Gost
Ne znam kako da odredim podznak, pa ako nekozna neka mi pomogne, inace podaci su:
29.03.1981.
5:50am
Pirot
...valjda je to dovoljno!!!
29.03.1981.
Pirot
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
UrBaNiYaK:ja sam postavio pitanje, ali sam se tek sada prijavio...
jos:longitude 022 E 35
latitude 43 n 09
ja sam mislio da sam skorpija!!! ajde oksidzen proveri jos jednom !!!
UrBaNiYaK:Druze Kiseoniche, hvala puno, a jel mozes i mojoj devojci da odredis podznak???
podaci:
18.04.1986.
04:00am
Pirot
![]()
HvAlA!!!
Oxygen:Podznak ti je ovan.
Asc na 20 stepenu ovna.
A da ti mene malo ne ...???Anonymous:UrBaNiYaK:Druze Kiseoniche, hvala puno, a jel mozes i mojoj devojci da odredis podznak???
podaci:
18.04.1986.
Pirot
![]()
HvAlA!!!
Tvoja devojka je u podznaku riba.
Anonymous:A da ti mene malo ne ...???Anonymous:UrBaNiYaK:Druze Kiseoniche, hvala puno, a jel mozes i mojoj devojci da odredis podznak???
podaci:
18.04.1986.
Pirot
![]()
HvAlA!!!
Neka mi odgovori OXyGEN posto mislim da njemu verujem, takav sam utisak stekao i mislim da se razume u to!!!
Anonymous:Ne znam kako da odredim podznak, pa ako nekozna neka mi pomogne, inace podaci su:
29.03.1981.
Pirot
Anonymous:A da ti mene malo ne ...???Anonymous:UrBaNiYaK:Druze Kiseoniche, hvala puno, a jel mozes i mojoj devojci da odredis podznak???
podaci:
18.04.1986.
Pirot
![]()
HvAlA!!!
Neka mi odgovori OXyGEN posto mislim da njemu verujem, takav sam utisak stekao i mislim da se razume u to!!!
podaci:
18.04.1986.
Pirot
![]()
HvAlA!!!
podaci:
18.04.1986.
Pirot
![]()
HvAlA!!!
Draga oxygen, hvala ti puno i izvini sto sam mislio da si musko, ali iz nika ne mogu da odredim...Thanks jos one more time!!!Oxygen:Anonymous:A da ti mene malo ne ...???Anonymous:UrBaNiYaK:Druze Kiseoniche, hvala puno, a jel mozes i mojoj devojci da odredis podznak???
podaci:
18.04.1986.
Pirot
![]()
HvAlA!!!
Oxygen ti je odgovorila,to sam bila ja samo sam zaboravila da stavim nick....sorry...Ona zaista jeste riba u podznaku.
rekabe:ni ja nisam sto posto sigurna oko mog podznaka.mislim da je vaga ali ako te ne mrzi mozes da proveris!
19.11.1981 02:00 KLADOVO
Umno poremecena osoba:aj skontaj moj podznak plllllz
rodjen sam 06.07.1988
u 00:30
u Novom Sadu