Koji mob Vivo, Honor, Realme

I da bude bolja baterija.
Što? Tvoja propala? Meni i dalje izdrži ceo dan maltretiranja:
Screenshot_20230501-230523.png

Ali kad već pominješ, da je brži punjač nego 10w je sporo.

Punjač jeste spor ali mi se dosad nikad nije desilo da se vratim kući s potpuno pravnom bakterijom ni posle jake upotrebe. Tako da ne brini ni kad odeš negde ceo dan...
Ja ne dopunjavam moj telefon na recimo 30-40%.Stavljam ga na punjenje sa onih 16 % kada sam zatrzi punjenje i tako mi traje po puna 4 dana,jer kao sto sam napiso,ja ne koristim mnogo telefon.Na poruke Viberom i razgovor viberom.Koristim i SMS i razgovor bez vibera,ali retko vise od 2-3 minuta.Deca mi salju slike i snimke unuka na Viber,sa zenom se dopisujem kada je na poslu.Ja penzionerski,leskarim i gledam TV.Obicno FOX-ove i Superstar,jer tu ima dobrih serija i filmova.Penzionerski.

Kako si zadovoljan mobom i OSom ove marke? Vredi li uzimati neki model? U odnosu na Samsung, Huawei, Honor, Xiaomi, Motorola koji su duze aktivni.
E ovako, za ova dva mjeseca koriscenja sam prezadovoljan, OS im je odlican, bolji nego MIUI kod Xiaomi.Peca sa Benchmarka je rekao da Realme UI je dobar kao i Samsungov, samo sto je Samsungov bolji za poslovne korisnike.
Baterija je odlicna, perfomanse Snapdragon 888, koji radi kao sat, nema pregrijavanja kao sto su drugi modeli sa tim najjacim procesorom iz 2021 godine imali, jer Realme je ugradio hladnjak koji hladi bateriju i ne dolazi do pregrijavanja.
Superbrzi punjac od 65W napuni bateriju od 0-100 za 35 minuta.Kamere su dobre, ali ipak nisu prioritet na ovom telefonu, ako hoce neko bas kome trebaju kamere, neka uzme drugi telefon.I mogu ti reci da itekako vrijedi, sad je izasao Realme GT3, bas mocan telefon za malo para.

Ja sam neko ko je koristio Iphone vise od 10 godina. Bio sam prezadovoljan jer bagova nije bilo i tako dok nisam uzeo tad aktuelni Samsung S20 Ultra sa kojim sam bio sve samo ne zadovoljan i brze bolje ga prodam i slucajno naletim na polovan Samsung S9+ u ful pakovanju koji je bio kao nov i taj telefon me je odusevio kako je glatko i dobro radio ali baterija mi je oslabila posle skoro 3 godine koriscenja i sad jedva izgura dan.
Na jednom forumu lik je oglasio neke nove telefone i ja poucen prethodnom kupovinom lap topa kod njega uzmem Honor 50 koji je moj prvi kineski telefon.Bio sam skeptican ali za 220€ u vakum pakovanju je bila dobra trgovina. 8GB i 256GB su obecavali a plasio sam se fabricki instaliranih aplikacija ali kad sam ga ukljucio dobio sam osmeh na licu i jedino sam instalirao drugu tastaturu zbog vecih slova.
Evo ga nekih mesec dana radi samo tako,nema azuriranja tj imao je dva na pocetku i to je to,android 12,ide sve glatko,kamera dobra,baterija me odusevljava jer ide do dva dana sa svojih 4300 mAh dok kod drugih sa 5000 ne gura toliko.
Plus je u ruci fenomenalan jer je tanji od konkurencije tako da ja sam za sad prezadovoljan i preporucujem tu marku a u medjuvremnu su izasli i neki novi modeli tog brenda tako da verujem da su i oni odlicni.

Sledeće nedelje uzimam nov mob. Puca baterija brzo poslednjih godinu dana i malo jače. Od pre par meseci često me je iznenada ostavio bez upotrebe na ulici.

Samo nemam memorijsku karticu u njemu, jer je od 128 gb. Slike i snimci zauzimaju čak 40 gb. Šta raditi sa njima? Mora u lap top. Sistem tek 15 gb. Sve ukupno 73 zauzeo, 54 slobodno.

Sledeće nedelje uzimam nov mob. Puca baterija brzo poslednjih godinu dana i malo jače. Od pre par meseci često me je iznenada ostavio bez upotrebe na ulici.

Samo nemam memorijsku karticu u njemu, jer je od 128 gb. Slike i snimci zauzimaju čak 40 gb. Šta raditi sa njima? Mora u lap top. Sistem tek 15 gb. Sve ukupno 73 zauzeo, 54 slobodno.
Ма ти само мењаш те телефоне ко Марио.

Nije laž kačio sam ovde na forumu sve moguće i nemoguće probleme dokumentovane printskrinovima. Jedno vreme je telefon potpuno poludeo i sam od sebe zvao policiju i sramotio me kako je stigao. Uglavnom ne poželeti ni najgorem neprijatelju. Možda je to prisutno samo kod koneskih telefona koje prodaju domaći provajderi uz garanciju od 2 godine.

Nije laž kačio sam ovde na forumu sve moguće i nemoguće probleme dokumentovane printskrinovima. Jedno vreme je telefon potpuno poludeo i sam od sebe zvao policiju i sramotio me kako je stigao. Uglavnom ne poželeti ni najgorem neprijatelju. Možda je to prisutno samo kod koneskih telefona koje prodaju domaći provajderi uz garanciju od 2 godine.

Наравно да је лаж. Јер ја сам променио 2012 па до сада СВЕГА три телефона. Ако не би могао да састави 6 месеци то значи да би на сваких 6 месеци би ми висио у сервису или би ми досадило па би као неки на сваких 6 или годину дана мењао телефон...

Nije laž moj telefon je tako radio i stojim iza toga. Ovo je moje iskustvo i ne treba da mi govoriš da ja lažem jer je takva konverzacija besmislena i zlonamerna. Jel i ja treba tebi da kažem kako lažeš a u životu te nisam video?!?? Iznesi svoje argumente ne mlati praznu slamu.

Uopšte nijedan smart telefon mi nije sastavio pola godine da radi normalno a imao sam i LG nekoliko modela i 2 kršomija.

To je jednostavno bruka i sramota šta se prodaje.

Nije laž moj telefon je tako radio i stojim iza toga.

Као неко ко је променио свега три Андроида телефона од 2012-2023 и који користи искључиво само Андроид само ћу да ти кажем је лаж. Аргументе имаш горе...

Само једном морао сам да идем у сервис и то након 2 године рада али то сам ја био крив. :hahaha:

Као неко ко је променио свега три Андроида телефона од 2012-2023 и који користи искључиво само Андроид само ћу да ти кажем је лаж. Аргументе имаш горе...

Само једном морао сам да идем у сервис и то након 2 године рада али то сам ја био крив. :hahaha:
Evo ako nije laž hoćeš da progutaš telefon?

Back