Koji misici za skok u dalj, kako povecati skok u dalj...

Za skok ti treba ekspolzivnost misica,evo vezbe koju je meni trener preporucio:
Stanes na stepenicu i onda samo skliznes sa nje,cim dotaknes zemlju skocis sto jace mozes u vis to radis dok ne pocne da boli,1 u 2,3 dana,kad vidis da malo napredujes radis isto to samo sto skaces u dalj.Cucnjevi su dobri i trcanje,a ako imas dzak sutevi sto brzi.

Za skok u dalj su najbitnije noge.Znaci radi cucnjeve sa teretom:)

I sjebaces kolena! Prvo, nije mi jasno zbog cega te to interesuje? Drugo, ucestvuju svi misici, neki manje, neki vise, kao u trcanju, bilo kakvom, dugom, sprintu ... Veoma su bitni trbusnjaci, za pocetak bi trebao i da krenes sa zabljim skokovima i mojom omiljenom vezbom, trcanje uz stepenice. Ima tu jos dosta vezbi, kao sto su odbojkaski skokovi, indijanski skokovi ... Skakaci dnevno odskakucu vise kilometara xD

Za skok ti treba ekspolzivnost misica,evo vezbe koju je meni trener preporucio:
Stanes na stepenicu i onda samo skliznes sa nje,cim dotaknes zemlju skocis sto jace mozes u vis to radis dok ne pocne da boli,1 u 2,3 dana,kad vidis da malo napredujes radis isto to samo sto skaces u dalj.Cucnjevi su dobri i trcanje,a ako imas dzak sutevi sto brzi.

Dok ne pocne da boli?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!! **** ja takvog trenera, i to onako da njega boli! Ako boli, znaci da nije dobro, jos to nisam cuo, da je dobro da te boli kad radis neku vezbu...........

Back