Koji mi je podznak?

sasaka:
" Duso" ako si amater,nemoj da odgovaras! Zena je Rak u podznaku,proveri jos jednom!

Srce, ako si profesionalac uradi joj citavu natalnu kartu. I ne vadim ja te odgovore iz rukava vec sa stranice na kojoj TI mozes da proveris jos jednom. Razlicite stranice ocigledno daju razlicite rezultate. A ovo ovde je ionako zabava u slucaju da ne znas, a ocigledno ne znas.
I jedan savet: ne izbacuj svoje frustracije po forumu, pocinjes da 'zvucis' prilicno histericno i nenormalno dranjem na ljude koje pod jedan uopste ne poznajes a pod dva totalno bez razloga. Pored toga, prilicno potvrdjujes moj donji potpis.
Svako dobro.

Dosta svadje! sasaka je u pravu devojka je RAK bez sumnje.A i profesionalci koriste ispomoc za izradu natala.Medjutim podznaci moraju napamet da se znaju.Saradjujte devojke mozda jedna od druge imate sta da naucite!

Ako si rodjena u 01:45, onda si u podznaku Blizanac.
Ili, ako je 02:15, onda si u podznaku Blizanac.
To znaci da si u podzn.blizanac(izmedju 01:45 i 02:15). :)

p.s. da je 02:25(10 min kasnije), bila bi u podznaku raku.

Za Ninu 2 ,neznam koliko je tacno na ovom site kad se izracuna,ovo je po julijanskom kalendaru,ja sam ovde lav u ascendentu,a inace na svim drugim sam devica u ascendentu,sta se sada vazi,julijanski ili ovaj kalendar?

Back