslu.Ja penzionerski,leskarim i gledam TV.Obicno FOX-ove i Superstar,jer tu ima dobrih serija i filmova.Penzionerski.Punjač jeste spor ali mi se dosad nikad nije desilo da se vratim kući s potpuno pravnom bakterijom ni posle jake upotrebe. Tako da ne brini ni kad odeš negde ceo dan...
Pa toliko ima i Samsung galaxy S23.Ово има исто РАМ-а као мој PC из 2011 године.
Kako si zadovoljan mobom i OSom ove marke? Vredi li uzimati neki model? U odnosu na Samsung, Huawei, Honor, Xiaomi, Motorola koji su duze aktivni.Moja masina.Pogledajte prilog 1333095
nIJE TOLIKA BITNA MARKA. vEC klasa. a gt JE KLASA...Kako si zadovoljan mobom i OSom ove marke? Vredi li uzimati neki model? U odnosu na Samsung, Huawei, Honor, Xiaomi, Motorola koji su duze aktivni.
E ovako, za ova dva mjeseca koriscenja sam prezadovoljan, OS im je odlican, bolji nego MIUI kod Xiaomi.Peca sa Benchmarka je rekao da Realme UI je dobar kao i Samsungov, samo sto je Samsungov bolji za poslovne korisnike.Kako si zadovoljan mobom i OSom ove marke? Vredi li uzimati neki model? U odnosu na Samsung, Huawei, Honor, Xiaomi, Motorola koji su duze aktivni.
Svaka marka izbaci klasu i krš.nIJE TOLIKA BITNA MARKA. vEC klasa. a gt JE KLASA...
Za android su vazni ramovi a posebno ako je novija verzija a za iPhone nije ljudi to i dan danas ne kapiraju, zato sto je IOS mnogo ugladjeniji sistem i trosi manje resurse.Pa toliko ima i Samsung galaxy S23.
Ма ти само мењаш те телефоне ко Марио.Sledeće nedelje uzimam nov mob. Puca baterija brzo poslednjih godinu dana i malo jače. Od pre par meseci često me je iznenada ostavio bez upotrebe na ulici.
Samo nemam memorijsku karticu u njemu, jer je od 128 gb. Slike i snimci zauzimaju čak 40 gb. Šta raditi sa njima? Mora u lap top. Sistem tek 15 gb. Sve ukupno 73 zauzeo, 54 slobodno.
Android spoji 3-6 meseci da radi normalno ostalo je samo neki poluraspad do totalnog raspada.
Nije laž kačio sam ovde na forumu sve moguće i nemoguće probleme dokumentovane printskrinovima. Jedno vreme je telefon potpuno poludeo i sam od sebe zvao policiju i sramotio me kako je stigao. Uglavnom ne poželeti ni najgorem neprijatelju. Možda je to prisutno samo kod koneskih telefona koje prodaju domaći provajderi uz garanciju od 2 godine.
Nije laž moj telefon je tako radio i stojim iza toga.
Ne. Nisam menjao 3 godine, pre toga isto toliko , pa onda 4, pa 3. Temu sam otvorio ranije, ali nisam kupio tada ili u medjuvremenu.Ма ти само мењаш те телефоне ко Марио.
Evo ako nije laž hoćeš da progutaš telefon?Као неко ко је променио свега три Андроида телефона од 2012-2023 и који користи искључиво само Андроид само ћу да ти кажем је лаж. Аргументе имаш горе...
Само једном морао сам да идем у сервис и то након 2 године рада али то сам ја био крив.![]()
Evo ako nije laž hoćeš da progutaš telefon?
Android spoji 3-6 meseci da radi normalno ostalo je samo neki poluraspad do totalnog raspada.