Koji mob Vivo, Honor, Realme

Nema veze. Skapirao sam da mislis na Realme , jer se reklamira.

Kad si već spomenuo Honor. Ovaj lik serviser sa zali na njega i na Šaomi da se tesko popravljaju. U komentarima je to reko.

Skoro se kod nas pojavio i Tecno Camon 19. Cena slična ali trebalo bi da je bolja kamera. Zaboravih šta ti se cenovno uklapa, pa sam se setio ovih sa magične granice smeće/solidno.

Meni je zena u MTS-u pre neki dan uzela,jer joj je istekao prethodni ugovor taj VIVO,sa 8GB RAM-a i 128 GB ROM-a.Ne izgleda los telefon.
Nije loš nego kao i preostala dva modela koja sam pomenuo ima nedostataka. Recimo, nema NFC, nema žiroskop, punjenje samo 18w. Nekima može biti show stopper. Sve ostalo je nebo u odnosu na Alcatel, ako ga još uvek imaš. Meni još šljaka sa lažnih 3GB:mrgreen:

Nije loš nego kao i preostala dva modela koja sam pomenuo ima nedostataka. Recimo, nema NFC, nema žiroskop, punjenje samo 18w. Nekima može biti show stopper. Sve ostalo je nebo u odnosu na Alcatel, ako ga još uvek imaš. Meni još šljaka sa lažnih 3GB:mrgreen:
Imam jos Alcatel,za moje potrebe radi.Ne izlazim na net s njim,samo osnovno,pozivi,poruke,slanje i primanje poruka,slika i videa na Viber.Ostalo mi nista ne treba.

Nema NFC?

Uz ovaj su za vreme SPa u A1 nudili loptu za 2 000 mesecno.

Na offic. sajtu piše da ima NFC.

https://www.vivo.com/rs/products/param/y22s

Moja masina.
Screenshot_2023-04-28-14-28-23-66_fc704e6b13c4fb26bf5e411f75da84f2.jpg

Back