- Poruka
- 85.054
Naravno da je moguce, ja sad prvi put cujem za te likove.
https://www.cbr.com/dbz-cast-character-guide/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da je moguce, ja sad prvi put cujem za te likove.
Pa ti si onda homoseksualac ili žena. Svim nromalnim muškarcima do 30 ili 35 godina koji su iole jaki i barem malo se bave sportom jedan od glavnih uzora je Goku ili neki drugi lik iz Zmajeve kugle.Naravno da je moguce, ja sad prvi put cujem za te likove.
Vidiš da ima "muškaraca" koji nisu ni čuli za Zmajevu kuglu a kamoli gledali to.
Nisam ni jedno, ne pratim “mainstream” medije vec gledam stvari koje me interesuju, pa onda se desi da ne znam za dosta stvari, npr prosle godine sam prvi put cuo za Taylor Swift,Pa ti si onda homoseksualac ili žena.
Pa tko su ti sada uzori?Nisam ni jedno, ne pratim “mainstream” medije vec gledam stvari koje me interesuju, pa onda se desi da ne znam za dosta stvari, npr prosle godine sam prvi put cuo za Taylor Swift,
a dok sam ja bio klinac- vecini je uzor bio Bruce Lee, kome su bili uzori posle nemam pojma.
Sad sam skoro 50 godina, vise nemam uzora, ponekad me neki ljudi i dela inspirisu, od nekih ljudi ucim u nekim stvarima, ali nemam uzora jer niko a) niko nije savrsen.Pa tko su ti sada uzori?
Tebi verovatno svi iz kolekcije veljka bulajića...Koji lik iz filmova ti je uzor?
nemam uzore ni idealeKoji lik iz filmova ti je uzor?