mario80
Legenda
- Poruka
- 53.283
Dobro razmisli i uzmi onaj sa najmanje lažne memorije tj sa najviše slobodne memorije 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Redmi note 12 kao mogućiHonor x7a
Vivo y35
Redmi 10 2022
Nesto drugo?
Takođe i ovaj novi Honor C55 zanimljiv.Redmi note 12 kao mogući
Uh , greška novi Realme C55. Ne znam šta me odvuklo na Honor.Takođe i ovaj novi Honor C55 zanimljiv.
Meni se taj ne svidja mnogo. Ima dve kamere to mi se cini da je demode.Uh , greška novi Realme C55. Ne znam šta me odvuklo na Honor.
Nema veze. Skapirao sam da mislis na Realme , jer se reklamira.Uh , greška novi Realme C55. Ne znam šta me odvuklo na Honor.
Skoro se kod nas pojavio i Tecno Camon 19. Cena slična ali trebalo bi da je bolja kamera. Zaboravih šta ti se cenovno uklapa, pa sam se setio ovih sa magične granice smeće/solidno.Nema veze. Skapirao sam da mislis na Realme , jer se reklamira.
Kad si već spomenuo Honor. Ovaj lik serviser sa zali na njega i na Šaomi da se tesko popravljaju. U komentarima je to reko.
Čuj proizvođač nije planirao ni da ti radi kamoli da ga popravljašNema veze. Skapirao sam da mislis na Realme , jer se reklamira.
Kad si već spomenuo Honor. Ovaj lik serviser sa zali na njega i na Šaomi da se tesko popravljaju. U komentarima je to reko.
Nesto oko 200 e.Skoro se kod nas pojavio i Tecno Camon 19. Cena slična ali trebalo bi da je bolja kamera. Zaboravih šta ti se cenovno uklapa, pa sam se setio ovih sa magične granice smeće/solidno.
Oko 200-240 im je cena po boljim radnjama za verzije sa 6/128GB što je neki optimum trenutno. Da pomenem i vivo y22s, sa sličnom specifikacijom i cenom.Nesto oko 200 e.
Nije loš nego kao i preostala dva modela koja sam pomenuo ima nedostataka. Recimo, nema NFC, nema žiroskop, punjenje samo 18w. Nekima može biti show stopper. Sve ostalo je nebo u odnosu na Alcatel, ako ga još uvek imaš. Meni još šljaka sa lažnih 3GBMeni je zena u MTS-u pre neki dan uzela,jer joj je istekao prethodni ugovor taj VIVO,sa 8GB RAM-a i 128 GB ROM-a.Ne izgleda los telefon.
Imam jos Alcatel,za moje potrebe radi.Ne izlazim na net s njim,samo osnovno,pozivi,poruke,slanje i primanje poruka,slika i videa na Viber.Ostalo mi nista ne treba.Nije loš nego kao i preostala dva modela koja sam pomenuo ima nedostataka. Recimo, nema NFC, nema žiroskop, punjenje samo 18w. Nekima može biti show stopper. Sve ostalo je nebo u odnosu na Alcatel, ako ga još uvek imaš. Meni još šljaka sa lažnih 3GB![]()
Nema NFC?Nije loš nego kao i preostala dva modela koja sam pomenuo ima nedostataka. Recimo, nema NFC, nema žiroskop, punjenje samo 18w. Nekima može biti show stopper. Sve ostalo je nebo u odnosu na Alcatel, ako ga još uvek imaš. Meni još šljaka sa lažnih 3GB![]()
Opet bolje nego 2,pa nema ni pola.Ako kažu da ima 8 gb rama onda se nadaj da ima barem 4.
Ja to i surf do besvesti i opet mu ne mogu ništa evo već preko 2,5 godine(da ne ureknemImam jos Alcatel,za moje potrebe radi.Ne izlazim na net s njim,samo osnovno,pozivi,poruke,slanje i primanje poruka,slika i videa na Viber.Ostalo mi nista ne treba.
Tim bolje. Onda ovi nisu dobro isprepisivaliNema NFC?
Uz ovaj su za vreme SPa u A1 nudili loptu za 2 000 mesecno.
Na offic. sajtu piše da ima NFC.
https://www.vivo.com/rs/products/param/y22s
Pa vidi na mobu da li ima NFC ako ga imas.Tim bolje. Onda ovi nisu dobro isprepisivali
https://gigatron.rs/mobilni-telefoni/vivo-y22s-6128gb-starlit-blue-500210
Vivo je bar na papir i po procesoru dosta bolji izbor.
Ne znam sto bi pored kompa isao telefonom na net.Inace ja slabo idem gde od kuce.Ja to i surf do besvesti i opet mu ne mogu ništa evo već preko 2,5 godine(da ne ureknem).
Kod mene obrnuto. Slabo sam kući pa mi je tel sve i svja.Ne znam sto bi pored kompa isao telefonom na net.Inace ja slabo idem gde od kuce.
Onda ti i treba dobra masina.Kod mene obrnuto. Slabo sam kući pa mi je tel sve i svja.
Ma kakvi .I ovako radi sasvim solidno. Jedino bi dobro bilo da zbog fluidnije navigacije ima senzor kompasa.Onda ti i treba dobra masina.